Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Ekim 2021

Koç burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Koç burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Koç burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Koç, başkalarıyla işbirliği yapmaktan ve yalnız gitmek yerine bir takımın parçası olarak çalışmaktan kazanılacak çok şey var. Ayın başında güneş, ateşli Mars ve geveze Merkür Terazi’deyken, bu müzakere ve temkinli diplomasi için iyi bir zaman.

6 Ekim’deki yeni ay, özellikle benzer düşünen insanları bir araya getirmek, bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya yeni anlaşmaları tartışıp kapatmak için yardımcı olabilir. Önümüzdeki haftalarda otuzuna kadar, aşk hayatınız parlayabilir ve havayı temizlemek ve kalan sorunları çözmek için bolca fırsatınız olacak.

Sevgili Venüs, yedincide Yay burcuna ve seyahat sektörünüze ve uzak ufuklara hareket ediyor. Bu süre zarfında, egzotik bir tada sahip olabilir ve doğal olarak maceracı türlere ve diğer ülke ve kültürlerden olanlara ilgi duyabilirsiniz.

20 Ekim’de burcunuzdaki dolunay, önemli bir bağı farklı bir ışıkta görmenize yardımcı olabilir. Bu ilişki hakkında daha önce bariz olmayan ve davranış değişikliğine neden olan içgörüler edinebilirsiniz. Ayrıca, bir proje veya plan tamamlanmak üzere olabilir ve başarınızı kutlamak için bir fırsat getirebilir.

Güneşin yirmi saniyedeki yıllık dört haftalık kalışı için manyetik Akrep’e geçişi, karışıma yoğun bir kalite getiriyor. Bu, delici farkındalıkların, radikal kararların ve sizi geri tutuyor gibi görünen her şeyi bırakma fırsatının zamanı olabilir.

Son olarak, kişisel gezegeniniz olan dinamik Mars da yaklaşık altı haftalık bir konaklama için 30 Ekim’de Akrep burcuna geçiyor. Bu, planlarınıza ve çabalarınıza lazer benzeri bir odaklanma ve konsantrasyon getirebilir. Kendi iyiliğiniz için çok yoğun olduğunuz zamanlar olabilir, bu yüzden gevşemeyi ve daha rahatlatıcı aktivitelere katılmayı unutmayın. Bunu yaparsanız daha az stresli hissedeceksiniz.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

6 Ekim’deki Terazi yeni ayı sırasında biraz bencil olabilirsiniz, ki bu çok şey söylüyor Koç! Bu geçişi çevreleyen bencil enerji nedeniyle, eşinize veya eziyetinize daha az ve kendinize çok daha fazla dikkat edeceksiniz! Güveniniz takdire şayan.

Tutkulu Venüs, karamsar Akrep’i terk eder ve yedinci evde iyimser Yay ile çiftleşir ve size dört gözle bekleyeceğiniz çok şey verir. Aşk hayatınız son zamanlarda umduğunuz gibi gitmiyorsa, şansınız iyiye doğru değişmek üzere.

Ay, 20 Ekim’de güçlü burcunuzla eşleşirken tam bir ay döngüsü gelir ve size, başladığınız bir şeyi bitirme ve devam edebilmeniz için gereken gücü verir. Bitirmek önemlidir, ancak bunu çabucak yapamıyorsanız, onsuz ilerlemeye hazırsınız. Sana göre, duygular çok abartılıyor.

Yönetici gezegeniniz Mars, otuzunda, inatçı Akrep için uygun Terazi’den ayrıldığında, inatçı olursunuz ve kafanızdan hiç çıkmayacak bir düşünceye takılıp kalabilirsiniz. Haklı olmak çok mu önemli? Bir şeyin üstesinden gelememek, şimdi yeni aşk için gerçek bir engeldir.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, geleceğinize adım atmanızı sağlayan geçmişten bir patlama gibi gelebilir!

18 Ekim’e kadar ortaklıklar evinizde Merkür geri giderken, özellikle altıncı aydaki Terazi’deki yeni ayda, iş arkadaşlarınızla geçmiş şeyleri geride bırakabileceksiniz.

Bazı büyük finansal savaşlardan geçenler için, ayın sonunda güneş ve Mars’ın sırasıyla 22 Ekim ve 30 Ekim’de Akrep ile yüzdüğü zaman karmik bir akış ve iyi işlerinizin geri dönüşünü görebilirsiniz. Bu ay, asla unutamayacağınız oyunun kurallarını değiştiren dönemlerden biri olabilir.

Yirminci ayın yoğun dolunayı acıyı serbest bırakır ve kariyerinizi geliştiren bir fırsata doğru bir adım atmanızı sağlar. 22 Ekim’de güneş Akrep burcuna girdiğinde banka hesabınız için oldukça faydalı bir işaret olacaktır. Yatırımlar doğru yönde sağlıklı bir adım ve refaha dönüş göstermeye başlayabilir.

Ay, gezegen yöneticiniz Mars’ın sizin için finansal açıdan önemli bir zaman olabilecek Akrep burcuna faydalı bir geçişiyle sona eriyor. En önemlisi, bu değişim, oluğunuzu geri kazanmanıza yardımcı olabilir. Artık kazanma havasındasınız ve hayırı cevap olarak kabul etmeyeceksiniz.

Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Ekim ayı, altıda Terazi burcunda yeniay olduğunda aşık olmak için mükemmel bir zamandır. Sihirli birini bulduysanız, onu kilitleseniz iyi olur. Hala yuhalamadıysanız korkmanıza gerek yok çünkü 7 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçtiğinde cesur ve heyecanlı biriyle tanışabilirsiniz.

On sekizinde Merkür Terazi burcuna geçtiğinde ilişki gerilimi hafifler. Ancak, sevgilinizle ilgili incinmiş hislerinizi düzeltmek istiyorsanız, en büyük korkunuzla yüzleşmek zorunda kalacaksınız: uzlaşma. En iyi randevu gecesi, 20 Ekim’de burcunuzda parlayan dolunaydır. Şirin bir sonbahar tarihi planlayın ve gecenin sonunda zevkten ulumaya başlayın.

Güneş yirmi saniyede Akrep burcuna geçtiğinde sevgilinize karşı savunmasız kalmaktan korkmayın. Sert olduğunuzu biliyoruz, ancak iyi bir ortak, duygusallaştığınız için kaçıp saklanmaz. Maskeni çıkar ve onlara gerçek seni göster. Ve 30 Ekim’de Mars Akrep’e girdiğinde Cadılar Bayramı’ndan önce biraz yaramazlık yaparak ayı bitirin, bu da çılgın olmak için mükemmel bir zaman. İyi eğlenceler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.