İkizler Burç Yorumları 30 Eylül 2021

İkizler burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgini kullan İkizler. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla geri gidiyor ve siz kalbinizin arzularından genel aşk dilinize kadar her şeyi yeniden değerlendirme sürecindesiniz. Merkür’ün için için yanan Plüton karesi potansiyel olarak bazı güç mücadelelerini ve/veya cinsel içgüdüleriniz ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşmeyi tetikleyebilir. Romantik yatırımlarınız değerlerinizle uyumlu mu? Kendinizle kontrol edin. Venüs, sorumluluk sahibi altıncı evinizi büyülemeye devam edecek, ancak aynı zamanda bu süreçte Jüpiter ile kare açı yapacak. Sevginizi ifade edin, ancak aşırıya kaçmayın.

İkizler Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Zamanlama kapalı, ancak işler yoluna girecek. Haklı olman önemli değil – şimdilik çeneni kapalı tutmalısın. Gerekirse, iyi bir arkadaşınıza skoru bildirin ve ne dediklerini görün.

İkizler Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bu bir bakış açısı meselesi, İkizler. Venüs bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığından, mevcut işinizde biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Venüs’ün konumu işin nispeten iyi gittiğini gösterse de, geri giden Jüpiter’in karesi genişleme eksikliği anlamına geliyor. Evet, mevcut işinizden olduğu gibi keyif alabilirsiniz. Ancak mesleğinizi taze tutmak için macera, büyüme ve yeni deneyimler de isteyebilirsiniz. Meydan sizi huzursuz veya ilhamlı hissettirebilir. İlham bulmak için bu kareye yaslanın. İşinizde ne kadar öğrenip yapabileceğinize şaşırabilirsiniz!

Bugün pek çok ilki barındırıyor, ancak yarına kadar hepsini tanımayabilirsiniz.

İkizler Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, hızlı hareket eden haberci gezegen Merkür’den kozmik rehberlik toplarsınız. Perşembe günü gökyüzü, duygusal olarak ham Plüton ile ikinci karesine geri geri dans ederken Merkür’ün güçlü bir konuma geri döndüğünü görüyor. Bu eşleşme, yakınlık ve ilişki cephesinde kabul edilmeyen herhangi bir gizli gerilimi aydınlatması muhtemeldir. Başkalarına patlamadan dürüst ve doğrudan olmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.