İkizler Burç Yorumları 29 Eylül 2021

İkizler burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Eylül 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ufka bakıyorsun ve planlar yapıyorsun İkizler. Örneğin, güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geçişinin ortasında, macera, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Bazılarınız romantik bir durumda mantığı görmeye bile çalışıyor olabilirsiniz, ancak aynı şekilde, işlerin lehinize gitmesi için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Bu arada, Venüs’ün fantazi seven Neptün ile yaptığı üçgen, karışıma bir şefkat ve özverili enerji katmanı ekler. Kendinizi fazla uzatmaya gerek yok.

İkizler Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

O kişiyle aranızdaki şeyler hakkında biraz tuhaf hissediyorsunuz ama bunları çabucak düzeltebilirsiniz. Şimdi harekete geçme zamanı, özellikle de sevgiliniz veya en iyi arkadaşınız söz konusu olduğunda.

İkizler Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Hayal kurmaya cesaretin var mı, İkizler? Bugün Venüs Neptün retrosu yaparken, profesyonel dilekleriniz ve hayalleriniz her zamankinden daha fazla gerçekleşme potansiyeline sahip. Venüs şu anda günlük iş hayatınızı ve ortamınızı tatlandırırken, geri giden Neptün kariyerinizde hayal gücünüzü kullanmanızı istiyor. Birlikte, uyum içinde, şu anda yaptığınız şeyin sizi hayallerinizdeki kariyere götürebileceğini fark edebilirsiniz. Geçişler göz önüne alındığında, şimdi yaptığınız şeye aşık olmak kolaydır. Kalbinizi takip edin ve tatmin edici bir kariyer yolunun peşinden gidin!

Fikirlerinizi başka biriyle paylaşmak onları gerçeğe bir adım daha yaklaştıracaktır.

İkizler Burcu 29 Eylül 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası İkizler altında çeşitli farklı enerjiler oyunda. Neyse ki, dualiteye yabancı değilsiniz! Bir yandan, yaratıcı Venüs, empatik Neptün ile tatlı bir şekilde hizalanır ve kariyer cephesinde kullanmak için bir doz ilham verici, eterik enerji getirir. Başka bir yerde, aydınlatıcı güneş, topraklanmış Satürn ile bir anlaşma oluşturarak yaratıcı veya romantik cephede sıkı taahhütleri benimsemenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.