İkizler Burç Yorumları 28 Eylül 2021

İkizler burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızı beslemek yerine kişisel ve profesyonel meselelerle daha fazla meşgulsünüz, İkizler. Bu, özellikle ayın sezgisel Yengeç’e kayması ve istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz için geçerlidir. Bu, şehvetli zevklerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgular, ancak dahası da var. Luna sonunda kariyerle ilgili onuncu evinizde belirsiz Neptün ile kare açı yapacak ve bu da konfor alanınıza düşkün olma arzusu ile arzuladığınız maddi zenginliği elde etmek için gereken fedakarlıklar arasında sürtüşme yaratacaktır. Finans konusu, özellikle ilişkinizde muhtemelen normalden daha fazla öne çıkıyor.

İkizler Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün doğru olan için ayağa kalkmalısın. Neyse ki, herkesin dünyaya damgasını vurmasını isteyen günün ruhu sayesinde bu nispeten kolay.

İkizler Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ay, Jüpiter’in bugün gerilediği üçgen açı yaptığından, kendinizi bilinçli hissediyor olabilirsiniz. Özellikle deneyimler, eğitim ve yetenekler konusundaki bakış açınızı paylaşmanız istendiğinde, iş yerinde hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Üçlü, yeni fikirler ortaya atmak veya etkili bilgileri meslektaşlarınızla paylaşmak için içinizdeki güven kuyusunu kazmanıza yol açabilir! Ay Yengeç burcuna günün ilerleyen saatlerinde girdiğinde bakış açınız değişebilir. Yeteneklerinize iş yerinde değer verilip verilmediğini merak edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın gün geçtikçe yeteneklerinizi takdir ettiğini unutmayın!

Geçmişten gelen bir patlama yeniden bağlanmak istiyor – suları test etmek için biraz kahve içmek için buluş.

İkizler Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı size neşe getiren şeye geri dönmekle ilgili, İkizler. Eğlenceyi aramanız, yaratıcı dürtünüzü harekete geçirmeniz ve kendini ifade etmeyi korkusuzca benimsemeniz şarttı. Bugünün gökyüzü, ham yeteneğiniz ile özgüveniniz arasındaki ayrımı vurgulayan yansıtıcı Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor. İkisi arasında hangi tıkanıklıkların temizlenmesi gerektiğini inceleyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.