İkizler Burç Yorumları 1 Ekim 2021

İkizler burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Meşru bir karar verme zamanı, İkizler. Bugünün gezegensel cetveliniz, romantik beşinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ve erotik sekizinci samimi birliktelik eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton arasındaki kare, romantik alışverişleriniz ve önceki taahhütleriniz arasında gerilim yaratıyor. Bekar ya da alın, bir flört alışverişine katılmadan önce iki kez düşünün, çünkü suçüstü yakalanmaya daha yatkınsınız. Bu, özellikle halihazırda bir tür durumda olanlarınız için geçerlidir. Ayrıca, Luna’nın üçüncü iletişim evinizden geçişi, alışverişlerinize bir güven ve tutku katmanı ekler, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın ve bunu iyice düşünün.

İkizler Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Elinden geleni yap, ama senin gibi yapmayan birine vaaz vermeden önce birkaç gün bekle. Önemli olduğunu bildiğiniz bir şey üzerinde kafa yormuş olsanız bile, çalışanlarınız henüz bunu duymaya hazır değil.

İkizler Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mevcut profesyonel konumunuzu nasıl dönüştürebilirsiniz, İkizler? Venüs sextiles Pluto bugün geri gidiyor, günlük çalışma rutininizi ve işyerinizi dönüşüm arzunuzla uyumlu hale getiriyor. Plüton retrosu, aylardır miras, kariyer ve yapı fikrinizi dönüştürmekle meşgul. Venüs ile altmışlık, özel sürecinizi günlük yaşamınıza uygulamanıza yardımcı olabilir. Artık üzerinde çalıştığınız şeyi günlük iş rutininize getirmek konusunda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Yavaş yavaş başlayabilir. Bugünden itibaren yeni fikirlerinizi, rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı ve süreçlerinizi yavaş yavaş uygulayabilirsiniz.

Bugün daha ileri gitmeyin – tam da olmanız gereken yerdesiniz. Rahatla.

İkizler Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günkü gökyüzü, dünyanıza biraz ağırlık getiriyor, İkizler. Ay, yaratıcı bir şekilde ilham alan Aslan’da süzülür ve sizi sesinizi harekete geçirmeye ve yerel hareketi geliştirmeye zorlar. Ay, ilk olarak, daha derin bir inceleme gerektiren gelecek planlarında herhangi bir sınırlamayı vurgulayan, boğucu Satürn ile zorlu bir muhalefetle karşı karşıya. Daha sonra, ayın güneş ve Mars ile enerji verici bağlantısı, yaratıcı enerjinizi ve cinsel yaşamınızı başlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.