İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Ekim 2021

İkizler burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunu Ekim ayında neler bekliyor? İkizler burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

22 Ekim’e kadar güneş Terazi’de ve ay sonuna kadar aynı burçta Mars’ta olacak olan İkizler, tüm ay boyunca gündemin en üst sıralarında yer alıyor. Bu, yaratıcı yeteneklerinizle yeniden bağlantı kurduğunuz ve bunu yapmaktan çok zevk aldığınız harika bir zaman olabilir. Ve yeni bir hobi öğrenmeye veya eskiden zevk aldığınız biriyle tekrar iletişime geçmeye hevesliyseniz, şimdi tam zamanı.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni ay, yeni bir projeye başlamak, bir beceri öğrenmek veya halihazırda sahip olduğunuz bir yeteneği geliştirmek için yardımcınız ve müttefikiniz olabilir. Ve çalışmanızı daha geniş bir kitleye tanıtmak istiyorsanız, bunu yapmak için harika bir fırsat. Çabalarınız hızla ivme kazanacaktır.

Tatlı Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna geçiyor ve ilişkilerinizi geliştiriyor. Birlikte daha heyecan verici şeyler yaparak önemli bir ilişkiyi daha ileriye götürmek için ilham alabilirsiniz. İşler her zamanki gibi ilerliyorsa, bir gezi veya yeni bir proje bağlantınız için harikalar yaratabilir.

On sekizinde, düşünceli Merkür, üç haftalık retrograd evresinden sonra Terazi’ye doğru dönüyor ve bu, bir aşk denemesi biraz soğumuşsa yardımcı olabilir. Yakında tekrar yükselebilir.

Partiye ve kutlamaya hazır mısınız? Eğer öyleyse, 20 Ekim’deki dolunay, fırtınalı ve canlandırıcı bir olayla aynı zamana denk gelebilir. Bu, biraz stres atmak için harika bir fırsat ve dans etmekten hoşlanıyorsanız, bir topunuz olacak.

Güneşin Akrep burcuna geçişi ve yirmi saniyedeki iş ve sağlık sektörünüz, orada ayın sonunda cılız Mars tarafından takip edilir. Bu güçlü etkiler, rutinlerinizi değiştirmek ve kötü alışkanlıkları ortadan kaldırmak için mükemmeldir.

Önümüzdeki haftalarda, işinize yaramayan alanları ayıklayabilecek ve yerine daha tatmin edici ve daha kazançlı bulduğunuz faaliyetler veya yeni bir iş koyabileceksiniz.

İkizler Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Hızlı düşünen lideriniz Merkür, 3 Ekim’de iyimser Jüpiter ile üçgen açı yapacak ve aşk hayatınız hakkında bazı yararlı aydınlanmalara yol açacak. Şu anda istediğin kadar sorunsuz gitmese bile İkizler, gelecekte iyileştirmeler yapma konusunda harika fikirlerin var.

Minik, sevecen asteroit Ceres, dokuzuncu gün zihinsel olarak uyanık burcunuzdayken geri gidiyor, bu nedenle eşinizi veya ezikinizi iyi hissettirmek için birçok farklı yol düşünebilmelisiniz. Gerçek iltifatların nasıl verileceğini bilmek harika bir beceridir!

Bilge öğretmen Satürn, 10 Ekim’de entelektüel Kova burcundayken doğrudan yola çıkar, bu nedenle mevcut veya potansiyel bir ortağa uzman olduğunuzu düşündüğünüz bir konuda her şeyi öğretmeye çalışmak isteyebilirsiniz. Hangisi iyi, ama sadece küçümseme. Bu seksi değil.

Teknoloji meraklısı Merkür, nihayet rahat bir nefes alabileceğiniz ve iletişimin yeniden daha güvenilir olmasına bağlı olduğunuz on sekizinde havadar Terazi’deyken retrograd döngüsünden çıkıyor. Sözlerinin artık eskisi kadar yanlış anlaşılmayacağını bilmek zihninde büyük bir yük.

İkizler Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Merkür’ün geri yürüyüşü, 6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay ile aynı hizaya geliyor ve yaratıcılığınızın kıvılcımını yeniden alevlendirmenize izin veriyor. Bunu kendi sanatsal veya yaratıcı çabanızda tezahür ettirebilirsiniz veya yıllar öncesinden bir proje, bu süre zarfında yeni bir projeye başlamanız için size ilham verebilir.

Yedinci ayda Venüs Yay burcuna geçtiğinde, çabalarınızı daha önce birlikte çalıştığınız biriyle aynı hizaya getirmenin çabaya değip değmeyeceğine karar vereceksiniz. Artık yaratıcı bir çabayı canlandırdığınıza göre, bu tarih, onu bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilecek biriyle uyum sağlamak için harika bir zaman.

Bu, eski bir meslektaşınız veya ekiple bağlantı kurmayı gerektirebilir, ancak onlarla çalışmayı taahhüt etmeden önce, sözleşmenin ilgili herkes için adil olduğundan emin olun. Mümkünse, gelecekte sorunlara yol açabilecek aksiliklerden veya yanlış iletişimden veya ince baskıdaki sorunlardan kaçınmak için Mercury 18 Ekim’de doğrudan dönüş yaptıktan sonra herhangi bir sözleşme imzalamaya çalışın.

İyi haber şu ki, yirminci Koç burcundaki dolunay, bu ay başlamak istediğiniz her türlü kazançlı profesyonel işbirliği için destek bulmanıza yardımcı olabilir.

İkizler Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Flört hayatınıza kıvılcımı geri getirmek istiyorsanız, balkabağı boyamak veya elma şekeri yapmak gibi yaratıcı bir tarih önererek başlayın. Yeni ay 6 Ekim’de Terazi’deyken, bu işe yarayabilir. günü, kalıcı bir romantizm için ideal bir zaman haline getiriyor. Seyahat ederek, yüksek öğrenimde veya uzun mesafeli bir ilişkiye girerek biriyle tanışabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, aşk şu anda bir macera.

Merkür on sekizinde doğrudan gittiğinde, flört kanalınızı yeniden buluyorsunuz, bu da randevularınızı korkutmak yerine baştan çıkarmanıza izin veriyor. Anlaşmayı imzalamak için biraz daha yaratıcı sonbahar teması tarihleri ​​planlayın, özellikle de dolunay 20 Ekim’de Koç burcundayken. Sosyal bir etkinlikte eğlenceli bir şaka yaparak harika biriyle tanışmanıza yardımcı olabilir. Bu ilk ısırıkta aşk olabilir mi İkizler?

Güneş ve Mars sırasıyla yirmi ikinci ve otuzuncu günlerde yoğun Akrep’e girdiğinde eski bir ilişki mezarından geri döner. Kendinize bir iyilik yapın ve onları engelleyin! Gerekirse telefonunuza şeytan çıkarma ayini yapın. Hayatını tüketen daha fazla duygusal vampire ihtiyacın yok. Onlara, “Elinize sağlık, enayi” deyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.