Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç, Merkür bu hafta geri giderken ileri hareket durma noktasına geliyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, ilişkiler evinizde Terazi burcunda, iletişim evinizde İkizler burcunda Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün birisi size beklenmedik bir iltifat ettiğinde aniden diliniz tutulabilir. Şimdi, söylediklerinin arkasında bir anlam olup olmadığını merak ediyorsunuz. Bir romantizm bira olabilir mi? Merkür şimdi geri hareket ederken, öğrenmek için beklemeniz gerekecek.

29 Eylül Çarşamba günü, yakınlık evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki açı var. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor. Bazı kışkırtıcı düşüncelere oldukça takıntılı olabilirsiniz. İzlediğiniz bir filmden veya okuduğunuz buharlı bir romandan kalan görüntüler kafanızda olabilir. Koç, bu seni sevgilinle bir araya geldiğinde romantik bir havaya sokabilir.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Boğa, Merkür bu hafta yön değiştirirken işler makul bir hızda yavaşlıyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, rutinler evinizde, para evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, para biriktirmenin yollarını bulup bulamayacağınızı görmek için rutinlerinize bakıyor olabilirsiniz. Bu, bir ev su filtresine geçmek, kendi temizlik ürünlerinizi yapmak veya kendi mutfağınızda latte yapmak olabilir. Burada ve orada birkaç kuruş biriktirmek size yılda yüzlerce, belki de binlerce dolar kazandırabilir.

29 Eylül Çarşamba günü, ilişkiler evinizde Akrep’teki Venüs ile başlayan, Balık’taki Neptün ile üçgen açı yapan iki açı var. Güne bazı ciddi romantik düşüncelerle başlayabilirsiniz. Boğa, sen ve sevgilin yastık sohbeti için biraz daha yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, profilinize yeni fotoğraflar yüklemek için harika bir gün. Artık biraz dikkat çekeceğinizden emin olabilirsiniz.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

İkizler, Merkür gerilemesi bu hafta kabloları geçerken kısa bir sigortanız olabilir.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi burcunda, macera evinizde, güven evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Sevdiğiniz bir dağ noktasına veya yerel bir kıyı şeridine gitmek için ani bir istek duyabilirsiniz. Bugün biraz maceraya ihtiyacın var. Bir arkadaşınızı veya aile üyenizi yanınıza almak biraz ikna edici olacağından erken başlayın.

29 Eylül Çarşamba günü, iş evinizde ve rutinlerinizde Venüs’ün Akrep’te olmasıyla başlayan, kariyer evinizde Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. İkizler, daha iyi bir deneyim hayal etmek için birkaç dakikanızı ayırarak işinizde muazzam bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinize Göksel İlham Perisinin cevaplayacağı sorular sormayı düşünün. Bu işi nasıl daha eğlenceli hale getirebilirim? Bu işi yarım saatte nasıl yapabilirim? Nasıl daha iyi bir iş bulabilirim?


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Yengeç burcu, Merkür durup yön değiştirirken bu hafta yol kayalık olabilir.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, atalarınızın evinde Terazi’de güneş ile, geçmiş yaşamlarınızın evinde İkizler’de Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, bir şecere web sitesi aracılığıyla uzak akrabalarla konuşuyor veya aile ağacını araştırıyor olabilirsiniz. DNA’nız aracılığıyla soyuna bakıyor olmanız mümkündür. Nereden geldiğinizi düşünmek için güzel bir gün.

29 Eylül Çarşamba günü, romantizm evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan keşif evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Bir ilişkiye dalmaya hazır olabilirsiniz. Bu, ilk buluşmaya gitmek anlamına gelebilir. Bir çöpçatanla anlaşabilir veya daha önce hiç denemediğiniz bir çevrimiçi tanışma sitesine gönderebilirsiniz. Yengeç, bunu bir macera olarak görerek korkusuzsun ve dolayısıyla çekicisin.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Aslan, karar vermek için çok acele etme. Durup bilgiyi gözden geçirmeye istekliyseniz, faydaları vardır.

Hafta 26 Eylül Pazar günü Terazi burcunda, iletişim evinizde, dostluk evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, tam da bu kişiyi düşünürken eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Merkür retrosunun bu geçişi birçok insanı size geri getirebilir.

29 Eylül Çarşamba günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayıp, kaynaklar evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Evi onarmak için para arıyorsanız, biraz para büyüsü yapmanın zamanı geldi. Aslan, dağınıklığı ortadan kaldırarak ön kapının etrafındaki Feng Shui’nin iyi olduğundan emin ol. Madeni para ve berrak kuvars kristalleriyle dolu kaseyi ön kapının yanındaki bir masaya koyun. Şimdi para diyorsunuz.


Başak Burcu
Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta sarılmayacaksın. Kaçmaya hazırsın.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, para evinizde Terazi’de, kariyer evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaparak başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, kariyerinizi yeniden düşünüyor ve oldukça ciddi bir şekilde başka bir iş arıyor olabilirsiniz. Artık Merkür gerilemeye başladığına göre, daha önce başvurduğunuz bir şirkete geri dönüp yeni bir pozisyon açılıp açılmadığını görebilirsiniz. Veya terfi istemek için mevcut yöneticinize gidebilirsiniz. İşe 18 Ekim’den başlayarak gerileme döneminin dışında başladığınızdan emin olun.

29 Eylül Çarşamba günü, iletişim evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, ilişkiler evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Ah, ne romantik bir yön, şarkılar ve şiirlerle dolu. Başak, sevgilini al ve birlikte gerçekten eğlenceli bir şeyler yap. Sakin bir gölde kano ve kürek kiralayın. Bir sinemanın arkasında oturun ve sevişin. Yatakta çilek yiyip şampanya içerek kalın.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Terazi, gücünü hafife alma. Mütevazı olmak bu hafta size ödül kazandırmayacak.

Hafta 26 Eylül Pazar günü güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!), güven evinizde, bilgelik ve anlayış evinizde İkizler’de Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, daha fazlasını işleyebileceğinize dair tanıdık bir hatırlatma alabilirsiniz. Daha fazla durmak için hiçbir neden yok ve kendinizi kısa satmak için hiçbir neden yok. Bugün ayağa kalkmak ve sayılmak için bir gün.

29 Eylül Çarşamba günü, para evinizdeki Venüs’ün Akrep burcunda olmasıyla başlayan, iş evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Bugün, potansiyel bir pasif gelir kaynağı tanıyarak para akışınızdaki bir kısıtlamayı kaldırabilirsiniz. Terazi, bu daha önce masanızdan geçen bir şey olabilir. Şimdi, bunun gerçekleşmesi için adımlarda size rehberlik edecek olası bir akıl hocası ile birlikte ortaya çıkıyor.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Akrep, istediğini hayatına çekebilirsin. Sadece ne olduğu konusunda net olmanız gerekiyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, dinlenme ve iyileşme evinizde, güç evinizde İkizler’de Kuzey Düğüm ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Pillerinizi şarj etme zamanı. Bugün yoga, meditasyon ya da tüm gün pijamalarınızla oturmak için güzel bir gün. Elektroniği kapatın ve Evrenin müziğini dinleyin. Mesaj alacağınız için günlüğünüzü yanınızda bulundurun. Ayrıca bir hayvan arkadaşınız gelip size bir işaret getirebilir.

29 Eylül Çarşamba günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcunuzda ve kişisel çekim evinizdeki Venüs ile başlayan, romantizm evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Manyetizma bugün listelerin dışında. Akrep, buraya gelme bakışınız yakın ve uzak olasılıklar getirebilir. Bugün, güçlü bir cinsel kimyaya sahip olduğunuz biriyle tanışabilirsiniz. Ve bu fırsattan yararlanmasan bile, en azından hala elinde olduğunu biliyorsun.


Yay Burcu
Yay Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Yay, bu hafta ileriye doğru bir yol bulmak, sezginizi takip etmekle ilgili.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, arkadaşlık evinizde Terazi burcunda, ilişkiler evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, arkadaşlarınızdan başkasını aramayın. Tanıdığınız birinin sizi bir randevu ayarlamasına izin verin. Yay burcu, iyi bir tavsiyeyle gelen biriyle tanışmak konusunda rahat hissedeceksiniz. Yeni ruh eşinizi bulmanıza yardımcı olacak arkadaşlarınıza güvenin.

29 Eylül Çarşamba günü, sezgi evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, atalar evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Bugün, uzun zaman önce yaşamış aile üyelerine bağlısınız. Yay, geçmişten gelen büyülü insanlarla ruhsal bir bağlantınız var. Bu, psişik yeteneğinizi keşfetmek için iyi bir gün. Tarot kartlarınızı veya sarkaçlarınızı çıkarın ve pratik yapın.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, genellikle bir plana bağlı kalmaktır. Ama bu hafta zor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, kariyer evinizde Terazi burcunda, iş evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sizi bir süredir engelleyen bir kariyer engelini aşabilirsiniz. Tüm niteliklere sahip olsanız da olmasanız da bir işe başvurmayı düşünün. İş size uygunsa kapılar açılacaktır. İlgilendiğiniz birkaç iş ilanı bulun ve özgeçmişinizi gönderin.

29 Eylül Çarşamba günü dostluk evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, iletişim evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. Yakın bir arkadaşın onlar için ne anlama geldiğini bilmeni sağladığı için dünyanın tepesinde hissediyor olabilirsin. Tavsiye veya onlara verdiğiniz yardım için size teşekkür ediyor olabilirler. Oğlak, övgülerini söylüyorlar (ve sadece sana değil, birçok kişiye).


Kova Burcu
Kova Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Kova burcu, bu hafta rutininizden çıkıp yeni bir yolda yürüyebilirsiniz.

Hafta 26 Eylül Pazar günü Terazi burcunda, bilgi evinizde, çocuk ve yaratıcılık evinizde İkizler burcunda Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün çocuklara ev ödevlerinde yardım ediyor veya kendinizi standart bir teste hazırlıyor olabilirsiniz. Bu aynı zamanda duvar boyama, uçurtma yapma veya kazak örme gibi eğitici YouTube videolarına göz atmanız için de harika bir gün.

29 Eylül Çarşamba günü kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, para evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm var. İşinizde daha fazla para kazanmak istiyorsanız, biraz para sihrinin zamanı geldi. Kova, metalik bir altın mum yakarak Evrene doğrudan bir istekte bulunur ve para için bir dilek tutar. Ya da biraz para yağı alın ve ayaklarınızın altına sürün. Mesajınızı şimdi manevi telefon hatları üzerinden gönderebilirsiniz.


Balık Burcu
Balık Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Balık, Evren sizinle birlikte çalışıyor ve size rehberlik edecek semboller gönderiyor.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, güneş Terazi’de, kaynaklar evinizde, temeller evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Biraz araştırma yaparak, bugün birkaç iyi yatırım keşfedebilirsiniz. Düşük faizli kredi almak için online başvuru formunu doldurmayı düşünebilirsiniz. Balık, bu dönemde özellikle maddi konularda şans yanınızda. Bu para istemek için iyi bir zaman.

29 Eylül Çarşamba günü, inanç ve maneviyat evinizde, Akrep’teki Venüs ile başlayan, kendi Balık burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapan iki yön vardır. Şu anda Evrene daha bağlı hissedebilirsiniz. İşaretler ve semboller her yerdedir. Gökyüzünde bir şahin veya yolunuzu geçen bir tavşan gibi çok sayıda sayı veya hayvan işareti görebilirsiniz. Evrenin bugün size gönderdiği farklı sembolleri not edin. Balık, aradığınız cevaba işaretler ekliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.