Günlük İş Burç Yorumları 30 Eylül 2021

30 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 30 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Akıllı yatırımlar mı yapıyorsun, Koç? Venüs bugün Jüpiter ile kare açı yaptığında, yatırımlarınızın ağınız ve hayallerinizle uyuşup uyuşmadığını merak ediyor olabilirsiniz. İdeal olarak, mesleğinizde başarmak istediğiniz çok şey var! Büyük fikirler zaman, enerji ve hatta para gerektirir. Hatta biraz yardım için sektörünüzün daha büyük topluluğuna ulaşmanız bile gerekebilir. Ancak şimdiye kadar yaptığınız yatırım yeterli olmayabilir, hatta yapmak istediklerinizle örtüşmeyebilir. Kare, profesyonel özlemlerinize akıllıca yatırımlar yapmanız için uzlaşmayı gerektirir.


Boğa Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Almak için vermelisin, Boğa. Bugün Venüs, geri giden Jüpiter ile kare açı yapıyor ve profesyonel taahhütleriniz ile kariyer yolunuz arasında gerilim yaratıyor. İdeal olarak, taahhüt ettiğiniz şey profesyonel çabalarınızı sürdürmelidir. Anlaşmalar, sözleşmeler ve ilişkiler, mesleğinizi bir sonraki seviyeye taşımalıdır. Ancak zaman zaman uzlaşmanız gerekir. Bir taahhütte veya bir ortakla ayrıntılar üzerinde bir anlaşmaya varmanız gerekebilir. İş genellikle iki yönlü bir yoldur. Mesleki gelişiminizi sürdürmek için taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi karşılıklı tutun!


İkizler Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bu bir bakış açısı meselesi, İkizler. Venüs bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığından, mevcut işinizde biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Venüs’ün konumu işin nispeten iyi gittiğini gösterse de, geri giden Jüpiter’in karesi genişleme eksikliği anlamına geliyor. Evet, mevcut işinizden olduğu gibi keyif alabilirsiniz. Ancak mesleğinizi taze tutmak için macera, büyüme ve yeni deneyimler de isteyebilirsiniz. Meydan sizi huzursuz veya ilhamlı hissettirebilir. İlham bulmak için bu kareye yaslanın. İşinizde ne kadar öğrenip yapabileceğinize şaşırabilirsiniz!


Yengeç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Tutku projelerine yatırım yapıyor musun, Yengeç? Venüs bugün Jüpiter ile kare açı yaptığından, yaratıcılık sektörünüz ve ortak yatırımlarınız arasında bir gerilim var. Mükemmel bir dünyada, ilgi alanlarınıza, yeteneklerinize ve yaratıcılığınıza hitap eden bir işiniz var. Belki yolun yarısındasın ya da bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun. Ancak, zamanınızı ve enerjinizi nasıl harcadığınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir. Tutku projelerinizin çalışması için bazı finansal ve işbirlikçi ayarlamalar gerekebilir. Uzlaşmaya hazır olduğunuzda kariyerinizde her şey mümkündür!


Aslan Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün işe kendini adama çok fazla, Leo. Venüs, geri giden Jüpiter’le kare açı yapıyor ve ev hayatınız ile işteki taahhütleriniz arasında gerginliğe neden oluyor. İş/yaşam dengeniz bugün odak noktasında. Evde kalmak veya evden bir şey üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz, ancak bir sorumluluk veya yükümlülüğü yerine getirmek için ofise gitmeniz gerekebilir. Bunu şu şekilde düşünün – iş gününüzü tamamlayın ve ardından evde rahatlayın! Uzlaşma yoluyla bugün istediğiniz iş/yaşam dengesine sahip olabilirsiniz.


Başak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Her şey ters gidiyor Başak! Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile karesini devam ettirerek iş yerinde basit görevleri yerine getirmeyi oldukça zorlaştırıyor. İletişim bugün biraz bozulabilir. İster yüz yüze ister çevrimiçi olsun, square’in yanlış iletişime neden olacağını garanti edebilirsiniz. Hatalar, tarihler, saatler ve hatta mesajı kime gönderdiğiniz için herhangi bir teknik yazışmayı üç kez kontrol edin! Bugün bir şey sunmanız gerekiyorsa, konuşmanızı önceden uygulamak ve başarılı olmak için gerekli tüm materyallere sahip olduğunuzdan emin olmak isteyebilirsiniz. Hatalar olursa, ilerlemeye devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Terazi Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Yaptığın işten zevk alıyor musun, Terazi? Venüs bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, finansal yeteneklerinizi neşe ve yaratıcılık duygunuza göre önceliklendiriyor olabilirsiniz. Venüs, özellikle yeteneklerinizi işyerinde kullandıysanız, muhtemelen kazançlıdır. Bununla birlikte, Jüpiter retrosuna kare, hem işe hem de eğlenceye öncelik vermekte zorlandığınızı gösterir. Para kazanmak, özellikle aklınızda finansal hedefleriniz varsa önemlidir. Ancak, iş dışında hayatın sunduğu şeylerden zevk almanızı engellememelidir. Hobilerinizle uğraşırken aynı zamanda üretken olabilirsiniz.


Akrep Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, konuşmada kendinden emin olmak her şeydir. Merkür gerilemesi, geri giden Plüton ile kare açı yapmaya devam ederken, iş yerindeki konuşmalarınızın sabrınızı test ettiğini görebilirsiniz. Aklınızda ne olduğunu söylemek için güven veya araçlardan yoksun olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan yardım, geri bildirim veya tavsiye istemek zor olabilir. Bu zorluklar profesyonel gelişim fırsatlarını engelleyebilir. Bazı şeyler henüz söylenmediği için bazı projelerin veya görevlerin durduğunu görebilirsiniz. İş yerinde konuşmaktan korkmayın!


Yay Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Merkür retrosu, Plüton retrosu ile kare açı yapmaya devam ederken, hayallerinizi yeniden düşünüyor olabilirsiniz. Bir zamanlar belirli bir mesleğin, işin ve hatta evden çalışmak gibi kariyerinize dahil olan hayatın yönlerinin hayalini kurmuş olabilirsiniz. Her ne olursa olsun, profesyonel hayalleriniz gözden geçirilmek üzere hazır. Nasıl harekete geçeceğinizi yeniden gözden geçirirseniz, hangi hayallerin finansal olarak sürdürülebilir olabileceğini düşünmenin zamanı gelebilir. Ancak, hayaller ancak küçük bir yeniden çalışma ile gerçeğe dönüşebilir. Bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz bir şeyi yaparak para kazanabilirsiniz. Farklı adımlar veya farklı bir yön gerektirebilir!


Oğlak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Hiçbir şeyi nasıl bir şeye dönüştüremezsin, Oğlak? Venüs bugün Jüpiter’le kare açı yapıyor olsa da, biraz çalışmayla şans hala yanınızda olabilir! Venüs, özellikle işteki yeteneklerinizden faydalanırsanız, size finansal olarak fayda sağlamaya çalışırken, Jüpiter retrosu, geniş ağınızı ve profesyonel özlemlerinizi yeniden tanımlıyor. Birlikte, her iki gök cismi de biraz uzlaşma ile çalışabilir. Profesyonel hayallerinizi mümkün kılmak için özlemlerinizi veya mali durumunuzu yeniden düzenlemeniz gerekebilir! Profesyonel ağınızdaki biri yardımcı olabilir, ancak onların yardımına açık olmalısınız.


Kova Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Profesyonel yolunuzu genişletmek için dışa dönüklük gereklidir, Kova. Venüs geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığında, kim olduğunuz ve kariyerinizde olması beklenen kişi arasında biraz gerilim var. Jüpiter retrosu, cesaretinizi geri çekebilir ve normalden biraz daha içe dönük olmanıza neden olabilir. Venüs, ilgi odağı olmanıza, kariyerinizde yeni bağlantılar kurmanıza ve size sosyal bir varlık vermenize yardımcı olmak istediği için bu işe yaramaz. Geri çekilmek isteyebilirsiniz, ancak profesyonel ilerleme kaydetmek için önceden harekete geçmelisiniz.


Balık Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Mesleğinizde nasıl büyümek istersiniz, Balık? Venüs geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, genişleme sektörünüz ile bilinmeyen sektörünüz arasında bir gerilim var. Venüs, bir sonraki mesleki deneyimlerinizde veya eğitim kurslarınızda size biraz şans vermek istiyor! Bununla birlikte, geri giden Jüpiter’in karesi, profesyonel çabalarınıza özgü yolu yansıtıyor. Kariyerinizde bekleneni veya bekleneni yapmak kolaydır, ancak mesleki gelişiminizi ilerletmek için alışılmadık yolu veya deneyimi göz önünde bulundurmalısınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.