Günlük İş Burç Yorumları 29 Eylül 2021

29 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 29 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Kariyerinde neyi başarmak istiyorsun, Koç? Bu ne olursa olsun, muhtemelen bunu tek başınıza yapamazsınız. Kariyer yolunda ilerlemenizi ilerletmek için ilişkilere ve sözleşmelere ihtiyaç vardır. Bununla birlikte, Merkür retrosu bugün Pluto ile kare açı yapmasıyla, bu açılar duraklamaya gelebilir. Merkür retrosu, profesyonel ilişkilerinizi ve taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmenizi isterken, Pluto retrosu kariyer yolunuzu değiştiriyor. Kare, ilişkilerinizde ve sözleşmelerinizde uzlaşma çağrısıdır. Her zaman istediğin gibi olamazsın, kariyerinde bile!


Boğa Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Kariyerin konusunda ciddileşme zamanı, Boğa. Güneş geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığından, geleceği planlamak için şimdiki gibi bir zaman yoktur. Güneş, işiniz için size gerçek bir hayat veriyor! Terazi mevsimi, iş yerinizde parlama zamanınızdır. Bu, geri giden Satürn’ü üçgen yaptığından, şimdi yaptığınız şeyin daha sonra uzun vadeli profesyonel hedeflerinizi ve kariyer yolunuzu sürdüreceği ima edilir. Ancak Merkür gerilemesi bugün de Plüton ile kare açı yapıyor ve bu da eğitiminizi sorguluyor. Kariyerinizi geliştirmek için yeni bir şeyler öğrenmek gündemde olabilir.


İkizler Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Hayal kurmaya cesaretin var mı, İkizler? Bugün Venüs Neptün retrosu yaparken, profesyonel dilekleriniz ve hayalleriniz her zamankinden daha fazla gerçekleşme potansiyeline sahip. Venüs şu anda günlük iş hayatınızı ve ortamınızı tatlandırırken, geri giden Neptün kariyerinizde hayal gücünüzü kullanmanızı istiyor. Birlikte, uyum içinde, şu anda yaptığınız şeyin sizi hayallerinizdeki kariyere götürebileceğini fark edebilirsiniz. Geçişler göz önüne alındığında, şimdi yaptığınız şeye aşık olmak kolaydır. Kalbinizi takip edin ve tatmin edici bir kariyer yolunun peşinden gidin!


Yengeç Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Sadece çalışmak için bir gün değil, Yengeç. Güneş bugün Pluto geri hareketine kare açı yaparken, bir gün izin almak veya mesleki yükümlülüklerinizi yerine getirmek arasında parçalanmış olabilirsiniz. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olmak mümkündür. Mesleki taahhütlerinize bağlı kalırken ihtiyaçlarınızı karşılayan bir iş/yaşam dengesine sahip olmaktan taviz vermek mantıklıdır – örneğin, işte kısmi bir gün geçirmek veya evden çalışmak. Hatta işe gidip, günün ardından evde geçireceğiniz zamanla kendinizi ödüllendirerek kendinizle pazarlık bile yapabilirsiniz.


Aslan Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Bir adım ileri, sonra iki adım geri gidiyor gibisin, Leo. Güneş geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında, iletişim becerilerinizde hırslısınız. Güneş, profesyonel ilişkilerinizde veya belirli iş taahhütlerinizde fikrinizi söyleme güvenini verir. Hatta meslektaşlar, denetçiler ve/veya müşteriler tarafından iyi karşılanabilir. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare açı yapıyor, bu da iletişim çabalarınızın işte bir şekilde engellendiğini ima ediyor. Geri görüşte net veya özlü olmadığınızı görebilirsiniz. Bugün iş yerinde arabuluculuk yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın!


Başak Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

İşler iyi gidiyor Başak! Güneş, Satürn retrosu ile üçgen açı yapar, bu da size gerçekçi gelen bir iş kolundaysanız nispeten istikrarlı bir nakit akışına işaret eder. Satürn retrosu, iş alanınızda yolunuzu takip etme konusunda ciddi olmanızı istiyor. Bunu yapıyorsanız, Satürn genellikle sıkı çalışmayı ödüllendirir! Yeteneklerinizin kullanıldığını veya mevcut işinizde değerli olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, Merkür gerilemesi, geri giden Plüton ile kare açı yapar; bu, kesinti süresi boyunca para kazanmaya öncelik verdiğinizi gösterebilir. İş/yaşam dengenizi kontrol altında tutmayı unutmayın!


Terazi Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

İşinizde kendinize karşı dürüst müsünüz, Terazi? Merkür retrosu bugün Plüton retrosu ile kareler yapıyor, bu da mesleğinizde bir tutku bulma ihtiyacınızı iletmediğinizi gösteriyor. Size hitap eden bir proje bularak kendinizi işinizle nasıl uyumlu hale getirebileceğiniz konusunda beyin fırtınası yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizi iş alanınıza dahil etmenin zamanı gelmiş olabilir! Neyse ki Venüs, ilhamınızı bulmak için ihtiyacınız olan transit olan Neptün retrosu ile üçgen açı yapıyor! Venüs, hayalinizdeki bir işi ararsanız finansal olarak şanslı olabileceğinizi gösterir.


Akrep Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Aklınızı konuşmak ya da söylememek, işte bütün mesele bu Akrep. Geri giden Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığında, işyerinde iletişim tarzınızı değiştirmeniz gerektiğinin farkına varmaya başlıyorsunuz. Başkalarıyla iletişim kurmanın daha iyi bir yolunu bulmanız gerekiyor! Şu anda profesyonel ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı ciddi bir şekilde yeniden düşünüyor olabilirsiniz, bu da size bu konuda konuşmak için bir güven artışı sağlayabilir. Ancak zaman, ton ve çim, doğru değişiklikleri tetikleyecek her şeydir. Dürtüsel olarak veya kısaca konuşursanız, iş yerinde gerginlikle karşılaşabilirsiniz.


Yay Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Profesyonel ağınız ve istekleriniz gelişiyor, Yay! Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yaptığında, toplum ve hayaller sektörü ile finans ve değer sektörü arasında bir gerilim var. Merkür retrosu, profesyonel hayallerinizi ve ağınızı yeniden düşünmenizi istiyor, ideal olarak retrograd sonrası geliştirmek için. Bugünün karesi ihtiyacınız olan atılım olabilir! Ağınızın ve hayallerinizin eskisi kadar değerli olmadığını fark edebilirsiniz. Finansal olarak daha sürdürülebilir olmak için profesyonel özlemlerinizi ve bağlantılarınızı yeniden düşünmeniz gerekebilir.


Oğlak Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yaptığından, kişi olarak kim olduğunuz ve mesleğinizde kim olduğunuz uyuşmayabilir. Evet, profesyonel bir kişiliğe sahip olmak tamamen mantıklıdır. Ancak, profesyonel benliğiniz kişisel benliğinizden ne kadar farklı? Kariyerinizden ve hatta başardıklarınızdan kopmuş hissedebilirsiniz. Güneş aynı zamanda geri giden Satürn’ü de üçgen yaptığından, bu, kariyerinize dahil etmek için değerli yeteneklerinizden yararlanma çağrınızdır. Bireyselliğinizin profesyonel kişiliğinizde parlamasına izin verirseniz, yolunuza daha bağlı hissedebilirsiniz.


Kova Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Mesleğinizde neye değer veriyorsunuz, Kova? Venüs Üçgeni Neptün retrosu bugün yeteneklerinizin kariyerinizde ne kadar değerli olduğuna ışık tutuyor. Venüs, kariyerinize ve kamu statünüze tatlı bir şekilde fayda sağlıyor, bu nedenle Venüs’ün yardımseverliği sayesinde başarı kolaylaşıyor! Geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığından, yeteneklerinizden yararlandığınızda kariyerinizin büyük fayda sağladığını fark edebilirsiniz. Şimdi mesleğinizi ilerletmek için yeteneklerinizi gösterme zamanı! Yaşamak için yeteneklerinizden ne kadar çok faydalanırsanız, o kadar çok para kazandığınızı görebilirsiniz!


Balık Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Balık, mesleğine yaptığın yatırımları düşünmenin şimdi tam zamanı. Hem güneş hem de Merkür gerilemesi bankacılık sektörünüze, paylaşılan varlıklara ve yatırımlara odaklanır. Emeklilik planları veya sizi finansal olarak destekleyebilecek bir iş bulmak gibi uzun vadeli düşünüyor olabilirsiniz. Ancak Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile kare şeklinde olur ve paranızı doğru bir şekilde yatırmak ile hayalleriniz arasında biraz uyumsuzluğa neden olur. Unutulmamalıdır ki, geleceğinize yatırım yapmak, hayallerinizin hepsini olmasa da çoğunu ayakta tutabilir. Her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.