Günlük İş Burç Yorumları 28 Eylül 2021

28 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Günün erken saatlerinde ay, geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapıyor ve size yaşamdan daha büyük hisler veriyor. Bir yandan, meslektaşlarınızla beyin fırtınası yapma havasındaysanız bu mükemmel olabilir! Ancak üçlü, istemeden de olsa karşılaşabileceğiniz normalden daha duygusal hissetmenize de neden olabilir. Merkür şu anda geri harekette olduğundan, duygularınızı işte kontrol altında tutmak akıllıca olacaktır. Herhangi bir iş stresinin sizi etkilemesine izin vermeden etkili bir şekilde iletişim kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Daha sonra ay, işte uzun bir günün ardından bir ödül gibi olan ev sahibi Yengeç’e girecek!


Boğa Burcu
28 Eylül 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Ay geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, mali durumunuz ve kariyeriniz hakkında daha umutlu hissediyor olabilirsiniz! Boğa, bu neşeli üçgen, kariyer yolunda para kazanmak söz konusu olduğunda alışılmışın dışında düşünmek için mükemmel olabilir. Çabalarınız hakkında ne kadar iyimser olursanız, bu finansal olarak o kadar çok işe yarayabilir. Hatta bazı anında sonuçlar görebilirsiniz! Özellikle Merkür gerilemesi günlük iş yaşamı sektörünüzde geriliyor olduğundan, şans eseri hissedilebilir. Bugünün astrolojisini evrenden küçük bir alıntı gibi düşünün. Çenenizi dik tutun – iş daha iyi olmaya devam edecek!


İkizler Burcu
28 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Ay, Jüpiter’in bugün gerilediği üçgen açı yaptığından, kendinizi bilinçli hissediyor olabilirsiniz. Özellikle deneyimler, eğitim ve yetenekler konusundaki bakış açınızı paylaşmanız istendiğinde, iş yerinde hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Üçlü, yeni fikirler ortaya atmak veya etkili bilgileri meslektaşlarınızla paylaşmak için içinizdeki güven kuyusunu kazmanıza yol açabilir! Ay Yengeç burcuna günün ilerleyen saatlerinde girdiğinde bakış açınız değişebilir. Yeteneklerinize iş yerinde değer verilip verilmediğini merak edebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın gün geçtikçe yeteneklerinizi takdir ettiğini unutmayın!


Yengeç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, bugün işte sosyal olmayabilirsin ve sorun değil! Ay, sizi içe bakmaya çağıran Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor. Yanlış iletişim, teknoloji sorunları ve hatta uzun vadeli yatırımlarınız gibi aklınızda çok şey olabilir. Özellikle çoklu görev problem çözmeye çalışıyorsanız, her zamankinden daha ağır bir gün gibi gelebilir. Herhangi bir iletişim hatası varsa, Merkür gerilemesi yürürlükte olduğu için hayattan daha büyük hissedilebilir. Profesyonel hatalar ve hatalar üzerinde düşünmek için geri çekilmek faydalı olabilir.


Aslan Burcu
28 Eylül 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, eski profesyonel taahhütleri yansıtmaya veya eski meslektaşlarınıza yetişmeye meyilli hissedebilirsiniz. Nostalji havada, Leo. Eski işyerinizi, iş arkadaşlarınızı ve hatta taahhütlerin eskiden nasıl olduğunu bile kaçırmanız sorun değil. Geçmiş mesleki deneyimler hakkında biraz duygusal düşünebilirsin. Farklı bir zamanı anmaktan veya eski iş arkadaşlarınızla konuşmaktan asla zarar gelmez. Merkür retrosunun iletişim becerilerinizi doğrudan etkilediğini unutmayın, bu nedenle iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurarsanız söyleyeceklerinize dikkat edin.


Başak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Duygusal bir gün hakkında konuşun Başak! Ayın geri giden Jüpiter ile üçgen açıda olması sayesinde iş hayattan daha büyük hissedilebilir. Özellikle söylediğiniz veya yaptığınız bir şey için tanınıyorsanız, bugün iş yerinde daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Kariyer yolunuzda zirveye ulaşmanız mümkündür. Bugünle ilgili bir şey, kariyerinizin hem geçmişine hem de geleceğine dikkat çekebilir. Bugüne kadar mesleğinizde ne kadar çok şey başardığınızın ve başardığınızın daha keskin bir şekilde farkında olabilirsiniz.


Terazi Burcu
28 Eylül 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Bugün kendinizi daha cesur hissediyor olabilirsiniz, Terazi! Ay, sizden anlamlı, deneysel tarafınızla temasa geçmenizi isteyen Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor. Merkür gerilemesi sayesinde kendinizi profesyonel olarak daha bilinçli hissedebilseniz de, bugünün üçgen açısı bunu dengelemenize yardımcı olabilir. Üçgen, yaratıcılık, tutku, eğitim ve felsefe alanlarınızı vurguluyor. Fiziksel görünümünüzden fikirlerinize kadar öne çıkmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Kendine güven eksikliğini beslemek yerine, üçlüyü olumlu bir şekilde değerlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İş yerinde kim olduğunuzun sahibi olun!


Akrep Burcu
28 Eylül 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Ne inşa ediyorsun, Akrep? Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaparken, dönüşüm süreciniz hakkında her zamankinden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Zamanla, profesyonel temelinizi dönüştürmek için birden fazla seçeneği keşfettiniz. Bankacılıktan yatırıma ve daha fazlasına kadar, sonunda bir geçim kaynağı sağlamak için temelinizi sürekli olarak elden geçirdiniz. Bugün, özellikle bir yatırımdan büyük bir katılım varsa, bunu normalden daha belirgin hale getirebilir. Profesyonel bir yaşam tarzı ve temeli sürdürmek için ne kadar iş yaptığınızı düşünmeyi düşünmelisiniz. Dönüşüm sürecinizle gurur duyun!


Yay Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Geri çekil, Yay! Ay, Jüpiter’in retro hareketinde üçgen açı yapıyor ve iletişim tarzınızdaki duygusal gücü güçlendiriyor. Evet, olduğu gibi anlatıyorsunuz, bu yüzden iş arkadaşlarınız size değer veriyor. Dürüstlüğünüz canlandırıcı, özellikle taahhütler ve sözleşmeler konusunda! Bununla birlikte, üçlü, bugün bir meslektaşınız, müşterinizle veya hatta profesyonel bir taahhüt hakkında sıra dışı konuşabileceğinizi ima eder. İki yoldan birine gidebilir, ancak her iki yol da duygusal durumunuzu güçlendirir. Özellikle Merkür gerilemesi devam ettiği için geri alamayacağınız bir şey söylemekten kaçınmak akıllıca olabilir.


Oğlak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Bugün beklenmeyeni bekle, Oğlak! Ay geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, çalışma ve finans sektörleriniz uyumlu bir şekilde birbirine bağlanır. İş yerindeki bir şeyle ilgili içgüdülerinizi veya sezgilerinizi takip ettiyseniz, işe yaramış olabilir. Son zamanlarda işyerinde duygusal bir yatırım yapmaktan kaçınabilir veya kendinizi şımartmış olabilirsiniz. Yatırımda hangi rolü oynarsanız oynayın, bugün lehinize nasıl çalıştığını göreceksiniz. İş yerinde içgüdülerinizi takip etmek, finansal olarak bile işe yarayabilirdi! Her iki durumda da, içgüdülerinizi takip ettiğiniz için hızlı bir ödül bekleyin.


Kova Burcu
28 Eylül 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

İyi bir ruh halinde olmaktan bahset, Kova! Ay bugün geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, duygusal durumunuz güçleniyor. Neyse ki, bu iki gök cismi, benlik duygunuzu neşe ve yaratıcılık sektörünüzle uyumlu hale getiriyor. Özellikle gün boyu işte neşeli olabilirsiniz. Hiçbir şey yoluna giremez veya ruh halinizi bozamaz. İyimserliğiniz çok belirgin olduğu için rolünüzde daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Eşsiz yeteneğinizi gösterirken bugün işte ne kadar başarabileceğinize şaşırabilirsiniz.


Balık Burcu
28 Eylül 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Ah, iş günü daha bitmedi mi Balık? Erken, ay Jüpiter retrosu yapacak ve bu da yatakta kalma arzunuzu güçlendirecek. Bugün işe gitmek veya üretken olmak istemeyebilirsiniz. Ay seni evine, yatağına çağırıyor! Jüpiter retrosu aynı zamanda içe dönük olma arzunuzu yaşamdan daha büyük hale getiriyor. Ama dışarı çıkmak için önce iş gününü atlatmalısın. En iyi bahsiniz iş yerinde diz çökmektir. Küçük bir yardıma ihtiyacın olduğunda, işten sonra eve geldiğinde yatağa çarpacağını kendine hatırlat!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.