Günlük İş Burç Yorumları 21 Eylül 2021

21 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 21 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

İkizler Burcu
21 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün iddialı bir ilham patlamasına hazır olun. Ay, bugün iş ile ilgili bir umut kıvılcımı ve biraz ivme bulmak için mükemmel bir ay olan Koç’a taşındı. Profesyonel hayallerinizin peşinden gitmek için ateşli ayın momentumuna yaslanın. Ram’ın doğal dürtüsü, bugün başarı için hareket tarzınıza bağlı kalmanıza yardımcı olabilir. Ay kendini daha parçalayıcı hissettiğinden, sadece bağlantıda kalmak için iş arkadaşlarınızdan oluşan ağınıza da ulaşmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak istediğinizde kendinizi ortaya koymaktan asla zarar gelmez!


Yengeç Burcu
21 Eylül 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Ay, kariyerinizi, mirasınızı ve kamu statünüzü aydınlatan ateşli Koç burcuna girdi. Profesyonel yolculuğunuz hakkında özellikle duygusal hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, ateşli Ram sizi ilerlemeye devam etmeye teşvik edebilir. Bu ay tutulmasının parlak enerjisi iddialı olabilir. Geleceğin neler getireceğini görmek için ilerlemeye devam etmek zorunludur. Ay momentumu, kariyerinizde tanınma veya fırsatlar aramanız için size ilham verebilir. Bununla birlikte, ay da öfkeli olabilir, bu nedenle profesyonel çabalarınız hakkında geri bildirim veya eleştiri konusunda fazla alıngan olmamaya çalışın.


Aslan Burcu
21 Eylül 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Doğru yolda olup olmadığını nasıl anlarsın Aslan? Bugün Merkür, potansiyel ve devam eden teklifler hakkında doğru profesyonel bağlantılarla iletişim kurduğunuzu çıkararak Jüpiter retrosu yapıyor. Doğru insanlarla çalıştığınızı teyit eden faydalı bir geçiş olabilir. Bununla birlikte, Merkür aynı zamanda, iş yerinde biraz zihinsel ve iletişimsel gerginlik anlamına gelebilecek olan Plüton retrosu ile kare açı yapıyor. Bir sözleşme, anlaşma veya ilişki ile ilerlemeyi seçerseniz, mevcut işyerinizle uyumlu olmayabilir. Ancak yeni taahhüt, genel mesleki gelişiminizi büyük ölçüde iyileştirebilir.


Başak Burcu
21 Eylül 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Nakit dönüşü görüyor olabilirsiniz, ancak şu anki işinizden hoşlanıyor musunuz, Başak? Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapıyor, bu da para kazanma planlarınızın yaptığınız şeyle lehinize çalıştığını ima ediyor. Bu, özellikle iletişime dayalı veya yazıya dayalı işlerde çalışanlar için (örn. satış, serbest çalışma, pazarlama vb.) çalışanlar için geçerli olabilir. Ancak, iş hayatınız bolluk içinde patlarken, Merkür ayrıca Plüton’a kare açı yapıyor, bu, işinizde eskisi kadar neşe bulamadığınız anlamına gelir. Tükenmişliği önlemek için bir mola vermeyi düşünün!


Terazi Burcu
21 Eylül 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Ay, karşı burcunuz olan Koç burcuna girerken, dikkatiniz artık profesyonel anlaşmalarınız ve ilişkilerinizde. Terazi, meslektaşlarınızla temele dokunma zamanı. Ateşli ay iddialı, yeni ve eski meslektaşlarla yeniden bağlantı kurmak için biraz ilham veriyor. Profesyonel bağlantılarınızı kontrol etmek, başkalarıyla olan ilişkilerinizi yeniden doğrulamanın harika bir yoludur. Devam eden taahhütleriniz, sözleşmeleriniz veya sözleşmeleriniz varsa, şimdi kontrol etme zamanı. Sonuçta, sürece güvenmek isteyebilirsiniz, ancak belirli koşulların karşılandığından emin olmak akıllıca olacaktır!


Akrep Burcu
21 Eylül 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bugün programınıza odaklanmak çok önemli, Akrep! Ay, bugün kendinizi ilk sıraya koymanız için sizi çağıran bağımsız Koç’a girdi. İş gününüze devam ederken, ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeniz gerekir. Önce teslim tarihlerinizi belirleyin, sorumluluklarınızın yerine getirildiğinden emin olun ve çalışma rutininizde ince ayar yapın. Kendinizi ilk sıraya koyduğunuzda, sorumluluklarınızın üstesinden gelmenin kolay olduğunu görebilirsiniz! Özellikle ateşli ay herhangi bir görevi veya projeyi başarma ivmesine sahip olduğundan, oldukça iddialı bir gün olabilir.


Yay Burcu
21 Eylül 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Bugün görevde kalmak zor olabilir, Yay. Ay, yaratıcılık sektörünüzü aydınlatan oyuncu Koç burcuna geçti. İşiniz için yaratıcı enerjinizden yararlanmak harika bir ay gibi olsa da, biraz dikkat dağıtıcı da olabilir. İş size sıkıcı geliyorsa, ay enerjisi sizi bir iş arkadaşınıza dostça bir şaka yapmaya veya dikkatinizi oyunlara çekmeye teşvik edebilir. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, görevleriniz üzerinde çalışmaktansa dostça iş arkadaşlarınızla sohbet etmeye daha meyilli hissedebilirsiniz.


Oğlak Burcu
21 Eylül 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, ileriye doğru attığınız her adım için, kariyerinizde iki adım geriye gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, zihinsel ve iletişimsel çabalarımız kazançlı olacağından, bu sizin ileriye doğru adımınız olarak kabul edilir! Bununla birlikte, Merkür geri giden Plüton ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzla ilgili bir şeyin bir kişi olarak kim olduğunuzla uyumlu olmadığını gösteren iki adım geriye atıyorsunuz. Maddi açıdan başarılı olurken, bu süreçte kendinizden bir parçayı feda ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kendinize ve kariyerinize sadık kalmanız önemlidir.


Kova Burcu
21 Eylül 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Bugün yapılacaklar listende ne var, Kova? Muhtemelen hemen tamamlamak istediğiniz birkaç görev veya sorumluluk vardır. Merkür geri giden Jüpiter ile üçgen açı yaptığından, görevlerinizi yerine getirmenin yeni bir yolunu aramak için harika bir zaman olabilir. Aklınızda işte denemek istediğiniz bir şey varsa, bunu yapmak için o günü düşünün. Ay bağımsız Koç burcunda olduğu için, bir ekip çalışmasından daha fazlasını kendi başınıza yapabileceğinizi görebilirsiniz. Mağazada sizin için verimli bir gün geçirmeyi bekleyin!


Balık Burcu
21 Eylül 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

İş için aklında ne var, Balık? Ay ateşli Koç burcuna geçtiğinden, para kazanma tutkunuz tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Neyse ki, Merkür bugün geri giden Jüpiter’i üçgen yapıyor ve meslektaşlarla profesyonel yatırımlar ve çabalar hakkında konuşmalar yapmayı mümkün kılıyor. Şimdi profesyonel ağınıza ulaşmaya başlama zamanı. Yeni ve eski meslektaşlarınızla bağlantı kurarak sadece kariyeriniz için değil cüzdanınız için de mükemmel bir fırsat bulabilirsiniz. Hatta birkaç fırsat bile olabilir, bu yüzden tutkuyu ateşleyenle devam edin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.