Günlük İş Burç Yorumları 2 Eylül 2021

2 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 2 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bugün kendinizi tükenmiş hissediyorsanız, bu şaşırtıcı değil. Mars, dinlenmek isteseniz bile iş yerinde kalmanızı isteyen Neptün’e karşı muhalefetine devam ediyor. İş biraz enerjik olarak yoğun görünebilir. Sürekli hareket halinde olduğunuzu veya yapılacak çok şeyin olduğunu hissedebilirsiniz. Gün boyunca işinize ara veremiyorsanız, üretkenliğinizin gelip gittiğini görebilirsiniz. Neyse ki, ay Yengeç burcuna geçiyor ve yoğun bir günün ardından işten sonra eve gitmeyi buna değer kılıyor.


Boğa Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Mars, Neptün ile karşıtlığına devam ederken, daha tatmin edici profesyonel özlemler ve hayaller aramaya sezgisel olarak uyumlu olduğunuzu görebilirsiniz. Kendinize hayalinizdeki işin ne anlama geldiğini sorun. Spesifik olun – nerede çalıştığınız, konumunuz, neyle tanınacağınız vb. Mesleğiniz hakkında hayal kurarken, sezginizin karar vermenizde rol oynamasına izin verin. Bugün işte ne zaman bir fırsat çıksa, ne yapacağınıza karar vermeden önce iç sesinizi dinleyin. Özlemlerinize ne kadar uyduğunuza şaşırabilirsiniz!


İkizler Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Mars, iş-yaşam dengenizi birkaç gün boyunca perspektife sokan Neptün ile karşıtlığına devam ediyor. Zamanınızın ve enerjinizin çoğunu nereye harcadığınız giderek daha belirgin hale gelebilir. Birini diğerine göre önceliklendirmek mutlaka kötü değildir. Ancak, ay şimdi Yengeç burcunda ve bu da finansal olarak biraz daha güvenlik odaklı olmanıza neden oluyor. Ulaşmak için belirli finansal hedefleriniz varsa, kariyer gelişiminize odaklanmak için biraz daha zaman ayırın. Mesleki çabalarınızda finansal olarak güvende hissediyorsanız, iş hayatınız daha fazla dengelenebilir.


Yengeç Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Ay şimdi burcunuzdayken, iş yerinde aşırı duyarlı olabilirsiniz. Mars, Neptün ile karşıtlığını sürdürürken, özellikle biri veya bir şey hakkında çok farklı bir algınız varsa, konuşmalarınız beklenmedik bir dönüş alabilir. Profesyonel performansınız hakkında sert bir söz veya beklenmedik bir eleştiri, şu anda duygusal olarak sindirilmesi gereken çok şey olabilir. İş yerinde sahip olduklarınızla yapabileceğinizin en iyisini yaptığınızı hatırlamaya çalışın. Profesyonel performansınızı geliştirmek için bu konuşmalardan geri bildirim almayı hedefleyin.


Aslan Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

İdeal olarak, mesleğiniz günlük istek ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Ne de olsa profesyonel taahhütleriniz, yatırımlarınız ve sözleşmeleriniz, ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir nakit akışı sağlamalıdır. Mars’ın Neptün’e karşı olduğu ve şimdi Ay Yengeç’te olduğu için hafta geçtikçe daha belirgin olabilir. Şu anda muhtemelen daha fazla güvenlik odaklısınız ve bu, devam eden sözleşmeleri yenileyerek mali durumunuzu iyileştirme arzunuzun arkasındaki itici hırs olabilir. Profesyonel sözleşmelerinizi lehinize revize etmek için bu zamanı kullanın. Sonuçta, bu çantayı emniyete alma zamanı olabilir!


Başak Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Yeni ve eski profesyonel bağlantılara ulaşmaya hazırlanın! Mars, Neptün’e karşı muhalefetini sürdürüyor ve şimdi ay Yengeç burcuna geçti, bu nedenle astrolojik enerji sizi ağınızı kendi yararınıza kullanmaya teşvik ediyor. Yeni, eski veya devam eden profesyonel ilişkiler olsun, her biri başarınız için hayati önem taşır. Özellikle sektörünüzde veya alanınızda daha iyi tanınmak istiyorsanız, daha büyük profesyonel ağınızla yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelebilir. Meslektaşlarla bağlantı kurmak korkutucu olsa da, kariyer gelişiminizi olumlu yönde etkileyebileceğini unutmayın!


Terazi Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Kariyer yolunuz bugün size ağırlık veriyor. Profesyonel yolculuğunuza kendinizi kaptırmış olabilirsiniz, özellikle de Mars hala Neptün ile karşıt durumdayken ve ay şu anda Yengeç burcundayken. Ayın nostaljisi ve rüya gibi Neptün’ün enerjisi, profesyonel geçmişinize odaklanmanızı sağlar. Ancak, Mars’ın enerjisine yaslanırsanız, harekete geçme çağrısı var. Şimdiye kadarki kariyer yolunu yansıtmak zorunludur, ancak üzerinde durmamak gerekir. İleriye doğru gitmeye devam et; mesleğinizde dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var!


Akrep Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün iş yerinde canlandırın! Mars, Neptün’e karşı durmaya devam ederken, ay şimdi yeni profesyonel deneyimler arzulayan diğer su burcu Yengeç burcuna geçti. İşyerinde aynı rutini yaşamak sıkıcı olabilir. Evden çalışıyorsanız, evinizden çıkmaya ve sorumluluklarınızı yeni bir yere taşımaya özen gösterin. Bir ofisten veya yüz yüze bir ortamda çalışıyorsanız, gün boyunca görevleri tamamlarken en sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi düşünün. Ne yaparsanız yapın, yeni profesyonel deneyimler için rutininizden ayrılmayı düşünün!


Yay Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Kariyer yolunuz şimdi her zamankinden daha fazla aklınızda. Mars, Neptün’e karşı çıkmaya devam ederken, ay, kariyerinizi ele alma şeklinizi değiştirmenizi isteyen sulu Yengeç burcuna geçti. Kariyer yolunuzu daha sürdürülebilir kılmak için bir şeylerin değişmesi gerekiyor. İş-yaşam dengenizi ayarlamanız veya ne bilinmek ya da neyle ilişkilendirilmek istediğinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. Ancak, profesyonel gelişiminizi dönüştürmek için yardım istemeniz gerekebilir. Bu, uzun vadeli çabalarınız hakkında ortaklarınız ve meslektaşlarınızla daha savunmasız olmanızı gerektirebilir. Başarılı olmak için yardımı kabul edin!


Oğlak Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Artık ay karşı burcunuzda olduğuna göre, Yengeç, muhtemelen profesyonel bağlantılarınıza ve taahhütlerinize daha fazla yatırım yapıyorsunuz. Mevcut pozisyonunuzda yaptığınız taahhütlerin üzerine çok şey biniyor olabilir. Genel başarı için bir araya gelmesi gereken bir son tarih veya teşvik edilmesi gereken bir ilişki olabilir. Durum buysa, Mars’ın Neptün’e karşı olan iletişimsel doğasına yaslanın. Kırılgan olmak doğanızda olmasa da, sözleşmeleriniz, taahhütleriniz ve anlaşmalarınız hakkında daha açık iletişim kurmak profesyonel yaşamınıza fayda sağlayabilir.


Kova Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

İş, duygusal olmasa da beklenmedik bir dönüş alabilirdi! Ay şimdi duygusal dikkatinizi günlük iş hayatınıza çeken sulu Yengeç burcunda. Genellikle yenilikçi, rahatsız olmayan bir işaret olarak bilindiğinden, işin monotonluğunu yorucu bulabilirsiniz. İş, size biraz enerjik bir yük getirebilir. Özellikle şu anda daha fazla stresle baş edemiyorsanız, pozisyonunuzda bir adım geriye gitmeniz size büyük fayda sağlayabilir. İşle ilgili sorunları veya sorunları işte bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Balık Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Mars, Neptün’e karşı çıkmaya devam ettikçe, dikkatiniz profesyonel taahhütlerinize giderek daha fazla odaklanıyor. Bu devam eden transit ile bu birkaç gün finansal ve profesyonel olarak etkili olabilir! Özellikle profesyonel gelişim ve büyüme arıyorsanız, herhangi bir sözleşme veya anlaşmayı gözden geçirmek için harika bir zaman. Özellikle hem yaratıcı hem de finansal açıdan bir fırsat size hitap ediyorsa, aktif olarak yeni profesyonel düzenlemeler aramak için ideal bir zaman olabilir. Mevcut hedefiniz, daha da iyilerini ararken mevcut profesyonel taahhütlerinizi geliştirmek olmalıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.