Günlük İş Burç Yorumları 12 Eylül 2021

12 Eylül Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 12 Eylül Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bir römorkörden bahset, Aries! Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, kendinizi gergin hissediyor olabilirsiniz. Gerçekçi olarak, başarılı olmak için zamanınızı, enerjinizi ve çabanızı neye harcamak istediğinizi bilirsiniz. Ancak, profesyonel yönlendirmeden yoksun olabilirsiniz. Ay, Plüton'un geri gidişine 60'lık açı yaptığından, duygusal benliğiniz kariyer yolunuzu kökten değiştiriyor. Mesleki özlemleriniz açısından kalbinizi takip etmeye çağrılabilirsiniz. Ancak hayalleri gerçeğe dönüştürmek kolay değil. Bugün biraz gergin hissetmeyi bekleyin, ancak umudunuzu kaybetmeyin. Başarılı olmak için araçlara sahipsiniz!


Boğa Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Başarılı olmak için doğru taahhütlere sahip misiniz, Boğa? Bugün ay, Jüpiter'in geri hareketine kare açı yapıyor, bu da mesleki yükümlülükleriniz ve kariyer yolunuz arasında biraz gerilim olduğunu gösteriyor. Doğru kişi ve şirketlerle bağlantı kurup kurmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz, özellikle de arzu ettiğiniz tanınmayı alamıyorsanız. Taahhütler ve ilişkiler, kariyerinizi istediğiniz hızda ilerletmeyebilir. Durum buysa, taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu taahhütlerin size yeni profesyonel deneyimler getirip getiremeyeceğini araştırmayı deneyin.


İkizler Burcu
12 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İş bugün saatli bomba gibi gelebilir, İkizler. Ay, geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, günlük rutininiz ile yeni bir şey deneyimleme arzusu arasında bir itme ve çekme vardır. Bugün işinizde sıkılmış, huzursuz ve gerçekten ilgisiz hissedebilirsiniz. Bu, alanınızda benzersiz bir şeyi keşfetme veya deneyimleme özleminden kaynaklanabilir. Mümkünse, amirinize yeni bir şey denemek istediğinizi bildirin. Öğrenecek yeni bir şey olup olmadığına bakın veya bir test çalıştırması yapın. Günlük görevlerinizden ayrılmanız size fayda sağlayabilir.


Yengeç Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Kendinizi şaşkın mı hissediyorsunuz, Yengeç? Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, iş başında yaratıcı bir blok bekleyebilirsiniz. İdeal olarak, günlük sorumluluklarınızla nihai hedefinizin ne olmasını istediğinizi bilebilirsiniz. Ancak, hedefinizi güvenle gerçekleştirmek için vizyon, yetenek ve hatta kaynaklara sahip olmayabilirsiniz. Bu yaratıcı blok size biraz stres verebilir, bu yüzden onu azaltmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendinizi işte şaşkın bulursanız, tavsiye veya içgörü için güvenilir bir iş arkadaşınıza güvenmeyi düşünün. İş arkadaşlarınız size yardım etmek için oradalar, bu yüzden onlardan yararlanın!


Aslan Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

İş/yaşam dengen bugün bozulabilir, Leo! Ay, geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığında, işe gitmek yerine evde kalmak istemeniz daha olası. Bir gün izin almak yerine, kendinizi profesyonel taahhütleri yerine getirmeye zorlayabilirsiniz. Yakında bir noktada hasta bir gün geçirmeyi düşünebilirsiniz. Sonuçta, iş ahlakınız sizi ancak bir yere kadar götürür, ancak kendinizi zorlamaya devam ederseniz tükenmişlik oluşabilir. Ay Plüton'un geri hareketine altmışlık açı yaptığından, daha iyi bir iş-yaşam dengesi için neyin değişmesi gerektiğini anlamak için bugünü kullanın.


Başak Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

İletişimsizlik hakkında konuş, Başak! Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, işyerinde bazı yanıltıcı, duygusal odaklı konuşmalarla karşılaşabilirsiniz. İş stresinizin veya paranoyanızın sizi ele geçirmesine izin verirseniz, bu konuşma sırasında ortaya çıkabilir. Profesyonel konuşmalarınızda gezinirken 3 T'yi (ton, çim, zamanlama) düşünün. Yorumunuzun yararlı, gerekli ve olumlu bir şekilde ifade edilip edilmediğini kendinize sorun. Bir şey söylemeden önce kendinizi kontrol ederek iş yerinde gereksiz gerginlikten kaçınabilirsiniz! Bununla birlikte, stresörlerinizin geçerli olduğuna dikkat edilmelidir. Ancak, onları verimli bir şekilde değerlendirmelisiniz.


Terazi Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Terazi, kendini ucuza mı satıyorsun? Bugün ay, yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi sorgulayan Jüpiter retrosu ile kare açı yapıyor. Tutkunuzu takip edebilir veya doğal yeteneklerinizden para kazanabilirsiniz. Ancak, bunu yapmanın finansal olarak sürdürülebilir olmadığını görebilirsiniz. Bugünkü meydandan gelen gerilim, sevincinizi işe dönüştürerek çılgınca başarılı olabileceğinizi kabul ediyor. Oraya gitmek başka bir konuşma. Yeteneklerinize hitap eden bir tutku projesi bulmak akıllıca olacaktır. Normal 9'dan 5'e olmak zorunda değil, ancak keyifli bir yan koşuşturma olabilir.


Akrep Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bugün kendini bilinçli hissediyor musun, Akrep? Ay sizin burcunuzda ve geri giden Jüpiter ile kare açı yapıyor. Kendinizle ilgili algınız bugün mıknatıslanmış hissedebilir. Bugün iş yerinde daha çok ilgi odağı olduğunuzu hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız sizin hakkınızda daha fazla konuşabilir veya size daha fazla atıfta bulunabilir. Bu dikkat, doğası gereği olumsuz olmasa da, biraz paranoyaya yol açabilir. Bir şeyi doğru yapıp yapmadığınızı veya girdilerinizin yardımcı olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Çok fazla okumadan dikkatlerini gerçek değerinden almak en iyisi olacaktır.


Yay Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Belki de işte biraz daha özel olmanın zamanı gelmiştir, Yay! Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığından, bazı profesyonel plan ve hedeflerinizi kendinize saklamaya daha meyilli hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla fikirleriniz hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, ancak bir şey sizi engelliyor olabilir. Ay da geri giden Plüton'a altmışlık açı yaptığından, özellikle para içeriyorsa, planlarınızı uzak tutmak akıllıca olabilir. Açık bir pozisyon, zam alma hakkında bir konuşma, hatta kazançlı bir fırsat biliyorsanız, bunu kendinize saklayın. Sessizce hareket et!


Oğlak Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Duvara mı çarpıyorsun, Oğlak? Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, mali durumunuzun umduğunuz gibi gitmediğini görebilirsiniz. Ağınızın, profesyonel ve finansal hayallerinize umduğunuz şekilde ulaşmanıza yardımcı olmadığını hissedebilirsiniz. Ağınız büyümede bir platoya ulaşırsa durum böyle olabilir. İdeal olarak, bağlantılar başarılı olmak için her şeydir! Bir bağlantının profesyonelliğinizi geliştirmenize, işinizi büyütmenize veya kazançlı bir fırsatla sonuçlanmanıza yardımcı olacağını ummuş olabilirsiniz. Henüz umudunuzu kaybetmeyin!


Kova Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Yoğun bir gün hakkında konuşun, Kova! Ay, geri giden Jüpiter ile kare açı yapıyor ve duygusal benliğiniz ve geçim kaynağınızla biraz sürtüşmeye neden oluyor. Kare biraz huzursuz gerginliğe neden olabilir. Kariyerinizi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz, ancak bir çıkmaza giriyorsunuz. Bu normalden biraz daha fazla strese neden olabilir ve bu da size çok iyi zarar verebilir. Kişisel veya profesyonel stres faktörlerinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Tüm gözler üzerinizde, bu yüzden stresinizi uygun şekilde ele alın.


Balık Burcu
12 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Kariyerinde sırada ne var, Balık? Ay bugün geri giden Jüpiter ile kare açı yaparken, kariyerinizde bir inanç sıçraması yapmak için daha duygusal olarak yönlendirilmiş hissedebilirsiniz, ancak ilerlemek için bir yönünüz olmayabilir. İdeal olarak, Jüpiter sizin tarafınızdadır ve benzersiz kariyer yolunuzda bilinmeyen bölgeleri keşfetmenize yardımcı olur. . Bununla birlikte, ay ile kare, cesaretiniz olsa bile yönünüz olmadığı anlamına gelebilir. Hırslı olsanız da, bir sonraki hamlenizi iyice planlamak akıllıca olacaktır. Biraz araştırma yapmadan yeni bir şeye atlamayın. Hırsını akıllıca kullan!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.