Günlük İş Burç Yorumları 1 Ekim 2021

1 Ekim Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 1 Ekim Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Doğru hamleleri yapıyorsun Koç! Venüs sextiles Pluto bugün geri gidiyor, bankacılık sektörünüzü kariyer, kamu statüsü ve miras sektörünüze göre ayarlıyor. Bu transit, mevcut mesleğinizdeki uzun vadeli finansmanınız için mükemmel olabilir. Emeklilik planınızın, üzerinde bulunduğunuz kariyer yolu ile çalışıp çalışmadığını düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. 401K bir şeydir, ancak bir banka ile işinizin dışında bir plan da düşünebilirsiniz. Seçeneklerinize bakın, orada olanlara şaşırabilirsiniz!


Boğa Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Profesyonel taahhütlerin seni nereye götürebilir, Boğa? Bugün Venüs Pluto geri giderken, taahhütleriniz ve ilişkileriniz seyahat, yüksek öğrenim ve yeni deneyimlerdeki fırsatlarınızla uyumlu hale geliyor. Mesleğinizde doğru taahhütlerde bulunduysanız, fiziksel veya zihinsel olarak yeni bir yere gidebilirsiniz. Bazıları için bu, kurs almak gibi daha fazla mesleki gelişim için yeni eğitim fırsatlarına yol açabilir. Diğerleri için transit, iş için seyahat etme fırsatı anlamına gelebilir. Ne olursa olsun, yaptığınız düzenlemeler sayesinde yeni bir profesyonel maceraya atılmak üzeresiniz!


İkizler Burcu
1 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Mevcut profesyonel konumunuzu nasıl dönüştürebilirsiniz, İkizler? Venüs sextiles Pluto bugün geri gidiyor, günlük çalışma rutininizi ve işyerinizi dönüşüm arzunuzla uyumlu hale getiriyor. Plüton retrosu, aylardır miras, kariyer ve yapı fikrinizi dönüştürmekle meşgul. Venüs ile altmışlık, özel sürecinizi günlük yaşamınıza uygulamanıza yardımcı olabilir. Artık üzerinde çalıştığınız şeyi günlük iş rutininize getirmek konusunda kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Yavaş yavaş başlayabilir. Bugünden itibaren yeni fikirlerinizi, rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı ve süreçlerinizi yavaş yavaş uygulayabilirsiniz.


Yengeç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Mesleki taahhütleriniz ve ilişkileriniz nasıl daha yaratıcı hale gelebilir, Yengeç? Bugün, Venüs, Pluto’yu retrograd yaparak, yaratıcılık sektörünüzü profesyonel taahhüt sektörünüzle uyumlu hale getiriyor. Venüs, iş yapma şeklinize uygulanabilecek yaratıcı araçlar için biraz ilham verebilir. Belki de bu, bir tutku projesine tamamen bağlı kalmayı düşünmenin zamanıdır! Sizi heyecanlandıran yeni bir projeyi veya ilişkiyi eğlendiriyor olabilirsiniz. Bu yeni tutku projesi veya iş bağlantısı, profesyonel olarak yenileniyormuş gibi hissettirebilir. Bugünün sekstili, her şey dahil olmak için mükemmel olabilir!


Aslan Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün, Venüs Pluto’nun geri hareketinde, ev hayatınızı ve temelinizi günlük iş/yaşam ve rutininizle uyumlu hale getiriyor. Plüton retrosu aylardır işinizin yapısını değiştiriyor. Venüs’ün altmışlık açısı, iş/yaşam dengenizi bir perspektife dönüştürebilir. Leo, iş hayatının geliştiğinden emin olmak için çok sıkı çalışıyorsun. Ancak, işte olduğunuz kadar evde olmaya da öncelik vermek önemlidir. Altmışlık, her ikisine de eşit derecede öncelik verilmesini hatırlatıyor. İşten evde rahatlamak için kendinize zaman ayırdığınızda, her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz.


Başak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Nasıl etkili iletişim kurmak istersiniz Başak? Bugün Venüs Pluto’yu geri giderken altmışlık yaparken, iletişim sektörünüz ile işe gidip gelme sektörünüz arasında yaratıcılık sektörünüzle uyum vardır. Artık fikirlerinizi iş yerinde gündeme getirmenin tam zamanı olabilir. Venüs tonunuzu tatlandırırken, Plüton retrosu dönüştürücü yaratıcı sürecinizi öne çıkarıyor. Birlikte, bu gök cisimleri, fikirlerinizi işyerinde ortaya koymanız için sizi teşvik ediyor. Fikirlerinizi dile getirirken kendinize güvenerek ve kendinden emin bir şekilde konuşun. Söyleyeceğiniz her şey meslektaşlarınız tarafından iyi karşılanacaktır.


Terazi Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Geleceğinizi planlayalım, Terazi. Bugün Venüs Plüton’un gerilemesi ile sekstil yaparken, ev hayatınızı ve ailenizi düşündüğünüzde bütçenizi yeniden düşünebilirsiniz. Umarım, bütçenizi sürdürmek için işte bir konumdasınızdır. Değilse, zam, yeni bir pozisyon veya hatta tamamen yeni bir iş talep etmeyi düşünebilirsiniz. Sonuçta evinizde ve ailenizde finansal istikrar gerektiren bir dönüşüm süreci yaşanıyor. Dolayısıyla, finansal olarak sürdürülebilir bir geçim kaynağına sahip olmak için işyerinde bir şeylerin değişmesi gerekebilir.


Akrep Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Venüs Plüton’un gerilemesi bugün altmışlık açıdayken, iş yerinde aklınızı konuşma fırsatınız olabilir. Akrep, sohbette kendini nasıl sunmak istersin? Görünümüyle yanınızda olan Venüs ile özellikle olumlu bir şekilde karşılaşabilirsiniz. Plüton geri gidene altmışlık açı yaptığından, aklınızdan geçenleri söylemek için yeni iletişim yöntemlerini denerseniz, inanılmaz bir başarı elde edebilirsiniz. Bunu yapma fırsatı, işte veya problem çözmede bir durumu farklı değerlendirirken kendini gösterebilir. Bazıları için bu, bir röportajda “kendini satmak” için ideal bir geçiş bile olabilir!


Yay Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Neye değer veriyorsun, Yay? Venüs bugün Plüton’un geri hareketine altmışlık açı yaptığından, değer fikriniz sürekli değişiyor. Bu geçiş, mali durumunuzu ve yeteneklerinizi işyerinde uygun şekilde kullanıp kullanmadığınızı sorgular. Mükemmel bir dünyada, yeteneklerinizden ve becerilerinizden yararlanabilirsiniz. Ancak, bu her zaman böyle olmayabilir. Bugünün transit geçişi, para kazanma şeklinizi yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Yeteneklerinizi ve becerilerinizi kullanan bir iş aramayı düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Hatta işvereninizle seçenekleriniz hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Bağlantılar ve ağlar her şeydir, Oğlak. Bugün Venüs, büyük topluluğunuzu bir profesyonel olarak kim olduğunuza göre ayarlayan Plüton retrosu ile altmışlık açı yapıyor. Profesyonel ağınız, kendinizin bir uzantısıdır. Bağlantınızı bilen kişi, nihayetinde sizi veya en azından sizin hakkınızda bir fikri bilir. Dolayısıyla, bunu akılda tutarak, ağınızda nasıl temsil edildiğinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Şimdi kiminle ilişki kurmak istediğinizi düşünmek için harika bir zaman. Bağlantılarınızı akıllıca seçin. Bu insanlar profesyonel kişiliğinizi, özlemlerinizi ve kariyer yolunuzu temsil ediyor!


Kova Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kariyerinizin yapısını yeniden gözden geçirmek için bugün bir adım geri atın, Kova. Bugün Venüs Plüton’un gerilemesi ile sekstil yaptığından, kariyer yolunuzda oynayan her şey hakkında daha içe dönük olabilirsiniz. Spot ışığından çıkmak, kariyerinizi düşünmek için faydalı olabilir. Yolunuzu düşünürken, ne için bilinmek istediğinizi ve oraya nasıl ulaşabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Kariyerinizin yapısı da göz önünde bulundurulabilir. Kariyer yolunuzu gözden geçirmek için bugün kullanın; başarı için ne kadar ayarlanabileceğine şaşırabilirsiniz.


Balık Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Profesyonel fırsatlarınızdan nasıl yararlanabilirsiniz, Balık? Bugün Venüs Plüton’u geri giderken, profesyonel hayalleriniz yeni deneyimlerinizle uyumlu hale gelebilir. Eğitim, seyahat ve hatta yeni deneyimler fikriyle eğlenirseniz, profesyonel hayallerinizin ve özlemlerinizin nereye gidebileceğini düşünün. Bu özlemlerin peşinden gitmek için konfor alanınızdan çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Profesyonel ağınıza ulaşmayı düşünebilirsiniz. Profesyonel ağınızdaki bir bağlantı sizi bekleyen bir ipucu veya fırsata sahip olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.