Günlük Burç Yorumları 9 Eylül 2021

9 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 9 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, ilişki ihtiyaçlarınız ile kariyer yolunuzun talepleri arasında gerginlikler olabilir. Denge arayan Terazi ayı, günün ilk yarısında bu hayal kırıklıklarını serbest bırakan duygusal olarak ham Plüton ile kareler oluşturur. Neyse ki ay, akşamı ideal, romantik randevu gecesi enerjisiyle dolduran, inanç aşılayan Jüpiter ve bağları tatlandıran Venüs ile destekleyici bir buluşmaya geçiyor.


Boğa Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Hayatınızın büyük resmi vizyonu, şu anki gerçekliğiniz Boğa ile çelişiyor mu? Perşembe günkü gökyüzü boşluğu kapatmak için çalışıyor, ancak süreç büyük olasılıkla sert doğruları söylemeyi ve rahatsızlığı içerecek. Uysal Terazi ayı, bu gerilimlere değinerek, düşünceli Plüton ile kareler halinde. Luna’nın vizyon sahibi Jüpiter ve manyetik Venüs ile daha sonra tatlı buluşması, stresi dağıtmaya ve duygusal çıkışları nazikçe açmaya yardımcı olur.


İkizler Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü, odak noktanızı aşk hayatınız etrafında dönen güncel hikayeye yönlendiriyor, İkizler. Aşk hayatınızı hafif ve eğlenceli tutma arzunuz, ortaklık odaklı Terazi ayı ağır Plüton ile kareye girerken, yakınlık ve bağlılık etrafında dönen daha derin bir hikaye ile muhtemelen ters düşecektir. Ay, büyük kalpli Jüpiter ve bağ kuran Venüs ile dönerek derin romantik bir atmosfer yaratırken, işler daha sonra rahatlar.


Yengeç Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Evren, ortaklık deneyiminiz üzerine bir numara yapıyor, Yengeç. Romantizmi seven Terazi ayı, düşünceli Pluto ile kareler halindeyken, bugün kendinizi bu hikayeye geri dönerken bulmanız muhtemeldir. Şimdiki zamanınızı buğulandırıyor gibi görünen geçmişinizin öğelerine bakın. Daha sonra, ayın büyük kalpli Jüpiter ve bağ oluşturan Venüs ile tatlı bağlantısı, yıpranmış yakınlığa sıcak, iyileştirici bir enerji getiriyor.


Aslan Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası, içinden geçmek için bazı rahatsız edici zeminler sunuyor, Leo. Denge özlemi çeken Terazi ayı, dönüşüm gerektiren Plüton’la karşı karşıya gelirken, günlük işiniz ile zihinsel aksama süresi ihtiyacınız arasındaki gerilimden faydalanıyor olabilirsiniz. Neleri değiştirebileceğinizi değerlendirin ve serbest bırakmak için çalışın! Luna’nın iyimser Jüpiter ve sevgilisi Venüs ile olan tatlı birlikteliği, daha sonra, herhangi bir kabarık tüyü düzeltir.


Başak Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Yaratıcı hayatınız söz konusu olduğunda ciddi bir baskı altındasınız, Başak. Tutkularınıza yaklaşımınızı ve kalbinizi başkalarıyla nasıl paylaştığınızı yeniden yapılandırmanız sizin için çok önemliydi. Bu anlatı, denge arayan Terazi ayı, düşünceli Plüton ile kareler olarak bugün boyunca dürtülüyor. Ay, ileri görüşlü Jüpiter ve fayda getiren Venüs ile aynı hizaya geldiğinde daha barışçıl bir ton yerleşir.


Terazi Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Derinlerden ve aşağıdan neler değişiyor, Terazi? Ay’ın burcunuzdaki varlığı dönüştürücü Plüton ile kareler oluştururken Perşembe günü gökyüzü, değişen temelleriniz etrafında devam eden bu hikayeyi vurguluyor. Bu gerilimi azaltan yön, aile bağları etrafında daha derin bir iyileşmenin gerekli olduğu yerleri vurgular. Ay, hareketli Jüpiter ve iyi vakit geçiren Venüs ile dönerken duman daha sonra temizlenir ve ideal bir romantik randevu gecesi için zemin oluşturur.


Akrep Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, zihinsel ve iletişim temelli gerilimlerin bugün yüksek olması muhtemeldir. Gerçek duygularınızı aşağıya gömmek yerine, gerçeğinizi söylemek için kendinize yer açın. Ödün veren Terazi ayı, bu güçlü anlatıya değinerek, düşünceli Plüton ile kareler halinde. Neyse ki, ay iyimser Jüpiter ve bağları tatlandıran Venüs ile tatlı bir hizaya geçiyor ve günün ikinci kısmına sıcak, iyileştirici bir enerji getiriyor.


Yay Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Kozmos, eski güven blokajlarını kırmak için seni aktif olarak zorluyor, Yay. Bunu yapmak için gerekli olan şifa işini benimsemenize izin veriyor musunuz? Perşembe günü gökyüzü, barış arayan Terazi ayının dönüşümsel Plüton ile karesini görüyor ve öz-değerinizin etrafındaki bu gerilimlere değiniyor. Neyse ki, ayın büyük kalpli Jüpiter ve manyetik Venüs ile destekleyici hizalaması, daha sonra, herhangi bir kaba yamayı düzeltir.


Oğlak Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Hayat, son yıllarda seni yeni bir bağımsızlık duygusu benimsemeye zorluyor, Oğlak. Aramaya cevap veriyor ve korkusuzca ilerliyor musunuz? Günümüzün kozmik manzarası, kişisel kimliğiniz ve kariyer hedefleriniz arasındaki mevcut gerilime değiniyor. Kendinize yer açmak için neleri ayarlayabilirsiniz? Daha sonra, Luna’nın iyimser Jüpiter ve manyetik Venüs ile tatlı uyumu, ilerleme için faydalı fırsatlar getiriyor.


Kova Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Son zamanlarda evrenin tüm gözleri senin üzerindeydi, Kova. Perşembe günkü gökyüzü, denge arayan Terazi ayı dönüşümsel Plüton ile kareler halindeyken temizlenmesi gereken bazı zihinsel gerilimlere ve eski bagajlara dokunuyor. Serbest bırakma ve yenilenmeyi teşvik eden faaliyetlere yönelin. Atmosfer, daha sonra ay, sevgili Venüs ve koca yürekli Jüpiter ile girdap gibi döndüğünde, zihinsel cephede önemli ölçüde aydınlanır.


Balık Burcu
9 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Olmak istediğin yerde olmak için çabalıyor musun, Balık? Perşembe günkü gökyüzü, dengesiz Terazi ayının gergin karesi ile değişim talep eden Plüton arasında rahatsız edici bir şekilde gösterdiğinden, artık bir kıyıya ulaşma umuduyla süzülemezsiniz. Hedeflerinizi ve oraya ulaşmak için yaptığınız somut planları inceleyin. Ay’ın sevgili Venüs ve iyimser Jüpiter ile destekleyici bağlantısı, daha sonra, yakınlık açısından şehvetli, sıcak bir atmosfer yaratır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.