Günlük Burç Yorumları 5 Eylül 2021

5 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 5 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bugünün kozmik manzarası muhtemelen volkanik hissedecek, Koç. Kariyeriniz ve itibarınız etrafında dönüşüm talep ediliyor ve eski varoluş yollarını korumak için mücadele etmektense boyun eğmek daha iyidir. Yönetici gezegeniniz, cesur Mars, bağ oluşturan Venüs ile birlikte, her ikisi de yenilenme getiren Plüton ile hizalanmalara kilitleniyor. Yakın kişisel bağlarınızda ve iş/yaşam dengenizde neyin değişmesi gerektiğine bakın.


Boğa Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün kendini şişelenmiş bir fırtına bulutu gibi hissetmen muhtemel. Kapağı çıkarmanın güvenli bir yolunu arayın! Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, dönüşüm özlemi çeken Plüton ile güçlü bir kareye kilitleniyor. Bu düşünceli kombinasyon, sizi aşka yaklaşımınızla ilgili uzun süredir devam eden yanlış anlamaların ve felsefelerin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiğini keşfetmeye itiyor. Sarılmak yerine, gitmesine izin vermeyi hedefleyin.


İkizler Burcu
5 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü, yakın ilişkilere yaklaşımınızda devrim yaratmaya çalışıyor, İkizler. Aşıklar, Venüs ve Mars, kendilerini yeraltı gezegeni, duygusal olarak yoğun Plüton ile güçlü bağlantılarda bulurlar. Bu eşleştirmenin, iyileşmesi gereken ve en iyi savunmasız konuşmalar veya yaratıcı yayın yoluyla erişilebilecek eski yaraları belirlemesi muhtemeldir. Karanlığa doğru yürü ve giderken geçmişini bırak.


Yengeç Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Şu anki ilişki hikayenizde göze çarpan kusurları fark etmemek mümkün değil, Yengeç. Aşıklar, manyetik Venüs ve kendine güvenen Mars, bugün dönüştürücü Plüton ile gözleri birbirine kilitliyor. Partnerinizi çarmıha germek yerine, birlikte karanlığa girmeyi ve karşılıklı olarak neyin değişmesi gerektiğini tartışmayı hedefleyin. Kalp merkezli Aslan ayının Venüs ile tatlı eşleşmesi, kalan her türlü pisliği temizlemeye yardımcı olur.


Aslan Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası şüphesiz güçlü, Leo. Değer belirleyici Venüs ve go-getter Mars, yenilenme arayışındaki Plüton ile gözleri birbirine kilitlerken, kendinizi mevcut çalışma ortamınızda uzun süredir devam eden kırgınlıklarla uğraşırken bulmanız muhtemeldir. Bu duygusal açıdan yoğun eşleşme, muhtemelen kendi özgüveniniz ve iletişim tarzınız etrafında neyin değişmesi gerektiğini gösteriyor. Savunmaya geçmek yerine sunulan değişikliklere yaslanın.


Başak Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün altında işler biraz karışabilir, Başak. İlişki odaklı Venüs ve bencil Mars, dönüştürücü Plüton ile eşzamanlı bir bağlantıya kilitlenirken, şişelenmiş duygular bugün bir çıkış yolu arıyor. Bu güçlü eşleştirme, yaratıcı yaklaşımınız ve cinsel yaşamınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor. Mümkün olduğunca dürüst olmayı hedefleyin ve en iyi hissetmek için her şeyi halının altından süpürün.


Terazi Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Evren bugün senden bazı büyük değişiklikler talep ediyor Terazi. Neyin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiğini anlamak için aile geçmişinize ve erken yetiştirilme tarzınıza derinlemesine bakmanız gerekir. Yönetici gezegeniniz, sanatsal Venüs, bugün derin düşüncelere dalan Plüton ile gergin bir kareye kilitleniyor ve sizi neyin kökten sökülmesi gerektiğini belirlemeye yönlendiriyor. Dürüstlük havayı temizlemeye yardımcı olur ve ileriye giden yolu açar.


Akrep Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Üzerinize itilen tüm dönüşümlerden kaçamazsınız, Akrep. Gerçek anka tarzında, eski varoluş biçimlerinin küllerinden yeniden doğmaya alışkınsın. Pazar günkü gökyüzü, yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars’ın şifalı Plüton ile aynı hizada olması gibi başka bir an sunuyor. Bu güçlü eşleşme, hatırı sayılır miktarda toz topluyor ve kendi kendini sabote eden ortaklık modellerinin yenilenmesi ve serbest bırakılması gerektiğini vurguluyor.


Yay Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, hedefleriniz konusunda netleşmenizi gerektiriyor, Yay. Umutsuzca ihtiyaç duyduğunuz dönüşümleri kucaklamak için kendinize izin veriyor musunuz? Aşıklar, manyetik Venüs ve kendi kendine hareket eden Mars, bugün değişime aç Plüton ile gözleri birbirine kilitliyor. Bu duygusal açıdan güçlü eşleşme, yeni filizlenen tutkularla ilerlemek için öz değer duygunuz etrafında neyin değişmesi gerektiğini vurgular.


Oğlak Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü korkaklara göre değil, Oğlak. Kariyer açısından neye değer verdiğinizle ilgili önemli sorular ortaya çıkıyor ve bu alanda neyin serbest bırakılması ve yenilenmesi gerektiği ile boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Bencil Mars ve diğer odaklı Venüs, bugün gözleri duygusal olarak yoğun Plüton’a kilitleyerek, bağımsızlık ve kimlik duygunuz etrafında benimsenecek önemli değişiklikleri vurguluyor.


Kova Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Önemli bilinçaltı kavrayışlar Pazar günkü gökyüzünün yüzeyini kırıyor gibi görünüyor, Kova. Onları görmezden gelmeye veya dışlamaya çalışmak yerine, rüyalar ve derin sohbetler yoluyla size gelenlerle oturmayı hedefleyin. Aşıklar, manyetik Venüs ve kendine güvenen Mars, her ikisi de dönüştürücü Plüton ile gözleri birbirine kilitler. Bu eşleştirme, sizi eski ilişki felsefelerini dönüştürmeye ve aşka yeni bir yaklaşım benimsemeye zorlar.


Balık Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün derin bir sona gidiyorsun, Balık. Halının altından süpürülmesi gereken ilişki hikayelerine kendinizi bırakın. Pazar günkü gökyüzü, her ikisi de iyileştirici, güçlü Plüton ile uyum içinde olan aşıkları, bağ kuran Venüs’ü ve motive olmuş Mars’ı içeriyor. Bu rahatsız edici ancak kritik bağlantı, karanlığa girmeye istekli olduğunuz sürece mevcut ortaklık yaklaşımınızı dönüştürmek için yeterli alan sunar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.