Günlük Burç Yorumları 30 Eylül 2021

30 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 30 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Evren seni diken üstünde tutuyor, Koç. Geri giden Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile kareye geri dönerken Perşembe günü gökyüzü daha fazla hikayenin kilidini açmaya devam ediyor. Bu güçlü eşleştirme, özellikle mevcut ortaklık hikayenizle ilgili gizli bilgileri ortaya çıkarmak için çalışır. Karamsar Yengeç ayı, aile cephesindeki sorunları yoğunlaştırabilir, ancak daha sonra Aslan’a geçişi, ruh halini önemli ölçüde hafifletir.


Boğa Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün bilinen sınırlarının ötesine geçmen isteniyor. Perşembe günü gökyüzü, büyük resmi Jüpiter ile çatışan bir kareye kilitlenmiş yönetici gezegeniniz sevgili Venüs’ü buluyor. Bu eşleşme, ruh halini canlandıran ve fırsatları artıran olumlu bir eşleşmedir, ancak aynı zamanda kariyer cephesinde çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmayı kolaylaştırır. Büyümeyi benimsemeyi hedefleyin, ancak çok fazla anlaşma veya proje üstlenmemeye dikkat edin.


İkizler Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, hızlı hareket eden haberci gezegen Merkür’den kozmik rehberlik toplarsınız. Perşembe günü gökyüzü, duygusal olarak ham Plüton ile ikinci karesine geri geri dans ederken Merkür’ün güçlü bir konuma geri döndüğünü görüyor. Bu eşleşme, yakınlık ve ilişki cephesinde kabul edilmeyen herhangi bir gizli gerilimi aydınlatması muhtemeldir. Başkalarına patlamadan dürüst ve doğrudan olmayı hedefleyin.


Yengeç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzünün altında çok sayıda hikaye ortaya çıkıyor gibi görünüyor, Yengeç. Bir yandan, manyetik Venüs, vizyon sahibi Jüpiter ile bir kareye kilitlenir. Bu eşleşme, çoğunlukla ortaklık büyümesini destekleyen olumlu bir eşleşmedir, ancak karşılanmayan beklentileri de vurgulayabilir. Başka bir yerde, geri giden Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile gergin bir karşılaşmaya sürüklenir ve samimi ortaklıklardaki konuşulmamış gerilimleri ortadan kaldırır.


Aslan Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün huzuruna öncelik ver, Leo. Ayın hassas Yengeç burcundaki varlığı, sizi yalnızlık aramaya ve sessizce iyileşmeye teşvik eder. Yine de, Perşembe günü gökyüzü kabul edilmesi gereken eylemlerle dolu. Manyetik Venüs’ün büyük resmi Jüpiter ile kareleri, ortaklık büyümesi etrafında daha fazla çaba gösterilebileceğini vurguluyor. Başka bir yerde, haberci Merkür, bazı rahatsız edici dürüst konuşmalar yapmanın önemini vurgulayarak, düşünceli Pluto’ya kafa tutuyor.


Başak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, haberci Merkür’ün keskin hareketlerini takip ederek kozmik içgörü kazanırsınız. Perşembe günü gökyüzü, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile ikinci zor karesine geri dönerken Merkür’ü zor durumda buluyor. Bu güçlü enerji, görmezden gelmeye çalıştığınız gerilimleri veya saatli bombaları doğrudan kabul etmenize yardımcı olur. Bu enerjiyi, bu süreçte bazı tüyleri karıştırmak anlamına gelse bile, havayı arındırmak ve temizlemek için kullanmayı hedefleyin.


Terazi Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün sizi yıkayan iyimser zihniyete yaslanın. Umudunuzu mantıkla haklı çıkarmak yerine, evrenin sizi teşvik ettiği genişlemeyi kucaklamayı hedefleyin! Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, kendisini yaşamdan daha büyük Jüpiter ile bir karede bulur. Bu eşleştirme, iyi bir ruh halini artırır ve kendinizi yetenekli ve kendinden emin hissetmenizi sağlar, ancak aynı zamanda romantik veya yaratıcı taahhütler söz konusu olduğunda çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmanıza da neden olabilir.


Akrep Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, kendinizi içinde bulduğunuz herhangi bir durumun yüzeyinin altına bakmaya doğal olarak mecbursunuz. Perşembe günü gökyüzü, geri giden Merkür, güçlü Plüton ile gergin bir kareye geri dönerken, bu doğal hareket tarzını benimsemeniz için sizi teşvik ediyor. Bu rahatsız edici eşleşmenin, iletilmesi gereken herhangi bir uykuda olan hayal kırıklıklarını ortaya çıkarması muhtemeldir. Neyse ki, Venüs’ün büyük kalpli Jüpiter ile buluşması, gerilimleri hafifletmeye ve işleri yumuşatmaya yardımcı olabilir.


Yay Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bugün bir ilişki gerçekliği kontrolü var, Yay. Yönetici gezegeniniz, neşeli Jüpiter, bugün diğer yönelimli Venüs’ten mutsuz bir ziyaret alıyor ve bu, samimi bire birinizde açıkça iletilen ve edilmeyen arasında bazı gerilimlere yol açıyor. Messenger Mercury, gerçeği söyleyen Pluto ile bir kareye tıklar ve sizi uykuda olan herhangi bir hayal kırıklığı konusunda doğrudan olmaya teşvik eder.


Oğlak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Perşembe günü gökyüzü kozmik aksiyonla dolu, Oğlak. Messenger Mercury, kariyer talepleriniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasındaki konuşulmamış gerilimleri vurgulayarak, derin düşüncelere dalmış Pluto ile kareye kilitleniyor. Patronlara veya yetkili kişilere tepki göstermekten sakının ama aynı zamanda sakince gerçeğinizi söylemekten çekinmeyin. Başka bir yerde, manyetik Venüs büyük plan Jüpiter ile karışır ve günü geri tepme, olumlu bir tavırla doldurur.


Kova Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Bugün incelemeye değer zihinsel hazineleri kazıyor olabilirsiniz, Kova. Messenger Mercury, gerçeği arayan Pluto ile sert bir karşılaşmaya kilitlenir ve sizi bilinçaltınızın derinliklerine düşmeye zorlar. En güçlü gerçeklerinizden bazıları dilinizin ucunda olduğundan, terapi veya günlük tutmak için ideal bir gün. Başka bir yerde, iyi vakit geçiren Venüs, güne canlı, iyimser bir bakış açısı sunan büyük resmi Jüpiter ile buluşuyor.


Balık Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası unutulmuş gerçekleri ortaya çıkarır ve sonra onları düzeltmeye çalışır, Balık. Retrograd Merkür, uzun vadeli hedefleriniz ve arkadaş gruplarınız etrafında ortaya çıkan konuşulmamış gerilimleri aydınlatan, derin düşüncelere dalmış Pluto ile ikinci karesine geri dönüyor. Köprüleri yakmadan havayı temizlemeyi hedefleyin! Bu arada, sevgili Venüs iyimser Jüpiter ile buluşur ve günü büyük aşk ve romantizm vizyonlarıyla doldurur – bazıları erişilemez olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.