Günlük Burç Yorumları 20 Eylül 2021

20 Eylül Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 20 Eylül Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü duygusal olarak yüklü bazı materyalleri ortaya çıkarıyor, Koç. Her şeyi hissetmek için kendinize alan verin. Daha işlevsel bir iş/yaşam dengesi geliştirmeye çalışırken, yılın bu zamanı tipik olarak sizi pratik işlere dalmış olarak bulur. Derin duygulara sahip Balık burcundaki dolunay bugün ortaya çıkıyor ve sizi sessizce daha gerçeküstü bir tepe boşluğuna çağırıyor – kendini yitiren davranışlara ve tedavi edilmeye değer iyileşmemiş yaralara açıklayıcı bir ışık tutan bir.


Boğa Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, son haftalarda bir zevk duygusu geliştirmen senin için çok önemliydi. Başak mevsimi, romantizm, eğlence ve yaratıcı aksiyon peşinde koşarak iyi zamanlar aramanız için bu dürtüyü harekete geçirir. Dolunay vizyon sahibi Balık burcunda çiçek açarken Pazartesi günü gökyüzü bir an için odağınızı değiştirir. Bu ay tutulması, uzun vadeli hedeflerinizin ve özlemlerinizin mevcut durumuna daha geniş bir ışık tutuyor.


İkizler Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, evinize ve aile biriminize sıkı sıkıya bağlı kalmanız zor. Yine de, yılın bu zamanı sizi aktif olarak yere basar, aile bağlarını derinleştirir ve sağlam bir duygusal temel geliştirir. Dolunay rüya gibi Balık burcunda çiçek açarken Pazartesi günü gökyüzü, odak noktanızı kısaca köklerinize yönlendirir ve dikkatinizi en yüksek hırslarınıza, itibar değişikliklerinize ve mevcut kariyer endişelerinize yönlendirir.


Yengeç Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Zihniniz bugün olmak için telaşlı bir yer gibi görünebilir, Yengeç. Yılın bu zamanı, zihinsel sağlığınızı güçlendirdiğinizi, iletişim becerilerinizi keskinleştirdiğinizi ve vizyonunuzu oluşturan daha küçük ayrıntılara odaklandığınızı bulma eğilimindedir. Pazartesi günü gökyüzü, geri adım atmanızı ve büyük resim perspektifinizi incelemenizi isteyen ruhani Balık burcundaki dolunayı müjdeliyor. Bu ay tutulmasının, ele alınması gereken aşınmış inançları ve yanlış anlamaları aydınlatması muhtemeldir.


Aslan Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Seni benzersiz yapan nedir, Leo? Yılın bu zamanı, omuz silkme eğiliminde olduğunuz becerilerle temasa geçmek ve onları daha tam bir güvenle kucaklamayı öğrenmekle ilgilidir. Bugünün derin duygulu Balık burcundaki dolunayı, sizi bu kendini keşfetme anından uzaklaştırır ve duygusal enerjinizi yakın yaşam ve ilişki hikayenizdeki güncel olaylara yönlendirir.


Başak Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bu senin parlamak için yılın zamanı, Başak. Sağlığınızı beslemekle ve bireyselliğinizi onurlandırmakla meşguldünüz – ve haklı olarak. Duygulu Balık burcundaki bu akşamki dolunayı, en yakın ilişkilerinizdeki şu anki alış-verişi ön plana çıkardığı için sizin için güçlü bir dolunay. Aşkla ilgili ifşaatlar ve duygu yüklü konuşmalar bugün muhtemelen!


Terazi Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, planlarınıza içgüdüsel olarak diğer insanları dahil edersiniz. Bu etkileşimlerin dengeleyici hareketini keşfetmek, yaşam yolculuğunuzun bir parçasıdır. Yine de Başak mevsimi, kaynağınıza yeniden bağlanırken kalabalıktan içe ve uzaklaşmanızı ister. Bugünün Balık burcundaki dolunayı, iş ve sağlık konularıyla ilişkinizde yapılanma ihtiyacınızı kısaca vurguluyor.


Akrep Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep insanları, aşırı sosyal etkileşim sizi çabucak tükettiğinden, sıkı sıkıya bağlı bir arkadaş grubunu sürdürmeyi amaçlar. Başak mevsimi, topluluğunuzda yerinizi bulmak ve gerçekten değer verdiğiniz arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmakla ilgilidir. Pazartesi günkü Balık burcundaki dolunay, kısa bir süreliğine dikkatinizi gruptan uzaklaştırır ve duygusal enerjinizi yaratıcı çıktılarınıza odaklar.


Yay Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün kendine karşı nazik ol, Yay. Duygusal olarak yüklü Balık burcundaki Pazartesi günkü dolunayı, iyi bir görünüm için sizi psişenizin bodrum katına çağırıyor. Yılın bu zamanı, tüm enerjinizi kariyer konularına odakladığınızı ve ilerlemeye çalıştığınızı görüyor, ancak bu ay, büyük olasılıkla, daha fazla büyüme gerçekleşmeden önce vakfınızda düzeltilmesi gereken zayıf noktaları aydınlatacak.


Oğlak Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Hayata belirli gerçekleri taahhüt ederek yaklaşma eğilimindeyiz, Oğlak. Zamanla, bu ifadeler dünya ve kendimiz hakkındaki felsefemiz haline gelir, ancak bazıları doğru değildir. Yılın bu zamanı, yaşam hakkında neye inandığınızı büyük ölçekte keşfetmenizi sağlıyor. Derin duygulara sahip Balık burcundaki Pazartesi günkü dolunayı, daha büyük deneyiminizi oluşturan düşünce ve kendini ifade etmenin küçük parçalarını aydınlatır.


Kova Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kova insanları genellikle psikolojik komplekslerini gözden geçirmekten ve ilişkilerini aşırı analiz etmekten hoşlanmazlar. Yine de, evrenin size bu Başak mevsiminde yaptığı şey tam olarak bu. Pazartesi günü gökyüzü, duygusal açıdan zengin Balık burcundaki dolunayın habercisidir; bu, sizi bir an için başkalarıyla yakın ilişkinizden uzaklaştırır ve daha derin bir değerlendirme için ışığını yeteneklerinize ve öz-değer duygularınıza yayar.


Balık Burcu
20 Eylül 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, ilişkilerinizde gerçekleşen duygusal alışverişe odaklanıyor, Balık. Enerjinizin büyük kısmı, aşka yaklaşımınızı keşfetmek ve her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için harcandı. Pazartesi günü gökyüzü, burcunuzdaki dolunayı içeriyor ve mevcut bireysellik deneyiminizi ve sağlığınızla ve imajınızla bağlantınızı aydınlatıyor. Bağımsız ihtiyaçlarınıza gerçekten yeniden bağlanmak için bir adım atın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.