Günlük Burç Yorumları 1 Ekim 2021

1 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 1 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Cuma gökyüzü sizin zevkiniz için inşa edildi Koç. Dışarı çıkın ve iyi vakit geçirin! Ay, lüks düşkünü Aslan’ın içinden geçerek, günün ilk yarısında itaatkâr Satürn ile zorlu bir muhalefetle karşı karşıya kalır ve yaklaşan tüm işlerin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Daha sonra Luna, enerji veren güneş ve atılımcı Mars ile destekleyici bağlantılar kurarak yaratıcı spontanlığınızla bağlantı kurmanızı ve romantik bir randevuya çıkmanızı kolaylaştırır.


Boğa Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün dünyanın sert gerçeklerinden kaçmak için can atıyorsunuz. Ay tembel Aslan’da dolaşırken, özlediğiniz sessiz huzuru aramanıza izin verin. Luna’nın boğucu Satürn ile karşıtlığı, yolunuzda duran mevcut kariyer tıkanıklıklarını vurgulayacaktır. Neyse ki, aydınlatıcı güneş ve kendi kendini motive eden Mars ile daha sonra heyecan verici birlikteliği, iş/yaşam dengenizi destekleyici hissettirecek şekilde canlandırmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
1 Ekim 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü, dünyanıza biraz ağırlık getiriyor, İkizler. Ay, yaratıcı bir şekilde ilham alan Aslan’da süzülür ve sizi sesinizi harekete geçirmeye ve yerel hareketi geliştirmeye zorlar. Ay, ilk olarak, daha derin bir inceleme gerektiren gelecek planlarında herhangi bir sınırlamayı vurgulayan, boğucu Satürn ile zorlu bir muhalefetle karşı karşıya. Daha sonra, ayın güneş ve Mars ile enerji verici bağlantısı, yaratıcı enerjinizi ve cinsel yaşamınızı başlatır.


Yengeç Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Ay nereye giderse gitsin, özveriyle takip edersin Yengeç. Cuma günü gökyüzü, Luna’nın Leo’nun bencil çayırlarında ilerlediğini ve odak noktanızı kaynaklarınıza ve yeterince kullanılmayan yeteneklerinize yönlendirdiğini görüyor. Ayın duvar inşa eden Satürn ile zorlu muhalefeti, yakın ilişkilere ağır, aşırı ciddi bir bakış atıyor. Neyse ki, ayın kendine odaklı güneş ve go-getter Mars ile şımarık buluşması, daha sonra evinize ve aile hayatınıza taze bir soluk getiriyor.


Aslan Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Evren bugün kendini ifade etmeni tamamen etkinleştiriyor, Leo. Gururla gücünüze adım atmanız ve karizmanızı paylaşmanız için çağrıldığınız için ilgi odağından uzaklaşmaya çalışmayın. Luna’nın ağır Satürn ile karşıtlığı, romantik veya platonik yakın ortaklıklarda işbirliği yapmayı ve bağlantı kurmayı zorlaştırabilir. Daha sonra, Luna’nın enerji veren güneşi ve harekete geçen Mars’ı ile şenliği, sesinizi ve yerel hareket etme arzunuzu canlandırıyor.


Başak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün yalnızlığı aramak önemlidir, Başak. Ay, kalp merkezli Aslan’ın içinden geçerek sizi nazikçe öz bakıma ve iyileşmeye yönlendiriyor. Luna’nın sınırlayıcı Satürn ile sert muhalefeti, sağlığınız ve iş yükünüz ile ilgili sorunların altını çizebilir. Kendinizi yakmak yerine, hızınızı yavaşlatmayı hedefleyin. Luna’nın go-alıcı Mars ve enerji veren güneş ile canlandırıcı buluşması, yeteneklerinizi özel olarak harekete geçirmenize yardımcı olur.


Terazi Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, uzun süre yalnız kalmak mutluluğunuzu tüketiyor olabilir. Cuma günü gökyüzü, kariyer kaygılarınızı hafifletmeye ve çabalarınızı arkadaş topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmaya yönlendirmeye teşvik ediyor. Luna’nın yoğun Satürn ile gün ortası karşıtlığı, üstesinden gelinmesi gereken yaratıcı veya romantik tıkanıklıkların altını çizebilirken, daha sonra aydınlatıcı güneş ve motive olmuş Mars ile buluşması, kendinizi ifade etme ihtiyacınızı artırır.


Akrep Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün kariyer yörüngenizle ilgilenmeden edemezsiniz. Ay, bencil Aslan’ın içinden geçerek, iddialı projelere kafa yormak için ideal bir gün haline getiriyor. Luna’nın duvar inşa eden Satürn ile karşıtlığı, ev ve aile meseleleri etrafında ortaya çıkan sorunları vurgulayabilir. Daha sonra, ayın aydınlatıcı güneş ve go-getter Mars ile tatlı buluşması, aklınıza koyduğunuz her şeyin üstesinden gelmek için adımınızı atıyor.


Yay Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, uzun süre tek bir yerde zar zor kalabilirsiniz. Cuma günkü gökyüzü, dinamik Aslan ayı sizi macera aramaya iterken, yorucu rutinlerden ve sıradan yükümlülüklerden kurtulmanız için sizi cesaretlendiriyor. Luna’nın ağır Satürn ile boğucu muhalefeti, iletişimi özellikle zorlaştırabilir. Neyse ki, canlandırıcı güneş ve bağımsız Mars ile buluşması, arkadaşlarınızı serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Cuma günü gökyüzü sizi sessiz, içe dönük bir tepe boşluğuna çağırıyor, Oğlak. Ay, kalp merkezli Aslan’da gezinerek, odaklanmanızı, ortaklığa dair salıverilmesi gereken herhangi bir bastırılmış duyguya yönlendirir. Luna’nın duvarlarla çevrili Satürn ile karşıtlığı, üstesinden gelinmesi gereken finansal stres faktörlerini vurgulayabilir, ancak neyse ki, kendi kendini motive eden Mars ve yol gösterici güneş ile buluşması, kariyer cephesinde ileriye doğru adımlar atmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

En samimi bire bir ilişkilerinizde neler oluyor, Kova? Ay, aşka can atan Aslan burcunuzun zıt burcunda süzülürken, Cuma günü gökyüzü, mevcut ilişki hikayenizi kontrol etmeniz için sizi nazikçe dürtüyor. Luna’nın sınırlayıcı Satürn ile karşıtlığı, çevremdeki tıkanıklıkları ve biz sorunları aydınlatabilir. Neyse ki, harekete geçen Mars ve aydınlatıcı güneş ile canlandırıcı buluşması, yeni bir bakış açısı benimsemenize yardımcı oluyor.


Balık Burcu
1 Ekim 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Balıklar, bugün yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarma havasındasınız. Kendinden endişeli Aslan ayı, önümüzdeki hafta sonunu serbest bırakmak için yaklaşan tüm işleri halletmeye teşvik ediyor. Luna’nın duvarlarla çevrili Satürn ile sert muhalefeti, onaylanması gereken kontrol ve kendi kendini sabote etme konusundaki temel sorunları vurgulayabilir. Neyse ki, güneşin motive olmuş Mars ve kendine odaklı güneş ile bağlantısı, cinsel yaşamınızı ve samimi ortaklıklarınızı canlandırıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.