Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Eylül 2021

5 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 5 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Derin bir nefes al, Koç. Bekar veya zaten bağlı, bugün aşırı düşünmeye meyilli bir parçanız var, bu yüzden topraklanmış kalmak önemlidir. Örneğin, kızgın gezegen hükümdarınız Mars yarın dönüştürücü Plüton ile buluşmadan önce, Venüs onu zorlu bir kare ile başlatıyor. Sevgi gezegeni, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi ve otoritenin otoriter onuncu evini harekete geçirdiğinde, güç ve kontrolü çevreleyen temalar ortaya çıkmaya mecburdur. Ayın, aşk, tutku ve tanınmadan oluşan beşinci evinizde parıldayacağını ve karışıma ekstra bir tutku katmanı ekleyeceğini unutmayın. Ego gezilerinden ve güç mücadelelerinden uzak durun. Bir şeyler değişmek üzere.


Boğa Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Evrende çalkantılı bir gün. Muhtemelen, bunu kemiklerinde hissedebilirsin, Boğa. Örneğin, gezegensel yöneticiniz Venüs, bugün güç merkezi Pluto ile karşı karşıya gelecek – diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi – güç mücadelelerinden için için yanan tutkulara kadar her şeyi tetikleyecek. Söylemeye gerek yok, duygular yoğun ve romantik tutkularınız da bir istisna değil. Ama bir yakalama var. Bu ani tutku tezahürünün ortasında, ruh halinizde bir değişiklik yaşamaya başlayabilir veya belki de kontrol arzunuz tarafından tetiklenebilirsiniz. Söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak bu süre zarfında topraklanmış kalmak önemlidir.


İkizler Burcu
5 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Algı özneldir ve bunu herkesten çok sen biliyorsun İkizler. Şimdi, ay, konuşkan üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Aslan’daki yolculuğunu tamamlamadan önce, geniş macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla, kararlı yedinci evinizin göksel yöneticisi Jüpiter’e karşı bir muhalefet yapacak. Bekar veya zaten alınmış, bir inanç sıçraması yapmak için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz, ancak aynı şekilde, yol boyunca birkaç zorlukla karşılaşabilirsiniz. Örneğin, Venüs bugün Plüton ile yüzleşecek ve kalbinizin arzuları ile önceki taahhütleriniz arasında gerilim yaratacak. O ne olacak?


Yengeç Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kim olduğunu hatırla ve daha azına razı olma Yengeç. Ayın, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Aslan üzerinden geçişinin ortasında, Luna, ateşli sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Jüpiter’in geri gitmesine karşı çıkacaktır. Bekar veya bağlı, hayatınızda daha fazla denge geliştirme sürecinde gibisiniz, bu yüzden şimdilik şeridinizde kalmanız sorun değil. Başka bir notta, en içteki duyguların dördüncü evinizdeki Venüs ile önemli diğerleriyle ilgili yedinci evinizde için için için yanan Plüton arasındaki bugünkü kare, büyük olasılıkla bazı rahatsız edici duyguları tetikleyecektir, ancak güç oyunlarından kaçınmazsanız.


Aslan Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kendi yolunda oldukça kararlısın ama tango için iki kişi gerekiyor, Leo. Luna, burcunuz üzerinden yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla geri giden Jüpiter’e doğrudan bir muhalefet yapacak, bu nedenle sizin ve bir sevgilinin sınırlarının farkında olmak önemlidir. Venüs’ün bugün için için yanan Plüton ile de karşı karşıya kalacağını ve iş romantizm söz konusu olduğunda güç mücadelelerinden yoğunluk duygularına kadar her şeyi tetikleyeceğini unutmayın. Bu, özellikle işyerinde veya belki de İnternet üzerinden birine karşı hisler besleyenleriniz için geçerlidir. Hafifçe yürü.


Başak Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Mevcut durumunuzu yansıtıyorsunuz ve neyin değişmesi gerektiğine karar veriyorsunuz, Başak. Örneğin, ay, bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci eviniz aracılığıyla gösterişli Aslan burcuna dönüşmeden önce, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Venüs’ü seksen yapacaktır. Bu, dile getirilmeyen bir arzudan gizli bir ilişkiye kadar her şeyi vurgulayabilir, ancak dahası da var. Aşk gezegeni, ilişki dinamikleriniz ve güvenlik duygunuzla ilgili olarak gerilim yaratarak, arınma, dönüşüm ve yeniden doğuşun gezegeni olan gölgeli Pluto ile kare açı yapacaktır. Yakalayış? Bu süre zarfında manipülasyon, güç oyunları ve sinsi davranışlar muhtemeldir. Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun.


Terazi Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, hem içinizde hem de çevrenizde istikrar yaratmaya odaklanıyorsunuz. Bununla birlikte, ilişki durumunuz ne olursa olsun, günümüzün uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs ve güç merkezi Plüton arasındaki cezbedici kare, karışıma yoğunluk ve tutku katıyor. Kıskançlık büyülerinden ve güç oyunlarından uzak durun; arzular her şekilde artar. İster en içteki duygunuzla ilgili olsun, ister belki de bir sevgiliyle yarı yolda buluşma becerinizle ilgili olsun, bu kozmik konfigürasyon, artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen şeyi dönüştürmeniz ve salıvermeniz için sizi zorlayacaktır. Luna’nın Venüs’e altmışlığı, özellikle kararsız hissediyorsanız, destek için ruh kabilenize güvenmenizi teşvik eder.


Akrep Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Zodyaktaki en gizemli işaretlerden biri olduğun için, romantik ortaklıklar söz konusu olduğunda mahremiyetine değer veriyorsun, Akrep. Bu, elbette, Venüs için için için yanan gezegen hükümdarınız Pluto ile kareler halindeyken bu süre boyunca dikkate alınması önemlidir. Aklında bir şey mi var? Belki de gizlice gerçekleşen bir konuşmanın kapanışını bekliyordunuz. Her iki durumda da, önemli bir şey geri gelmek zorunda olduğundan, gözlerinizi dört açın. Bu, özellikle manipülasyonun, güç oyunlarının ve gizli enerjinin oyunda olduğu romantik bağlantılarda olanlarınız için geçerlidir.


Yay Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Aradığın aşk her yerde, Yay. Ay, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla gösterişli Aslan’daki yolculuğunu tamamlamadan önce, onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla uyumlu bir sekstilde cilveli Venüs’e katılacak. İster internet üzerinden ister geniş ağınız üzerinden olsun, romantik bir fırsat sizi bekliyor. Yakalayış? Bugünün cilveli Venüs ile güç merkezi Plüton arasında, istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla meydana gelen kare, öz değerinizden güvenlik duygunuza kadar her şeye meydan okuyabilir. Siz ve sevgiliniz birbirinizin sınırlarına ve değerlerine saygılı mısınız?


Oğlak Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatında daha fazla derinlik ve yoğunluk istiyorsun, Oğlak. Bu, özellikle ay – kararlı yedinci evinizin göksel yöneticisi – ateşli sekizinci yakınlık evinizin, paylaşılan kaynakların ve ruh eşi bağlantılarınızın üzerinde gezinirken önemlidir. Ancak yolculuğunu tamamlamadan önce Luna, Venüs’e tatlı bir altmışlık açı oluşturarak karışıma bir uyum katmanı eklerken uzlaşmayı teşvik edecek. Venüs’ün bugün burcunuzda için için yanan Plüton ile kare açı yapacağını unutmayın ve bu, işleri birden fazla şekilde yoğunlaştırabilir. Zorluklarınız potansiyel olarak durumları kontrol etme ve/veya manipüle etme arzusundan kaynaklanabilir, bu nedenle güç oyunlarından uzaklaşmaya çalışın.


Kova Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ateşlemeye devam ediyor. Yine de, haritanızın bu bölgesinde yolculuğunu tamamlamadan önce Luna, macera, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile bağlantı kuracak. Romantik ufkunuzu keşfetme veya belki de bir sonraki seviye olan Kova ile bağlantı kurma düşüncesini eğlendiriyor musunuz? Bazılarınız seyahat etmeye veya sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurmaya bile karar verebilir. Bununla birlikte, Venüs ile güç merkezi Plüton arasındaki bugünün ya hep ya hiç karesi, takıntı veya belki de kıskançlık duygularını tetikleyebilir. Neyi kontrol etmeye çalıştığınıza dikkat edin.


Balık Burcu
5 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Mükemmel bir ilişki diye bir şey yoktur, ancak her zaman gelişmeye yer vardır, Balık. Bu arada Venüs, cinsellik, samimi birliktelikler, cinsel kimya ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili boğucu sekizinci evinizde gezinmeye, ruhsal işbirliğinizden paylaşılan kaynaklarınıza kadar her şeyi karamelize etmeye ve uyumlu hale getirmeye devam ediyor. Ama dahası var. Bugün, haritanızın bu bölgesindeki Venüs ile toplulukla ilgili on birinci evinizde için için için yanan Plüton arasındaki saplantılı kare, büyük olasılıkla bir miktar sürtüşme yaratacaktır. Bu, özellikle size sunulan diğer seçenekleri keşfetme isteğiniz ve önceki taahhütlerinize sadık kalmanız söz konusu olduğunda geçerlidir. Karar verirken temel alın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.