Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Eylül 2021

4 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 4 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Reddedilmek korumadır ve bunu unutma Koç. Elbette, bunu söylemesi yapmaktan çok daha kolay, özellikle de ana ateş burcuysanız, ancak bugünün astro-hava durumu size kılık değiştirmiş bir nimet sunuyor olabilir. Örneğin, ay, kalbinizin arzularından romantik beklentilerinize kadar her şeyi vurgulayarak etkileyici beşinci eviniz aracılığıyla kutlamaya devam ediyor. Ancak tutkularınızı kucaklamanın ortasında, Luna’nın Uranüs ile karesi, özellikle istikrar duygunuzla ilgili olarak sürtüşme yaratabilir. Bu durum, özgürlük arzunuza ilham veriyor mu, yoksa sadece konfor alanınızın dışına çıkmanız için sizi zorluyor mu?


Boğa Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, değişime pek düşkün değilsin ama bu özgürlük arzuna engel olmayacak. Örneğin, ay, bugün ev, aile ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizi tutuşturmaya devam edecek ve şefkat arzunuzdan aradığınız duygusal onaya kadar her şeyi vurgulayacaktır. Meydan okuma? Luna, aynı anda burcunuzda düzensiz Uranüs ile yüzleşecek ve gerçeğinize isyan ediyor olabileceğinizi düşündürecek. Birine karşı hislerini gizli mi tutuyorsun? Merkür’ün Satürn’le olan üçgen açısı, durumun sorumluluğunu üstlenmenizi ve stratejinize güvenmenizi teşvik eder.


İkizler Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Gelecek için planlar yapıyorsun ve sonunda işler yoluna girmeye başlıyor İkizler. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bugünün gezegensel yöneticiniz Merkür – romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla – ve geri giden Satürn arasındaki üçgen, romantik bir ilişkiyi sağlamlaştırma fırsatı sunar, ancak yalnızca gerçekten katılmaya istekliyseniz. İş. Ancak karanlık tarafta, ay, istikrarsızlık ve rahatsızlık duygularını tetikleyen asi Uranüs ile yüzleşecek. Kalbinize değer verdiğiniz biriyle adım atmaya hazırsanız, muhtemelen biraz değişiklik gerektirecektir. Sonucu vurgulamayın.


Yengeç Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Arzu ettiğiniz romantizm köşede, ancak gururunuzu bir kenara bırakmanızı gerektirebilir, Yengeç. Örneğin, Luna, konfor arayan ikinci para, mülk ve güvenlik duygunuzu harekete geçirmeye devam ediyor, değer sistemlerinizden öz değer duygunuza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Unutmayın, Luna aynı anda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Bekar ya da bağlı, seçeneklerinizi keşfetme arzusu ve egonuz arasında dengeyi bulmakta zorlanıyorsunuz.


Aslan Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kalbini takip ettiğinde her şey yerli yerine oturur Leo. Aşk hayatınızın kuralın bir istisnası olmadığını bilseniz de, bir tipi güçlü bir “cephe” olarak tutma arzusu bugün lehinize çalışmayacak. Bazılarınız için bunun profesyonel yaşamınızla ve dünyadaki kaderinizle ilgili olabileceğini unutmayın, ancak bu yaşam alanında eksik olan her şey aşk hayatınıza dökülmeye başlıyor. Neyse ki, iletişim sektörünüzdeki Merkür ile kararlı yedinci ilişki eviniz aracılığıyla Satürn arasındaki uyumlu bir üçgen, size sağlam bir şey inşa etme fırsatı sunuyor.


Başak Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Riske değer mi, Başak? Ay, on ikinci kapanış evinizden, rüyalarınızdan ve perde arkasındaki her şeyden yolculuğunu tamamlamadan önce, geniş macera dolu dokuzuncu evinizde devrim yaratan Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Bekar veya bağlı olmanıza bakılmaksızın, sahne arkasındaki bir sonraki romantik girişiminizi stratejiler ve düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, karşılaştığınız zorluk, istikrar eksikliğinden veya bu süre zarfında ortaya çıkabilecek belirsizlik duygularından kaynaklanabilir. Merkezde kalın; yansıtmak için kendinize biraz zaman ayırın. Ay ve Chiron arasındaki iyileştirici üçgen zorlu görünebilir, ancak sizi güçlendirmek için burada.


Terazi Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin size karşı olan duygularından emin değilseniz, cesaretiniz kırılmasın Terazi. Bunun, Mars’ın on ikinci kapanış, rüyalar ve gizli gündemler evinizden geçişiyle çok ilgisi olabilir, özellikle de Mars aynı zamanda yedinci ortaklık evinizi de yönettiğinden. Panik yapmayın; Bu, tatlınızın olumsuz bir şekilde arkanızdan iş çevirdiği anlamına gelmez. Bu basitçe, bu süre zarfında neler olup bittiğinin muhtemelen farkında olmadığınız anlamına gelir. Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile de uyum içindedir ve bu da şifa verme ve geçmişi ait olduğu yerde bırakma fırsatını beraberinde getirir. Yeni bir başlangıç hazırlanıyor.


Akrep Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sabit bir su burcu olduğunuzda yenilenme çimle birlikte gelir, ancak kimse bunun kolay olacağını söylemedi Akrep. Bunu akılda tutarak, özellikle romantik ilişkilerinizi kontrol etme yolundan çıkıyorsanız, açık kalmak ve evrenin sizin lehinize çalışmasına izin vermek önemlidir. Bunların hiçbirine gerek kalmayacak ve bugün Merkür ile Satürn arasındaki topraklama üçgeni muhtemelen aradığınız netliği ortaya çıkaracak. Tutuşunuzu bırakma ihtiyacı ya da geçmişte bir şey bırakma ihtiyacı olsun, muhtemelen her şeyi daha net göreceksiniz.


Yay Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Sağa kaydır, Yay. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür, sosyal statünüzden geniş ağınızdaki potansiyel taliplere kadar her şeyi vurgulayarak, özgürlük seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzdan geçmeye devam ediyor. Neyse ki, haberci tanrı, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile uyumlu bir hizada olacak, bu yüzden umarım başarana kadar taklit edebilirsiniz. Başka bir deyişle, kozmos size önemli bir birliği sağlamlaştırma fırsatı veriyor, ancak bunun için gitmek size kalmış. Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun.


Oğlak Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, daha fazla tutku için can atıyorsun, ama aynı zamanda kendi yolunda oldukça kararlısın. O ne olacak? Bir şeyin çok fazlası asla iyi bir şey değildir, bu yüzden denge olmadan uyum diye bir şey yoktur. Bunu söyledikten sonra, ay, cinsel kimyanın boğucu sekizinci evinizi tutuşturmaya devam edecek ve samimi birlikteliklerinizin temeline ışık tutacaktır, ancak dahası var. Anlaşmalardan, uzlaşmalardan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı Luna, romantik beşinci sevgi eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Şu anki partnerinizle dışarı mı çıkacaksınız yoksa ufkunuzu başka bir yerde mi keşfedeceksiniz?


Kova Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Seni tanımak seni sevmektir, Kova. Bu, özellikle ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizde devrim yaratan modern yöneticiniz Uranüs için geçerlidir. Temelin sallantıda olduğunu söylemek yetersiz kalır ama yine de biraz tahribat yaratması için işi değişim yaratan gezegene bırakın. Yine de, ilişki sektörünüzdeki ay ile asi Uranüs arasındaki bugünkü kare, sevgilinizin duygusal ihtiyaçları söz konusu olduğunda biraz gerginlik yaratıyor. Tango yapmak kesinlikle iki kişi gerektirse de, uzlaşmadaki değeri görmeniz ve bu süreçte kendi içinizde denge yaratmanız isteniyor.


Balık Burcu
4 Eylül 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Hem Merkür hem de Venüs, erotik sekizinci seks evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı göz kamaştırırken, sonunda romantik duygularınızı kelimelere dökmeye hazırsınız, Balık. Bunun, kişinizin sizinle daha yakın hale gelmesi de olabileceğini unutmayın. Şansları, bolluklarıyla da bir ilgisi olacak. Dahası, Merkür, kapalı onikinci eviniz, karma ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla, bilinçli farkındalığınızdan gizlenmiş önemli bir şeyi vurgulayarak, uyumlu bir üçgen yapılı Satürn oluşturacaktır. Olaylara farklı bir ışıktan mı bakıyorsunuz? Bir şey tezahür ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.