Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Eylül 2021

30 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 30 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Bu süre zarfında duygusal şeffaflığınız anahtardır, Koç. Egonuzu bunun dışında bırakın. Ay, eviniz, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’teki yolculuğunu tamamlamadan önce, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Bu kalp kalbe zamanı; aklında bir şey mi var? Başka bir notta, sekizinci cinsiyet evinizdeki Venüs ile özgürlüğü seven on birinci topluluk eviniz aracılığıyla genişleyen Jüpiter arasındaki bugünkü kare, potansiyel olarak sahiplenmeyi ve/veya abartılı sevgi ifadelerini tetikleyebilir. Kalbini aç, ama kendini kaptırma.


Boğa Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizi bir sevgiliye, Boğa’ya açmanız gerekip gerekmediğini düşünüyorsunuz. Ayrıca, bekar da olsanız da, gurur ve egoya yer olmayacak. Şimdi, ayın meraklı üçüncü iletişim evinizden geçişinin ortasında, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla gezegen hükümdarınız Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Sezginiz kelimelerden daha güçlüdür, bu yüzden zaten doğru olduğunu bildiğiniz şeyleri reddetme zahmetine girmeyin. Ayrıca, bu, duygularınızı birbirinize *sonunda* ifade etme kararı üzerine başarılı bir birlikteliğin potansiyelini gösterir.


İkizler Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sezgini kullan İkizler. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla geri gidiyor ve siz kalbinizin arzularından genel aşk dilinize kadar her şeyi yeniden değerlendirme sürecindesiniz. Merkür’ün için için yanan Plüton karesi potansiyel olarak bazı güç mücadelelerini ve/veya cinsel içgüdüleriniz ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşmeyi tetikleyebilir. Romantik yatırımlarınız değerlerinizle uyumlu mu? Kendinizle kontrol edin. Venüs, sorumluluk sahibi altıncı evinizi büyülemeye devam edecek, ancak aynı zamanda bu süreçte Jüpiter ile kare açı yapacak. Sevginizi ifade edin, ancak aşırıya kaçmayın.


Yengeç Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, duygularının içindesin ve biri seni ayaklarından çekmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu arada, ay burcunuzdan geçmeye devam ediyor, ancak aynı anda romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden cilveli Venüs’ü üçgen yapacak. Bekar veya zaten alınmış olmanız önemli değil; kalbin istediğini ister. Bağlantınızda belirli sınırlar belirlemeniz gerekebilir, ancak Venüs’ün yaşamdan daha büyük Jüpiter’e karesi, bu romantik tutkuya tamamen teslim olmaya karar verme potansiyelinizi önerir. Carpe diem ama değerlerinizi gözden kaçırmayın.


Aslan Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Karmaşık. En içteki duygularınız, sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarıyla uyumlu olabilir veya olmayabilir, Leo. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bu süre zarfında romantik duygularınızı inkar edemezsiniz. Bakın, Venüs’ün eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizdeki büyüleyici yolculuğunun ortasında, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Sevgiliniz sadece ayrılma ihtiyacı hissederken, şefkat arzularınızı abartmaya eğilimli olduğunuz için dikkatli olun. Özellikle ay yalnızlığı seven on ikinci ev alanınızdan geçerken bir adım geri atmaktan zarar gelmez.


Başak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

En iyi arkadaşlarınız Başak ile sağlıklı bir dedikodu seansında kendinizi şımartın. Sonuçta, gerçekten güvendiğiniz birinden gelenden daha iyi bir aşk tavsiyesi yoktur. Örneğin, ay, özgürlüğü seven on birinci topluluk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cilveli Venüs’ü üçgen yapacak. Bu nedenle, ister yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kesin olan bir şey var: Uzun süredir kalpten kalbe bir konuşma yapmak üzeresiniz. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür’e kare açı yapması belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak cesaretiniz kırılmasın. Kendinizi bu şüphe gölgelerinden kurtarın.


Terazi Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aklınız parada, ama sırada boo’nuz var, Terazi. Şimdi, ay, otoriter onuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Mevcut durumunuz ve/veya kararlı ortaklığınız uzun vadeli hedeflerinizle uyumlu mu? Bu, burcunuzda geri giden Merkür ile duygusal temellerle ilgili dördüncü eviniz aracılığıyla dönüştürücü Plüton arasındaki bugünkü karede dikkate alınması gereken bir şeydir. Ödüle odaklanıyorsunuz ve arzu ettiğiniz istikrarı gösteriyorsunuz. Seni yapmaya devam et.


Akrep Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, bir havayı tasvir ediyorsun ve gizlice bir başkasını hissediyorsun. Sonra tekrar, yeni ne var? Okuması zor, ama bunu zaten biliyordun. Şimdi, Venüs’ün burcunuzdaki baştan çıkarıcı geçişinin ortasında, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve süreçteki en içteki duygularınız aracılığıyla genişleyen Jüpiter ile çatışacak. Bekar veya zaten bağlı, bu, aşk hayatınızda bazı abartılı duyguları ve / veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Bazılarınız, kendi içinizde yeniden inşa etme sürecinde olduğunuz temele karşı romantik özlemleriniz söz konusu olduğunda sezginizi kullanıyor olabilir. Soru şu: Bu ikisi arasında nasıl bir denge kurabilirsiniz?


Yay Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Aşk mesajınızı iletirken kendinizi ikinci kez tahmin etmeyin, Yay. Elbette, kapalı onikinci eviniz, rüyalar ve gizli gündemlerdeki Venüs ile meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Jüpiter arasındaki bugünkü kare, iletişim tarzınız söz konusu olduğunda sürtüşme yaratır. Bekar veya zaten alınmış, anahtar, daha sonra pişman olacağınız bir şey söylemeye meyilli olduğunuzdan, bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullanmaktır. Başka bir notta, Luna, erotik sekizinci yakınlık evinizi tutuşturmaya devam edecek ve aynı anda, gizli on ikinci ev alanınız aracılığıyla baştan çıkarıcı Venüs’ü üçgen yapacak. Bazılarınız da bir tür gizli romantizme düşkün olabilirsiniz.


Oğlak Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bir arkadaşın arkadaşı için duygular yakalamak, Oğlak? İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, bağlantınızı çevreleyen baştan çıkarıcı bir sinerji var. Başka bir deyişle, duygular yoğundur ve için için yanan arzularınız bir istisna değildir. Örneğin, Ay, taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla yolculuğunu tamamlamadan önce, özgürlüğü seven onbirinci topluluk eviniz aracılığıyla baştan çıkarıcı Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İşaretleri ve sinyalleri görüyorsunuz, ancak bununla ilgili bir şey yapıyor musunuz? Uyarı: Venüs’ün Jüpiter ile kare açıları bazı aşırı duyguları tetikleyebilir, bu yüzden yaklaşımınıza dikkat edin.


Kova Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Aceleci kararlar vermeyin, Kova. Bekar veya daha önce atılmış, bu süre zarfında aşk hayatınızdaki sonraki adımları düşünüyor olabilirsiniz, ancak bu mutlaka harekete geçmeye hazır olduğunuz anlamına gelmez. Örneğin, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel yöneticisi Merkür, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri harekettedir. Yani, ister sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olun, ister başka seçenekleri araştırıyor olun, işler göründüğü gibi değildir. Bir şeyleri fazla düşünmekle uğraşmayın ve öz bakım rutininize odaklanın. Ay, Venüs ile uyum içinde, bu yüzden mutluluğunuzun tadını çıkarın.


Balık Burcu
30 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Biri senin kalbini mi çekiyor, Balık? Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla tatlı Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Bekar veya zaten alınmış, onunla birlikte gelen tutkuyu şımartma arzunuz göz önüne alındığında, bir tür romantik durumu düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, Venüs’ün Jüpiter’le karesi, her şeyin gerçekte olduğundan çok daha “daha büyük ve daha iyi” görünmesini sağlayabilir. Söylemesi yapmaktan daha kolay olsa da, bir adım geri atıp ayırt etme yeteneğinizi kullanmak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.