Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Eylül 2021

3 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 3 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugün ve birçok nedenden dolayı kararsız hissediyor olabilirsiniz, Koç. Örneğin, ayın romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinize kaymasına rağmen, Luna’nın Satürn’e karşıtlığı biraz acımasız gelebilir. Bu, dış koşullar söz konusu olduğunda bir kısıtlama ve/veya sınırlama hissedebileceğiniz için, biriyle görüşüyor olmanızın veya gizlice eziyor olmanızın bir önemi olmadığı anlamına gelir. Gezegen yöneticiniz Mars’ın hala Neptün’e karşı olduğunu unutmayın, bu nedenle hala oyalanan artık enerjiler tarafından çıkmaza girmiş hissedebilirsiniz. Başka birine taahhütte bulunmadan önce kendinizle görüşün.


Boğa Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Etkilemek için giyin, Boğa. Sağlık, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizi göz kamaştıran uyum arayan gezegen yöneticiniz Venüs ile günlük yaşamınızda aşkı bulmaya daha yatkınsınız. İster işyerinde, ister yerel kahve dükkanında olsun, adımlarınızda bir moral ve gözünüzde karşı koyamayacağınız bir pırıltı var. Bununla birlikte, bugünün meydan okuması, Luna’nın Satürn’e karşı muhalefetinden kaynaklanabilir, çünkü büyük olasılıkla kısıtlama ve/veya sınırlama duygularına ilham verecektir. Endişe etmeyin; moralini bozmana gerek yok. Algı her şeydir.


İkizler Burcu
3 Eylül 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Romantik yatırımlarınızın ağırlığının kişisel ihtiyaçlarınızı boğmasına izin vermeyin İkizler. Bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bugünün istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki ay ile erotik sekizinci samimi birliktelik evinizden geçen Satürn arasındaki karşıtlık, potansiyel olarak kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilir. Bu, özellikle mutluluğunuz ve doyumunuz için geçerlidir. Önce kendini mutlu etmeden başkasını nasıl mutlu edebilirsin? Yine, bu süreçte hissedebileceğiniz rahatlık eksikliğine rağmen, bugün üzerinde düşünülmesi gereken şeyler bunlar. Sezginize kulak verin ve kalbinizi takip edin.


Yengeç Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç burcu, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, sizi çevreleyen duygusal alt akıntılara her zaman uyum sağladınız. İster bekar olun ister alıngan olun, muhakeme yeteneğinizi kullanmak ve sezginize güvenmek bu dönemde çok önemlidir. Örneğin, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin geleneksel yöneticisi olan Mars, macerayla ilgili egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla hala Neptün’e karşı çıkıyor ve bu da karışıma sisli bir karışıklık katmanı ekleyebiliyor. . Bu nedenle, aniden yön duygusundan yoksun olduğunuzu fark ederseniz, iç pusulanıza güvenin. Ne yapacağınızı zaten biliyorsunuz.


Aslan Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Merkezde kal, Leo. Bekar veya zaten alınmış, sevgilinizin eşit derecede yatırım yapıp yapmadığına bakılmaksızın kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam etmeniz önemlidir. Örneğin, ayın burcunuza geçmesinden sonra, Luna, önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile karşıtlık yapacak. İşlerin gelişigüzel mi yoksa ciddi mi olduğu önemli değil; Şu anda hissettiğiniz sınırlama ve/veya kısıtlama duygularından dolayı cesaretiniz kırılmasın. Duygusal olarak engellenmiş veya suçlu hissediyorsanız, bu duyguların nereden kaynaklandığını düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Kendinizi ve bağlantınızı iyileştirmekle ilgili.


Başak Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Yeni Başak’a hoşgeldin diye arkana bir şey koyuyorsun. Ay, bugün bilinçsiz onikinci kapanış, rüyalar ve gizli gündemler evinize girecek ve gizli işlerinizden perde arkasındaki hayatınıza kadar her şeye ışık tutacak. Romantik bir bağlantıyı oyalıyor musunuz? Belki bir sonraki hamlenizin ayrıntılarını vurguluyorsunuz. Her iki durumda da, ay, tipik olarak acımasız hissettiren sorumlu durum tespiti eviniz aracılığıyla aynı anda Satürn’e karşı bir muhalefet yapacak. Cesaretiniz kırılmasın. İyi haber şu ki, Luna’nın gezegen yöneticiniz Merkür’e altmışlık açısı sizi ilerleme cesaretiyle canlandıracak.


Terazi Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Parlıyorsun ve etrafındaki herkes senin alevin güvesi Terazi. Bakın, burcunuzdan geçen gezegensel yöneticiniz Venüs’e ek olarak, bugünün Aslan ayı, dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla ilgili onbirinci evinize temas edecek. Ezici? Devam edin ve ışıltınızı sergileyin. Bununla birlikte, meydan okumanız, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Luna’nın Satürn’e karşı muhalefetinden kaynaklanabilir. Başka bir deyişle, birinden onay alıyor ve yine de başka birinin sevgisini ve şefkatini özlüyor olabilirsiniz. Beklentileri serbest bırakın ve daha fazla öz-sevgi uygulayın.


Akrep Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya evli, muhtemelen kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında daha fazla denge kurma sürecindesiniz, Akrep. Her ne kadar bazılarınız için bunun, tasvir etmek için elinizden gelen her şeyi yaptığınız görüntüye karşı en içteki duygularınızla bir ilgisi olabilir. Geleneksel yöneticiniz Mars’ın, toplumla ilgili bilinçli on birinci evinizde cızırdamaya devam ettiğini unutmayın, bu nedenle sevgi, tavsiye ve ihtiyacınız olan destek için ruh ailenize yaslanmaktan çekinmeyin. Luna ayrıca Mars ile uyum içinde olacak ve size ilerlemek için gereken cesareti ve güveni sunan tatlı bir sinerji yaratacak.


Yay Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız, ancak aynı zamanda belirli koşullardan kolayca etkileniyorsunuz, Yay. Örneğin, erotik seks, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Ay, Aslan’da aylık ilk çıkışını yaptıktan sonra, bu süreçte pragmatik Satürn ile karşı karşıya gelecek. Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurmak mı? Belki de bir sonraki hamlenizi alçak sesle planlıyordunuz. Durum ne olursa olsun, Luna’nın görev yöneticisi gezegenine muhalefeti, güvensizlik ve/veya kısıtlama duyguları yaratma eğilimindedir. Yan gürültüyü kısın ve gözünüz ödülde olsun.


Oğlak Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızda bazı şeyleri renklendirme havasındasınız ama aynı zamanda bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin ediyorsunuz. Kendini ucuza satmayı bırak Oğlak. Bir şey olursa, bu, ani bir engel olup olmadığına bakılmaksızın, zihinsel olarak sağlam bir eylem planına hazırlanmanız için bir fırsattır. Örneğin, Luna’nın seksle ilgili boğucu sekizinci evinizden geçişinin ortasında, gezegen yöneticinize karşı bir muhalefet yapacak ve bu da kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratacaktır. Yine de, kendinizden şüphe etmek yerine, negatif enerjiyi dönüştürmek için bu göksel sürtünmeyi kullanın. Konfor alanınızın dışına çıkın.


Kova Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

İş demek istiyorsun ve yerinde duruyorsun Kova. Bu, özellikle ilişki sektörünüzdeki ay ile burcunuzdaki geri giden Satürn arasındaki bugünkü karşıtlık için geçerlidir. Bununla birlikte, karşılaştığınız zorluk, bir sevgili söz konusu olduğunda şefkat eksikliğinizden kaynaklanabilir veya belki de önceden koyduğunuz katı sınırları kaldırmak konusunda isteksiz olabilirsiniz. Her iki durumda da, ikisi arasındaki boşluğu doldurmanız isteniyor. Başka bir notta, Luna, sırayla duygularınızı ifade etmenize ve net bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olan Merkür ile uyum içinde olacaktır. Herhangi bir ego gezisine yer olmayacak, o yüzden devam edin ve teslim olun.


Balık Burcu
3 Eylül 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Enerji vampirlerinden uzak durun, Balık. Yerde kalın ve vücudunuzu dinleyin. Yüksek benliğiniz, kendinizi kiminle çevrelemeniz ve kiminle çevrelememeniz gerektiğini zaten biliyor. Ayrıca Mars, burcunuzda Neptün’e karşı çıkmaya devam ediyor, bu nedenle bekar veya zaten bağlı olsanız da, toksik alt akıntılardan kurtulmak için elinizden gelen her şeyi yapıyor olma ihtimaliniz var. Genelde çoğundan daha şefkatlisin, ama sonunda rekoru kırmak için bir noktaya geliyorsun. Aklınızda bulundurun, Venüs ayrıca samimi birliktelikler, cinsel kimya ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi de göz kamaştırıyor, bu nedenle bu süre zarfında karmik bağlantıların olma olasılığı daha yüksek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.