Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Eylül 2021

29 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 29 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Romantik duygularını bir sır olarak mı saklıyorsun, Koç? Venüs’ün erotik sekizinci cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantılarından geçen sarhoş edici geçişinin ortasında, gizemli onikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla mistik Neptün’ü uyumlu bir şekilde üçgen yapacak. Bu, önemli biriyle sahip olduğunuz karmik/telepatik bir bağlantıdan, aşağıdan aşağıya kendinizi şımarttığınız çok tutkulu bir bağlantıya kadar her şey olabilir. Bu arada ay, en içteki duygularla ilgili rahat dördüncü evinizi harekete geçirmeye devam edecek, bu nedenle bu süre zarfında duygularınızı inkar etmenize gerek yok.


Boğa Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Doğru geliyorsa, DM’lerine kay, Boğa. Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, bire bir bağlantılardan oluşan kararlı yedinci evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak şimdi özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluklar ve sosyal ağlar aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile tam bir üçgen açı yapıyor. Biriyle sosyal medya üzerinden flört etmek? Neptün enerjisi aldatıcı olabilir, bu yüzden burada daha büyük resme odaklandığınızdan emin olun. Aksi takdirde, tutkularınızın sizi en iyi şekilde ele geçirmesine izin vereceksiniz. Bu arada ay, meraklı üçüncü iletişim evinizi ateşlemeye devam edecek ve bu da sevgilerinizi ifade etmenizi kolaylaştıracak. Sevgilin memnun kalacak.


İkizler Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Ufka bakıyorsun ve planlar yapıyorsun İkizler. Örneğin, güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geçişinin ortasında, macera, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. İlişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Bazılarınız romantik bir durumda mantığı görmeye bile çalışıyor olabilirsiniz, ancak aynı şekilde, işlerin lehinize gitmesi için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Bu arada, Venüs’ün fantazi seven Neptün ile yaptığı üçgen, karışıma bir şefkat ve özverili enerji katmanı ekler. Kendinizi fazla uzatmaya gerek yok.


Yengeç Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Gizlice kimi tezahür ettirdin, Yengeç? Çok özel biri size doğru geliyor ve bu sevginin yaklaştığını hissedebiliyorsunuz. Bu arada, cilveli Venüs çapkın beşinci ev alanınızı büyüleyerek kalp çakranızı ve ateşli tutkularınızı çevreleyen temalara bolluk ve uyum getiriyor. Bu arada Venüs, macera, seyahat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, bulunması zor Neptün ile tam bir üçgen açı oluşturacak ve konu flört ve romantizm olduğunda inanç sistemlerinizi vurgulayacaktır. Bu kişi ister sizden uzakta olsun, isterse farklı bir kültürel geçmişe sahip olsun, anahtar umutlu kalmaktır.


Aslan Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, bu kişi senin sonun mu? Ayın gizli onikinci kapanış evinizden, rüyalardan ve perde arkasındaki her şeyden geçişinin ortasında, bu süre zarfında, ister bekar olun, ister zaten bağlı olun, daha içe dönük hissedebilirsiniz. Şimdi Venüs, duygusal temellerin ve en derindeki duyguların rahat dördüncü evinde gezinmeye devam ediyor. Aynı anda Neptün’ü seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla üçgen açı yapacak. Soru şu: Kendinizi bu kişiyle bir hayat inşa ederken görebiliyor musunuz? Karanlık tarafta, bu geçiş illüzyonları ve/veya fanteziyi tetikleyebilir, ancak muhakeme yeteneğinizi kullanırsanız değil.


Başak Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Meraklarınızı şımartın, ancak daha büyük resmi gözden kaçırmayın, Başak. Bu arada ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuzda gezinmeye devam edecek, bu da ister bekar olun ister bekar olun, ufkunuzu keşfetme arzusuna ilham verebilir. romantik bir bağlılık içinde. Başka bir notta, Venüs, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla Neptün ile tatlı bir üçgen açı oluştururken, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi büyülemeye devam edecek. Sohbetler akıyor ve baştan çıkarma güçlerinizi geliştiriyorsunuz.


Terazi Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

O havalı özçekimi paylaş ve onlara neyi kaçırdıklarını göster, Terazi. Görüyorsunuz, halka açık onuncu tanıma evinizden parıldayan aya ek olarak, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, bu süreçte fantezi eğilimli Neptün ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Tek veya bağlı, kesin olan bir şey var: Bu durumun değerini yansıtmak ve yeniden değerlendirmek için biraz zaman ayırıyorsunuz. Kendi değerinize sahip çıktınız mı? Bunu söyledikten sonra, Luna’nın ateşli sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e tatlı altmışlığı, muazzam bir içgörü ortaya çıkarabilir, ancak yalnızca buna açıksanız. Sonuç olarak, toksik kalıplardan kurtulmanın zamanı geldi.


Akrep Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, bir inanç sıçraması mı yoksa bu durumdan tamamen uzaklaşmanız mı gerektiğini düşünüyorsunuz. Örneğin, ay maceralı dokuzuncu genişleme evinizin üzerinde gezinirken, ilişki sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs’e altmış açı yapacaktır. Kalmalı mısın yoksa gitmeli misin? Her iki durumda da, bu bir yolculuk. Bu arada Venüs, sizi şehvetli zevklerinize yaklaştırırken burcunuzu büyülemeye devam ediyor, ancak aynı zamanda, aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla, bulunması zor Neptün’ü üçgen açı yapacak. Manyetik çekiciliğiniz unutulmaz ve sevgiliniz bunun farkında. Soru şu: Bir şansı hak ediyorlar mı?


Yay Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten alınmış, mevcut ilişkilerinizde bilinçsiz kısımlarınızı keşfetmeye başlıyorsunuz, Yay. Örneğin, Luna cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizde gezinmeye devam eder, ancak bu süreçte aynı anda özgürlüğü seven Uranüs’e seksenlik yapacaktır. Sezgisel indirmeler kaçınılmazdır; Bu süre zarfında inceleme için nelerin geldiğine dikkat edin. Sevgilinizin duygularına açık mısınız? Venüs aynı anda Neptün ile üçgen açı yapacak ve bu da arzuladığınız romantik fantezi için mükemmel bir zemin oluşturacak. İster bir grup ortamında ister sevgilinizle bire birde olun, ikiniz arasındaki kimya yadsınamaz.


Oğlak Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, romantik bir bağlantıyı sağlamlaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyorsun çünkü bu doğru geliyor. Bildiğiniz gibi, güneş seksi sekizinci evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak bugün gezegensel yöneticiniz Satürn ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bunu bir sonraki seviyeye mi taşıyorsun? Gerçeği söylemek gerekirse, bu süreçte değerlerinize öncelik veriyor ve arzuladığınız aşk hayatını tezahür ettiriyorsunuz. Başka bir notta, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi ve romantik beşinci tutku eviniz aracılığıyla altmışlık spontan Uranüs’ü ateşlemeye devam edecek. Yine, aşk hayatınız için mağazada yeni bir şey var.


Kova Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

İçgüdülerinizi takip edin, bu, tahıla karşı çıkmak anlamına gelse bile, Kova. Ay, duygusal Yengeç ve sorumluluk sahibi altıncı eviniz ile sona ermeden önce, özgürlüğü seven gezegen hükümdarınız Uranüs ile tatlı bir altmışlık açı oluşturacak. Bekar ya da alıngan, işe koyulmak için ilham alıyorsunuz, ancak bunu en geleneksel şekilde yapmıyorsunuz. Aksine, genel yaklaşımınızla daha spontane olmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Bu arada, kamuya açık onuncu evinizdeki Venüs ile istikrar arayan ikinci değerler sistemi sisteminiz aracılığıyla rüya gibi Neptün arasında bir üçgen açı sizi sürece güvenmeye teşvik etmeye devam ediyor.


Balık Burcu
29 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Canlı rüyalarınızın büyüsünü hayal ediyor ve kendinizi şımartıyorsunuz, Balık. Bekar veya zaten bağlı, kalbinizi takip ediyorsunuz, bu da genel yaklaşımınızla daha spontane olma ihtiyacına ilham veriyor. Bir komşuya, iş arkadaşına veya akrana aşık olmak? Hatta bazılarınız internet üzerinden veya belki metin yoluyla birisiyle bağlantı kuruyor olabilir. Daha da önemlisi, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki Venüs ile rüya gibi gezegen yöneticiniz Neptün arasındaki mistik üçgen açı, hem tutku hem de sezginin büyülü bir sinerjisini ortaya çıkarır. Arzu ettiğiniz tutkulu aşk, sevgilinize karşı daha savunmasız olmanızı gerektirebilir ve bunun tersi de olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.