Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Eylül 2021

28 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 28 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay bugün duygusal Yengeç burcuna kayıyor, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan rahat dördüncü evinizi ateşliyor ve bu da sizi en içteki duygularınıza yaklaştırıyor. Bununla birlikte, yakalama, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi sarsarken, Luna’nın zorlu karesinden kırmızı-sıcak gezegen hükümdarınız Mars’a kadar olabilir. Aries, kasten sevgiline açılmıyor musun? Bazılarınız yanlış anlaşılmış hissediyor olabilirsiniz. Ya da belki tam tersidir ve sevgiliniz duygularını bastıran kişidir. Her iki durumda da, Merkür’ün ilişki sektörünüzdeki retrograd yolculuğu sonunda netlik getirecek, o yüzden orada kalın.


Boğa Burcu
28 Eylül 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Birini tamamen farklı bir ışıktan görmeye başlıyorsun, Boğa. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, bir fikir değişikliğini tetikleyen bir şey var. Belki de gezegensel yöneticiniz Venüs, mistik Neptün ile uyumlu üçgenine yaklaşıyor ve siz olaylara gül renkli gözlüklerinizden özür dilemeden bakıyorsunuz. Bununla birlikte, ay, sorumlu altıncı eviniz, günlük görevler ve hizmet eylemleri aracılığıyla cüretkar Mars ile çatışacak ve bu durum, bu durumun lojistiği söz konusu olduğunda, huzursuzluğu ve belirsizliği tetikleyecektir. Üzülme. Merkür geri gidiyor ve her şey göründüğü gibi değil. Günden güne alın.


İkizler Burcu
28 Eylül 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızı beslemek yerine kişisel ve profesyonel meselelerle daha fazla meşgulsünüz, İkizler. Bu, özellikle ayın sezgisel Yengeç’e kayması ve istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri eviniz için geçerlidir. Bu, şehvetli zevklerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurgular, ancak dahası da var. Luna sonunda kariyerle ilgili onuncu evinizde belirsiz Neptün ile kare açı yapacak ve bu da konfor alanınıza düşkün olma arzusu ile arzuladığınız maddi zenginliği elde etmek için gereken fedakarlıklar arasında sürtüşme yaratacaktır. Finans konusu, özellikle ilişkinizde muhtemelen normalden daha fazla öne çıkıyor.


Yengeç Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir şeyler hazırlanıyor ve sen ruh ikizini çağırıyorsun, Yengeç. Bu arada, Venüs aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi göz kamaştırmaya devam ediyor ve egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Neptün ile rüya gibi bir üçgen açıya yaklaşma sürecinde. Küçük bir hayal kurun, ancak kendinizi belirli bir sonuca bağlamayın. Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla cüretkar Mars ile çatışacak ve duygusal ihtiyaçlarınız ile her iki taraf için de adil olan arasında sürtüşme yaratacaktır. Her zamankinden daha karamsar hissediyorsanız, bu da geçecek.


Aslan Burcu
28 Eylül 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Geri adım at ve enerjini yeniden doldur, Leo. Ay bugün duygusal Yengeç burcuna geçerek, gizli on ikinci kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyi ateşliyor. İster bekar olun, ister çoktan sarhoş olun, geri çekilme ve kendinizi kontrol etme ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, merak ettiğiniz üçüncü iletişim, düşünce süreçleri ve anında değiş tokuşlar aracılığıyla Luna’nın meydanından cüretkar Mars’a meydan okumanız olabilir. Bu, özellikle kararınızdan çok heyecanlanmadıkları için, bae’den bir yağmur çeki talep edenler için geçerlidir. Kendinize öncelik verin.


Başak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizle bekleyen bir konuşma düşündüğünüzden daha yakın ve şimdiden gerginliğin arttığını hissedebilirsiniz, Başak. Örneğin, Venüs geveze üçüncü evinizi, düşünce süreçlerinizi ve genel alışverişlerinizi göz kamaştırmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Neptün ile rüya gibi bir üçgen açıya yaklaşıyor. Doğru kelimelere sahip olup olmadığınızı mı merak ediyorsunuz? Bekar ya da aldatılmış, belirli biriyle psişik bir bağınız varmış gibi hissedebilirsiniz ve tutkunuzu inkar edemezsiniz. Bu arada ay, toplulukla ilgili onbirinci evinize kayacak, bu yüzden buna sosyal medya aracılığıyla karar verebilirsiniz.


Terazi Burcu
28 Eylül 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Venüs, şimdi sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti yoluyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir üçgen açıya yaklaşıyor ve siz ya sevimli bir iş arkadaşınıza ya da bir tür mali danışmana aşık oluyorsunuz. Her iki durumda da, etkilemek için giyinmek için işaret bu, Terazi. Bu arada, ay sezgisel Yengeç burcuna kayacak, kariyer, itibar ve otorite duygusuyla ilgili onuncu evinizi harekete geçirecek ve bu da, genel kişiliğinizden sorumluluk alma yeteneğinize kadar her şeyi çevreleyen temalara vurgu yapacak. Bununla birlikte, Luna’nın Mars’a karesi, iddia düzeyleriniz söz konusu olduğunda biraz sürtüşmeyi tetikler.


Akrep Burcu
28 Eylül 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sezgin, ihtiyacın olan tek pusula, Akrep. Ay bugün Yengeç burcunda aylık ilk çıkışını yaparak egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve inanç sistemleri evinizi harekete geçiriyor. Yani, bilinmeyene girmek için ilham alıyorsunuz. Bekar? Seçeneklerinizi keşfediyor veya belki de sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. Luna’nın geleneksel yöneticiniz Mars’a karesi, içsel bilişiniz ve dünyevi arzularınız arasında sürtüşme yaratabilir. Anahtar, bu süre boyunca topraklanmış kalmaktır. not Venüs şimdi Neptün ile tatlı bir üçgen açı yapıyor ve bu da bir tür romantik karşılaşma için havayı ayarlayabilir.


Yay Burcu
28 Eylül 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Duygular yoğun ve yoğunlaşmaya devam ediyor, Yay. Örneğin, ay, bugün önemli bir ortaklığın temelinden duygusal yakınlık arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, erotik sekizinci seks evinize, samimi birlikteliklere ve ruh eşi bağlantılarınıza kayıyor. Sen ve sevgilin hala aynı sayfada mısınız? Yoksa hala aynı hissedip hissetmediklerini mi merak ediyorsunuz? Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı Mars ile de çatışacak ve kişisel ihtiyaçlarınız ile uzlaşma arzusu arasında sürtüşme yaratacaktır. Her iki durumda da, sonunda bir şey vermelidir.


Oğlak Burcu
28 Eylül 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

İşler yavaş ama emin adımlarla yerine oturuyor, Oğlak. Bu arada ay, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’te aylık ilk çıkışını yapacak, bu da muhtemelen sevgilinizin duygusal istikrarını çevreleyen temalara daha fazla yatırım yaptığınız anlamına geliyor. Başka bir notta, Venüs rüya gibi Neptün ile uyumlu bir üçgen açıya yaklaşıyor ve bu da, özellikle sosyal ağınız söz konusu olduğunda, size aşk ve romantizm hakkında daha manevi bir bakış açısı sunuyor. Ne de olsa, havanız kabilenizi cezbeder ve aynı şey aşk hayatınız için de geçerlidir. Enerjiniz nasıl bu aralar? tezahürlerinize dikkat edin.


Kova Burcu
28 Eylül 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Lojistiği strese sokma ve akışa devam etmeye çalış Kova. Ay bugün sezgisel Yengeç burcuna geçiyor ve bu da düzenli altıncı sorumluluk evinizi, günlük ritüellerinizi ve hizmet eylemlerinizi harekete geçiriyor. İster bekar olun, ister sevgilinize aşık olun, mutluluğunuzu ve günlük rutinlerinizi çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, meydan okumanız, egzotik dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla Luna’nın meydanından cüretkar Mars’a potansiyel olarak kaynaklanabilir. Uzaktaki birine aşık olmak? Sıkıcı yapılacaklar listenizin romantik fırsatlarınızı boğmasına izin vermeyin. Gününüzü en iyi şekilde geçirin.


Balık Burcu
28 Eylül 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Ruh halini belirlemeye hazır mısın, Balık? Ay bugün Yengeç burcunda ilk çıkışını yapıyor, aşk, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçiriyor, bu da büyük olasılıkla kalbinizin arzularına ve cinsel içgüdülerine duygusal olarak yatırım yaptığınız anlamına geliyor. Aklında özel biri var mı? Bugünün meydan okuması, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınızla ilgili erotik sekizinci eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Mars’a potansiyel olarak kaynaklanabilir. Uzun mesafe için mi içindesiniz, yoksa bu kesinlikle tutkulu mu? Venüs şimdi rüya gibi gezegen hükümdarınız Neptün ile üçgen açı yapıyor ve sizi hayal kurmaya daha yatkın hale getiriyor. Yerde kalın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.