Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Eylül 2021

25 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 25 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Kendi değerine sahip çıkıyorsun, Koç. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla Boğa burcunda sona ermeden önce, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Örneğin, arzularınıza ve kişisel tatmininize öncelik vermenin yanı sıra, aynı zamanda bir rol de arıyorsunuz. Kimsenin sana aksini söylemesine izin verme, sevgilin bile. Bu, elbette, gezegen yöneticiniz Mars, toplulukla ilgili onbirinci evinizde Satürn ile uyum içinde olacağından işlerin zorlaşabileceği yerdir. Bu nedenle, bu süre zarfında başka romantik fırsatlar aramaya gidebilirsiniz.


Boğa Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Aranızdaki sarhoş edici kimya riske değer mi, Boğa? Luna, heyecan arayan macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Pluto ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak. Muhtemelen ufkunuzu genişletmek için ilham almış hissediyorsunuz. Bekar veya tek başına, alışık olduğunuzdan tamamen farklı bir şeye yatırım yapma arzusunu hissediyor olabilirsiniz, ancak aynı şekilde, süreçte biraz netlik arıyorsunuz. Venüs’ün de ilişki sektörünüzden geçtiğini unutmayın, bu da bir yolculuk ya da öl olduğunuz anlamına gelir ve bunun etrafından dolaşamazsınız.


İkizler Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sizi – kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak – açarsa, buna değebilir, İkizler. Örneğin, harekete geçiren Mars, aşk, romantizm ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci evinizi tutuşturmaya devam eder, şehvetli arzularınız ve yaratıcı düşünceleriniz söz konusu olduğunda ateşi yükseltir, ancak dahası da var. Mars, macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve bu inanç sıçramasını aşk için yapmanız için gereken netliği ve yapıyı size sunacak. Şimdi, Venüs sorumlu altıncı durum tespiti evinizin üzerinde geziniyor, bu yüzden ayrıntılara takılıp kalmamaya çalışın.


Yengeç Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Etkilemek için giyin, Yengeç. Kiminle karşılaşacağını asla bilemezsin, biliyorsun. Şimdi, ay, dernekler, topluluk ve sosyal ağlardan oluşan onbirinci eviniz aracılığıyla şehvetli Boğa üzerinden yolculuğunu tamamlamadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer eviniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Duygular yoğundur ve bu süre zarfında yoğunlaşmaları zorunludur. Genişletilmiş ağınızdaki birine aşık mı oluyorsunuz? İster yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kesin olan bir şey var: tutkular artıyor. Mars ayrıca geri giden Satürn’ü üçgen açı yapacak, bu yüzden yavaş bir yapı olabilir.


Aslan Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Tamamen zorba olmak ile iddialı olmak arasında ince bir çizgi var, Leo. Sevgilinizin davranışlarına bu kadar odaklanmak yerine neden kendiniz üzerinde çalışmıyorsunuz? Tek veya tek, ay, profesyonel konulardan otorite arzunuza kadar her şeyi vurgulayarak, otoriter onuncu itibar evinizde parıldamaya devam edecek. Ancak Luna’nın Plüton ile üçgen açısı, bu kontrol ihtiyacını daha üretken bir şeye dönüştürmenize yardımcı olur. Sonuçta, kendiniz üzerinde çalıştığınızda sonuçlar ilişkinize yansır. Ayrıca Mars, ilişki sektörünüzde geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve ortaklığınıza netlik, adalet ve yapı getirecek.


Başak Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Macera arıyorsun ve bu süreçte kendini hazırlıksız yakalıyorsun Başak. Bu hiçbir şekilde “vanilya” olduğunuz anlamına gelmez, ancak her gün vahşi tarafta yürüyüşe çıkmazsınız, heyecan ve romantizm için bilinmeyen bölgelere giriş yapmaktan bahsetmiyorum bile. Bununla birlikte, Ay Boğa burcunda sona ermeden önce, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Plüton’a güç sağlamak için üçgen oluşturacak ve karışıma bir tabu katmanı ve duygusal yoğunluk katacak, ama öyle görünüyor ki siz bunun içine. Pluto, kararlı yedinci ilişki evinizi yönetiyor, bu yüzden büyük olasılıkla vurulmuş hissediyorsunuz.


Terazi Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Açık fikirli olmak uzun bir yol kat eder, Terazi. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan Mars, bugün aşkla ilgili romantik beşinci evinizden geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve inanç sistemlerinizi ve romantik maceralarınızı çevreleyen temalara netlik ve yapı getirecek. Bazılarınız, sizden daha yaşlı veya belki de sandığınızdan çok daha fazla iş konusunda bilgili biri için duygular yakaladığınızı bile görebilir. Yaklaşımınızla daha stratejik ve pragmatik olabilirsiniz, ki bu kötü bir şey değil. Ayrıca, ikinci değer sistemleri evinizi göz kamaştıran büyüleyici Venüs’ün etkisi, karşılığında tatlı bir güven artışı olarak hizmet edecektir.


Akrep Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Leydi Venüs burcunuzu büyülemeye devam ediyor, size karşı konulması imkansız olan büyüleyici bir manyetizma ve baştan çıkarıcı bir çekicilik sunuyor, Akrep. Kabul et, kendini hissediyorsun ve iyi haber şu ki, diğer herkes de öyle. Şimdi, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Ay, Toros’ta istikrar arayan yolculuğunu tamamlamadan önce, iletişim sektörünüz aracılığıyla gezegensel yöneticiniz Pluto’yu üçgen yapacak. Göğsünden çıkarmak istediğin bir şey var mı? İster duygusal bir alışveriş, isterse önemli bir konuşma olsun, bugünün Mars-Satürn üçgeni, olaylara farklı bir perspektiften bakmanıza yardımcı oluyor.


Yay Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan harekete geçirici Mars ile meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla pragmatik Satürn arasındaki günümüzün büyüleyici üçgeni, size bir ilişkiyi sağlamlaştırma fırsatı sunabilir. bir çeşit bağlantı, ancak negatif bir boşluktaysanız şansınızı da kaçırabilirsiniz. Topraklanmış kalın ve arzu ettiğiniz aşk hayatını tezahür ettirmeye devam edin, Yay. Ayrıca, ay, sorumluluk sahibi altıncı eviniz aracılığıyla geçişini tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci değer sistemleri sisteminiz aracılığıyla Plüton’u üçgen yapacak. Değerinizden daha azına razı olmayın.


Oğlak Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır, Oğlak. Ateşli Mars, bugün istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla gezegen hükümdarınız Satürn ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacak ve bedensel arzularınızın temeli ile birlikte hareket tarzınızı vurgulayacaktır. Tek veya zaten bağlı olan bu tatlı sinerji, ilerlemek için gereken güven, netlik ve yön duygusunu size sunacaktır. Şimdi soru şu, ne tür bir yatırım düşünüyorsunuz? Şartlara bağlı olmayan bir durum mu yoksa gerçek anlaşma mı? Venüs, toplulukla ilgili on birinci evinizi göz kamaştırırken, bir arkadaşınızın arkadaşına karşı hisler besliyor olabilirsiniz.


Kova Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Bae olmadan haklı bir kişisel gün geçirmek mi, Kova? Ay, yuvanız, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan dördüncü evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci eviniz, gizli gündemleriniz ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla için için yanan Plüton ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Belki şu an için yalan söylüyorsun, ama fazla rahat olma. Macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki hareketli Mars ile burcunuzdaki geri giden Satürn arasındaki bugünün canlandırıcı üçgeni, hareketinizi yapmanız için gereken yapıyı ve yön duygusunu size sunuyor. Yine de acele etmeyin, özellikle de havanızda değilseniz.


Balık Burcu
25 Eylül 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Carpe diem, Balık. Ateşli Mars, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla sıcaklığı artırmaya devam ediyor, duygusal yakınlık arzunuzu ve sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla birleşme yeteneğinizi vurguluyor. Mars ayrıca, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla geri giden Satürn ile uyum içinde olacak ve bilinçsizce özel birine yansıtmadan önce kendinizle check-in yapma ihtiyacına ilham verecek. Başka bir notta, tatlınız ile çok ihtiyaç duyulan bir ara vermeye ve / veya tatil yapmaya karar verebilirsiniz. Venüs, maceralı dokuzuncu seyahat evinizin gözlerini kamaştırıyor, bu yüzden sayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.