Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Eylül 2021

22 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 22 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Enerjinizin çoğunu ortaklıklarınıza yatırıyorsunuz, Koç. İster bekar olun, ister tatlı arkadaşınıza aşık olun, diğer insanları çevreleyen temalarla normalden daha fazla meşgul olma ihtimaliniz var. Güneşin romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönettiğini unutmayın, ancak bugün uyum arayan Terazi burcunda yıllık ilk çıkışını yapacak ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi ateşleyecek. Bunu söyledikten sonra, özel birine aşık olduysanız, anlaşmayı tam zamanında kelepçeleme sezonu için imzalamaya karar verebilirsiniz. Ayın şanslı Jüpiter’e altmışlığı size güven ve cesaretle ilham veriyor.


Boğa Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

İlişkilerinize pratik bir bakış açısıyla bakıyorsunuz, Boğa. Bekar da olsanız da, güneşin sorumlu altıncı sağlık evi, günlük ritüeller ve hizmet eylemleri aracılığıyla Venüs tarafından yönetilen Terazi’ye geçişi, günlük rutinlerinizden organizasyon arzunuza kadar her şeye enerji verir ve canlandırır. . Her ne kadar Venüs, önemli kişilerin ve bire bir bağlantıların uyum arayan yedinci evini büyülese de, bu cıva enerjisini romantik ortaklıklarınıza entegre etmeye teşvik ediliyorsunuz. Ne üzerinde çalışılması gerekiyor? Birlikte nasıl daha kaliteli zaman geçirebilirsiniz? Günü birlikte ayak işleri yaparak geçirmek kadar basit bir şey uzun bir yol kat eder.


İkizler Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kalbini aç İkizler. Güneş bugün, neşe, romantizm, tutku ve kendini ifade etmeyle dolu beşinci evinize enerji vererek ve canlandırarak kız kardeşiniz Terazi burcuna geçiyor, ancak dahası var. Uyum arayan Venüs, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden oluşan görev dolu altıncı evinizi büyülerken, bu, olaylara daha farklı bir açıdan bakarken aşk hayatınızı günlük rutininizle bütünleştirmeniz için bir fırsattır. pratik bakış açısı. Meraklı gezegen hükümdarınız Merkür, için için yanan Pluto ile yüzleşmeye devam edecek, bire bir konuşmalar ve genel değişimler yoluyla katarsis ve dönüşümü tetikleyecek. Bugün bir tür aydınlanma kazanıyorsunuz, bu yüzden açık kalın.


Yengeç Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sevgilin Yengeç’e karşı savunmasız olmaktan korkuyor musun? İhtiyaç duyduğunuz kadar zaman ayırın, ancak ister bekar olun ister çoktan sarhoş olun, duygusal tatmininize odaklanmak için içe gitme zamanı. Bu arada güneş, eviniz, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan rahat dördüncü evinize girer, duygusal temellerinizden genel istikrar duygunuza kadar her şeye enerji verir ve canlandırır. Unutmayın, Terazi’nin uyum arayan hükümdarı Venüs, romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle büyülemeye devam ediyor ve bu da şehvetli içgüdülerinizi ve solar pleksus çakranızı tetikliyor. Yeni bir aşk çağına açılıyorsunuz.


Aslan Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sözlerini kullan ve sevgini ifade et, Leo. Görkemli gezegen yöneticiniz güneş, bugün Terazi’ye geçiyor ve merak uyandıran üçüncü evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrelerinizi harekete geçiriyor, bu da topluluk işlerinize ve genel alışverişlerinize vurgu yapıyor. Eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizi büyüleyen Terazi’nin yöneticisi Venüs ile, derinliğinizi ve tutkunuzu ifade etmeye daha yatkınsınız, ancak diğerlerinin alışık olduğundan daha duygusal bir şekilde. Macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki ay ile iletişim sektörünüz aracılığıyla Merkür arasındaki bugünkü karşıtlıkla, söyleyecek çok şeyiniz var.


Başak Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Dürüst ol Başak. Güneş bugün Terazi burcuna geçiyor, istikrar arayan ikinci finans, değer sistemleri ve öz değer evinize enerji veriyor ve bu da bir süredir kendinize sakladığınız bir şeyi gerçekleştirmeniz için size ilham veriyor. Terazi’nin romantik gezegen hükümdarı Venüs ile, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizi göz kamaştırıyor, büyük olasılıkla, ister aşık olun, ister zaten kararlı bir birliktelik içinde olun, sevgi arzularınızı ifade etmeyi bir noktaya getiriyorsunuz. Dahası, gezegen yöneticiniz Merkür, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla hipnotik Plüton ile çarpışmaya devam ederek, mantıksal zihniniz ile kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratır.


Terazi Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Doğum günün kutlu olsun, Terazi. Güneş, burcunuzda yıllık ilk çıkışını yaparken, sonbahar ekinoksunda güneşe dönüşünüz bugün başlıyor, ancak dahası var. Güneş burcunuzu canlandırıp canlandırırken, cilveli gezegen yöneticiniz Venüs, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin gözlerini kamaştıracak. Çarşambalar yemek ve içmek için mi? Romantik bir bağlılık fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; şehvetli zevklerinizi ve kişisel bakımınızı çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olursunuz. İster bekar, ister kararlı bir birliktelik içinde olun, kesin olan bir şey var: Kraliyet muamelesinden daha azına razı olmuyorsunuz.


Akrep Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bunun hakkında hayal kurmayı bırakamıyorsan, muhtemelen eziyorsun, Akrep. Kabul, bunu kendinize itiraf etmek, söylemek yapmaktan çok daha kolay, ancak duygularınızı daha uzun süre bastıramazsınız. *gerçekten* nasıl hissediyorsun? Güneş, kapalı onikinci eviniz, karma, rüyalar ve sahnelerin arkasındaki her şey aracılığıyla Venüs tarafından yönetilen Terazi’ye geçtiğinde, içe doğru gitmeye ve yalnızlığınızı şımartmaya daha yatkınsınız. Aynı şekilde, burcunuzdaki boğucu Venüs’ün çekici etkilerini de inkar edemezsiniz. Bu transit sizi yalnızca daha çekici kılmakla kalmaz; romantizmle karşılaşma olasılığını da artırır.


Yay Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Başkalarının fikirlerinin seni ve aşk hayatını etkilemesine izin verme, Yay. Uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan konuşkan Merkür, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleriniz aracılığıyla için için yanan Pluto ile çatışmaya devam ediyor. Başkalarının şu anki durumunuz hakkında söyleyecekleri konusunda endişeli misiniz? Bu zorlu geçiş, bazı belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak yaklaşımınızda iddialıysanız değil. İronik olarak, güneş bugün toplumdaki onbirinci eviniz aracılığıyla Terazi’de ilk çıkışını yapıyor, bu nedenle akranlarınız ve topluluğunuzla sosyalleşmek neredeyse kaçınılmaz. Önemli olan kararınızda kararlı olmaktır.


Oğlak Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

İlişkinizi halka açıklamaya hazır mısınız Oğlak? Erotik sekizinci seks evinizin, samimi birlikteliklerinizin, paylaşılan kaynakların ve ruh eşi bağlantılarınızın göksel hükümdarı olan güneş, kariyer, prestij ve otorite duygusuyla ilgili onuncu eviniz aracılığıyla uyum arayan Terazi’de ilk kez sahneye çıkıyor. Dolayısıyla, ister bekar olun, ister halihazırda kararlı bir ilişki içinde olun, bu geçiş sizi durumun sorumluluğunu üstlenmeye veya belki de aşk ve romantizm söz konusu olduğunda daha geleneksel bir yaklaşım benimsemeye teşvik ediyor. Bu arada ay, eviniz, aileniz ve en içteki hislerinizden oluşan dördüncü evinizi tutuşturmaya devam edecek, bu nedenle şimdilik PDA’ya kendinizi kaptırmaktan kaçınabilirsiniz.


Kova Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, güneş taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizi yönetiyor, ancak bugün geniş macera, inanç ve genişleme dokuzuncu eviniz aracılığıyla kız kardeşiniz Terazi’de ilk çıkışını yapacak. Tatlınla romantik bir kaçamak mı? Bilinmeyene girme arzusu ya da belki de sevginizle çok ihtiyaç duyduğunuz bir tatil fırsatı olsun, günü yakalamaya hazırsınız. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür’ün, Plüton ile çatışmaya devam ederek takıntı ve aşırı hoşgörü duygularını tetikleyeceğini unutmayın. Yerde kalın ama iyi eğlenceler.


Balık Burcu
22 Eylül 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Güneş, erotik sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla bugün cilveli Terazi’ye kayar. Durumunuzu bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız, Balık? Bekar, aşık veya sevgilinize aşık olmuş, güneşin haritanızın bu alanına kayması, yakınlık, kalpten kalbe konuşmalar ve genel samimiyet için bir arzuya ilham veriyor. Aynı şekilde, süreçte savunmasız olmanızı gerektirecektir. Bu arada ay, istikrar arayan ikinci değerler evini tutuşturmaya devam edecek, bu yüzden gücünüzde kaldığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.