Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Eylül 2021

2 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 2 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Duyguların şu anda durmuş gibi görünüyor, Koç. İster kişisel koşullardan, ister işi yapan tek kişiymişsiniz gibi hissetmenizden kaynaklansın, gezegen yöneticiniz ile gizemli Neptün arasındaki günümüzün karşıtlığı size sadece çok ihtiyaç duyduğunuz bazı sınırları belirlemenizi hatırlatmakla kalmıyor, aynı zamanda cesaret verici. ilişkinizde sağlıklı bir denge oluşturabilirsiniz. “Ver ve al” temaları kesinlikle akılda kalıyor, ancak Luna’nın Mars’a altmışlığı, önsezinizi doğruluyor. (Bir işaret arıyorsanız, budur.) Luna’nın Neptün ile üçgen açısı bu süreçte kendinize şefkat göstermenizi hatırlatır.


Boğa Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, bir şey istediğinde seni durduracak bir şey yok. Unutmayın, baharatlı Mars tutkulu beşinci aşk, mutluluk ve kendini ifade evinizden geçmeye devam ediyor ve işe koyulmaya hazırsınız. Flört etme iki yönlüdür, bu yüzden kendin hakkında ikinci bir tahminde bulunmayı bırak. Meydan okuma? Luna, yalnızca uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs ile yüzleşmekle kalmayacak, aynı zamanda puslu Neptün’e üçgen açı oluştururken bir karışıklık katmanı ekleyecektir. Sezginiz yüksek ama içinizdeki sabit dünya enerjisi cevaplar istiyor. Daha parlak bir notta, Luna Mars ile uyum içinde olacak, bu yüzden tek yapmanız gereken içgüdülerinizi takip etmek.


İkizler Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Biraz şarap ve akşam yemeği havasındasınız ve bugün kendinizi şımartmaya karar verebilirsiniz, İkizler. Bu, sevgilinizi içerebilir veya içermeyebilir, çünkü her şey ruh halinize bağlıdır. Tek veya tek, bu, bu süre boyunca savurganlığa, şımartmaya ve geri tepmeye daha yatkın olduğunuz için, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçen ay ile dikkate almak önemlidir. Meydan okuma? Luna, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Venüs ile yüzleşecek, bu yüzden kendiniz için hak edilmiş bir zaman ayırmak bir yük gibi geliyorsa, o zaman buna çok daha fazla ihtiyacınız var demektir.


Yengeç Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, çoğu zaman kalbini cebine koymanla tanınırsın ama bu seni aptal yerine koyabilecekleri anlamına gelmez. Ay burcunuzdan geçerken, sadece daha sezgisel değil, aynı zamanda süreçte biraz da temkinli olursunuz. Bekar? Luna’nın iletişim sektörünüzde Mars’a olan tatlı altmışlığı, özellikle romantik bir bağlantı konusunda gerçeği, netliği ve aydınlanmayı getiriyor. Bununla birlikte, bugünün zorluğu, potansiyel olarak normalden biraz daha çatışmacı bir şekilde karşılaşabileceğiniz için, ayın karesinden uyum arayan Venüs’e kadar olabilir. Değişiklik yapma arzusu ve aradığınız duygusal doğrulama arasında parçalanmış hissediyorsunuz.


Aslan Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Biraz kapa çeneni, Leo. Luna, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve gizli işlerden oluşan mistik onikinci evinizde dolaşmaya devam ediyor. Muhtemelen geri adım atma ihtiyacı hissediyorsunuz. Tek veya bağlı, bu süre boyunca, özellikle ay, ateşli sekizinci eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün’ü üçgen yaparken, ayırt etme gücünüzü kullanmak ve enerjinizi korumak önemlidir. İster masum bir aşk, ister derinden bağlı olduğunuz biri olsun, sonunda her şeyi olduğu gibi görüyorsunuz. Bunu söyledikten sonra, kendinize hak ettiğiniz bir zaman ayırmanız veya belki de değer sistemleriniz üzerinde düşünmek için biraz zaman ayırmanız gerekebilir.


Başak Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Her zaman bir planın var ve *sonunda* harekete geçmeye hazırsın Başak. Bu, elbette, burcunuzda cızırdayan, kalbinizdeki ateşi tutuştururken cinsel arzularınıza ilham veren go-geter Mars sayesinde. Ezici? Potansiyel olarak çekiciliğini kaybedebileceği için durumu fazla düşünmeye gerek yok. Aslında, toplulukla ilgili deneysel onbirinci evinizdeki ay ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla rüya gibi Neptün arasındaki bugünkü tatlı üçgen açı, siz ve sevgilinizin duygusal ihtiyaçları arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Mars’ın da Neptün’e karşı olduğunu unutmayın, bu yüzden takaslarınıza karşı dikkatli olun. Enerji vampirleri gerçektir.


Terazi Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kendini sevmene odaklanıyorsun, Terazi. İster bekar, ister bağlı olun, bugünün patronlu onuncu evinizdeki ay ile altıncı günlük ritüelleriniz aracılığıyla mistik Neptün arasındaki tatlı üçgen, tezahür etme güçlerinizi akıllıca kullanmak için kendinize daha fazla şefkat göstermenizi hatırlatır. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan Mars’ın gizli onikinci evinizi tutuşturmasıyla, perde arkasında çok fazla iş yapıyor olmanız ihtimalini aklınızdan çıkarmayın. Bekleyenlere iyi şeyler gelir ve sonunda emeğinizin meyvelerini görürsünüz. Özlediğiniz ve hak ettiğiniz aşk zaten yolda.


Akrep Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bir kamera hücresi yap, Akrep. Geleneksel yöneticiniz Mars, özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla sıcaklığı artırmaya devam ediyor, potansiyel taliplerden gelişmeniz gereken sosyal toplantılara kadar her şeyi ortaya çıkarıyor. Bekar? Kapanış, karma ve sırlardan oluşan gizli onikinci evinizin göz kamaştıran Venüs ile, ya önceki aşk bağlantınızı sonlandırıyor ya da iyileşmeniz için biraz zaman ayırıyorsunuz. Bununla birlikte, başka bir notta, bu, düşük seviyede tuttuğunuz romantik bir ilişkiyi önerebilir. Neyse ki, Luna’nın aşkla ilgili beşinci evinizden geçerek Neptün ile üçgen açı yapması şimdiden bir rüya gibi geliyor.


Yay Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Dış gerçekliğinize çok fazla odaklanıyorsunuz, ancak içe dönme zamanı, Yay. Ay, ateşli sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları aracılığıyla Yengeç burcunda sona ermeden önce, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla mistik Neptün ile uyumlu bir uyum oluşturacaktır. Bekar veya zaten kararlı, bu süre zarfında, özellikle de istikrar duygunuz söz konusu olduğunda, gerçekten ne aradığınızı yansıtıyor olabilirsiniz. Oyun oynamıyorsun ve odadaki fili görmezden gelmen bitti. İçgüdüleriniz kendileri için konuşur.


Oğlak Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Kendini sevgilinin yerine koy Oğlak. Bu bağın çiçek açtığını görmek istiyorsanız, önce onu doğru şekilde beslemelisiniz. Bununla birlikte, Luna, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla duygusal Yengeç’e girmeden önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir bağlantı kuracaktır. Tek veya bağlı, bu sadece siz ve bir sevgili arasındaki sınırları ortadan kaldırmakla kalmayacak, aynı zamanda karışıma bir umut ve fantezi katmanı ekleyecektir. Hayalleriniz daha canlı ve bakış açınız akıcı. Bu enerjiyi akıllıca kullanın.


Kova Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Yerinizde durmanın yanlış bir tarafı yok, özellikle de kendi değeriniz söz konusu olduğunda, Kova. Bu, romantik yatırımlarınız için özellikle önemlidir, bu nedenle hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. Şimdi, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla Ay Yengeç burcundaki yolculuğunu tamamlamadan önce, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir hizalanma oluşturacaktır. . Bu durumun lojistiği söz konusu olduğunda sadece duygusal ihtiyaçlarınızı yansıtmakla kalmıyor, aynı zamanda sezgilerinizi de kullanıyorsunuz.


Balık Burcu
2 Eylül 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, biri senin kalbinin tellerini çekiyor ama adım atmak yerine ayrıntılara çok fazla odaklanıyorsun. Sezginiz sizinle iletişim kurmaya çalışıyor, bu yüzden dikkat edin. Neyse ki, ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan flörtöz beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, burcunuzda mistik Neptün ile buluşacak ve romantik işlerinize bir umut ve fantezi katmanı ekleyecektir. Yakalayış? Luna, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla Venüs ile karşı karşıya gelecek, duygusal tatmin arzunuzla önceki taahhütlerinize sadık kalmanız arasında sürtüşme yaratacak. Belki ikisini de yapabilirsin?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.