Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Eylül 2021

19 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 19 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Anahtar, ruha uyum sağlamak için açık kalmaktır, Koç. Bekar veya zaten bağlı, sezginiz bugün sizi önemli bir diğerine yönlendiriyor ve olayları tamamen farklı bir bakış açısından görmeye başlıyorsunuz. Örneğin, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey arasında dolaşan ayın yanı sıra, istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla devrimci Uranüs ile uyum içinde olacaktır. İster inanın ister inanmayın, bu süre zarfında doğru hissettiğiniz için konfor alanınızın dışına çıkmaya istekli olabilirsiniz. Luna ayrıca sekizinci ruh eşiniz aracılığıyla Venüs ile bağlantı kuracak.


Boğa Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Belirli bir grup birey, özellikle kalp ve kendini sevme meseleleri söz konusu olduğunda, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarma gücüne sahiptir, Boğa. Ay, dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen bir ilham dalgası ve belki de kendinizi ifade etme arzusu hissediyorsunuz. Luna’nın yalnızca burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs ile değil, aynı zamanda ilişki sektörünüzdeki boğucu geçişinin ortasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile de uyum içinde olacağını unutmayın. Özür dilemeden kendin olma yeteneği, aniden sana arzuladığın sevgiyi getirir.


İkizler Burcu
19 Eylül 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu aşk yolculuğuna tamamen çıkmadan önce serbest bırakılması gereken bir şey var, İkizler. Örneğin, otoriter onuncu evinizin üzerinde uçan ayın yanı sıra, Luna, karmik onikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bekar veya zaten alınmış, romantik bir durumun sorumluluğunu üstlenmeye geldiğinde muhtemelen isteksiz hissediyorsunuz, ancak aynı nedenle, kasıtlı olarak harekete geçmekten geri duruyorsunuz. Luna ayrıca günlük rutinlerinizin görev dolu altıncı evi aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu bastırılmış enerji için bir çıkış bulmaya çalışın.


Yengeç Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu romantik bağlantının potansiyeline güveniyor musun, Yengeç? Ay, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla Balık’ta yüzerken, muhtemelen sonsuz olasılıklar hakkında hayal kuruyorsunuz. Her ne kadar Luna’nın özgürlüğü seven Uranüs’e karşı tatlı altmışlığı göz önüne alındığında, bazı yaşıtlarınızdan tavsiye istiyor veya belki de bu süreçte seçeneklerinizi keşfediyor olabilirsiniz. Şimdi ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki boğucu yolculuğunun ortasında zevk arayan Venüs ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacak. Kalbiniz yatırım yaptıysa, büyük olasılıkla bir adım atıyorsunuzdur. Yüksek benliğinizden direksiyona geçmesini isteyin.


Aslan Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Henüz aşık olmadıysan, cidden birine aşık oluyorsun, Aslan. Bu, özellikle seks, samimi birliktelikler ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşan ve cinsel yaşamınızdan önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi vurgulayan ay için geçerlidir. Üstelik ay, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e altmış açı yapacak ve size özgürleşmek ve/veya romantik bir durumu yeniden alevlendirmek için beklenmedik bir fırsat sunacak. Şimdi, ay aynı zamanda dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve istikrarlı ve uzun süreli bir şeye ihtiyaç duymaya ilham verecek. Sür ya da öl’ü istiyorsun, nokta.


Başak Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, duygusal olarak yatırım yapıyorsun ve bugünün astro-hava durumuna göre senin özel kişin de öyle. Örneğin, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizde parıldayan ayın yanı sıra, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bunun sizinle ve/veya sevgilinizin inanç sistemlerinin daha net hale gelmesiyle bir ilgisi olabilir ve bu da bağlantınızda daha fazla özgürlük yaratır. Unutmayın, Luna ayrıca iletişiminize, düşünce süreçlerine ve yakın çevrenize ait meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla Venüs’ü üçgen açı yapacak ve konuşmalarınıza cilveli bir baştan çıkarma katmanı ekleyecektir.


Terazi Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Tatlı gezegen yöneticiniz Terazi, Venüs, şehvetli zevklerinize ve öz değer duygunuza öncelik verme ihtiyacına ilham vererek, istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizi ateşlemeye devam ediyor. Özel birine aşık olmak? Asıl soru, onların güdülerinin sizinkiyle uyumlu olup olmadığıdır. Luna’nın günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin özverili altıncı evinden geçişi göz önüne alındığında, bu, ilişkinizdeki “al ve ver” temaları üzerinde düşünmeniz için bir fırsattır. Bu, özellikle bu süre boyunca doğrudur, çünkü ay, sekizinci yakınlık eviniz ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla devrimci Uranüs’ü eş zamanlı olarak üçgen yapacaktır. Yükseltme veya tamamen özgür kalma zamanı.


Akrep Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızda hızlanmaya başlıyor ve beklediğinizden çok daha hızlı Akrep. Örneğin, ayın romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden geçişine ek olarak, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla kendiliğinden Uranüs’ü seksen yapacaktır. Siz ve sevgiliniz birbirinize karşı açık sözlü müydünüz? Henüz “konuşma” yaptın mı? Unutmayın, Venüs burcunuzda parıldamaya devam eder, auranıza ve aşk hayatınıza boğucu bir baştan çıkarma ve yoğunluk katmanı ekler. Bu, özellikle günümüzün Ay ve hayat dolu Venüs arasındaki hipnotik üçgen açı göz önüne alındığında geçerlidir.


Yay Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay burcu, ister bekar, ister bağlı olun, şu an için kendinize saklıyorsunuz. İster kişisel bir gün geçirmeye, isterse de biraz zaman ayırmaya karar verin, muazzam bir içgörü kazanıyorsunuz. Bu süre, sağlam bir temele dayanmayan bir taahhütte bulunanlarınız için özellikle önemlidir, çünkü muhtemelen düşünmek ve gözden geçirmek için biraz zaman ayıracaksınız. Ne de olsa ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, ailenizi ve en içteki duygularınızı tutuştururken, duygularınızı inkar etmek mümkün değil. Luna ayrıca, bilinçsiz on ikinci sırlar eviniz aracılığıyla Venüs’ü üçgen açı yapacak ve bu süreçte bir şeyleri serbest bırakmanız için size ilham verecek.


Oğlak Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak burcu, işlerin uyum içinde akması için ilişkinizde sağlam sınırlara ihtiyaç vardır. Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Yine de, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizi, düşünce süreçlerinizi ve yakın çevrenizi bugün ateşleyecek, bae ile bekleyen konuşmalardan size hizmet etmeyen düşünce kalıplarını sabote etmeye kadar her şeyi vurgulayacaktır. Luna’nın aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e tatlı bir altmışlık açı yapacağını ve bu da sizi kalbinizin sesini dinlemeye teşvik edeceğini unutmayın. BTW, Venüs’ün arkadaşlık sektörünüzden geçişi, bir grup ortamında dinamiği yoğunlaştırır.


Kova Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, bu romantik durum senin değerlerin ve ahlakınla örtüşüyor mu? Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen güvenlik duygunuzu ve öz değerinizi çevreleyen temalarla daha fazla meşgul olursunuz. Bekar? Luna’nın onuncu otorite eviniz aracılığıyla Venüs’e üçgen açı yapması, karışıma karmaşık bir patron enerjisi katmanı ekler, bu yüzden kesin olan bir şey var: oyun oynama havasında değilsiniz. Ay ayrıca, özellikle en içteki duygularınız söz konusu olduğunda, bazı beklenmedik içgörüler getirerek, düzensiz gezegen yöneticiniz Uranüs’e büyüleyici bir altmışlık açı oluşturacaktır. Dikkat etmek.


Balık Burcu
19 Eylül 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Kendiniz için sağlıklı sınırlar yaratıyorsunuz çünkü değerinizi biliyorsunuz Balık. Tek veya önceden alınmış, bugün burcunuzdan geçen ayın geçişi sizi yalnızca en derindeki hislerinize yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda süreçte duygusal istikrarınıza öncelik vermeniz için sizi teşvik edecektir. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Aşkın beşinci evinin semavi hükümdarı olan Luna’nın burcunuzdaki mistik yolculuğunun ortasında, genişleme, seyahat ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu eviniz aracılığıyla capcanlı Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacak. Sırf macera ve heyecan düşüncesi bile sizin için entrika çeviriyor ve bu tam olarak tezahür ettiğiniz şey.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.