Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Eylül 2021

17 Eylül Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 17 Eylül Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

İlişki kurma, Koç? Ay, sosyal olarak bilinçli onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzda gezinmeye devam ediyor, ancak süreçte bire bir bağlantıların kararlı yedinci evi aracılığıyla Merkür ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacak. Tek veya daha önce çekilmiş, ayın şanslı Jüpiter’e yakınlığı, gününüze bir umut ve iyimserlik katmanı ekler, ancak bir yakalama var. Tatlı Venüs’ün, şehvetli sekizinci yakınlık evinizdeki yolculuğunun ortasında, Satürn ile çatışacak ve bu da, erotik arzularınıza düşkünlük ile topluluğunuzun desteği arasında bir gerilim yaratacaktır.


Boğa Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Özel birine aşık olmak, Boğa? Zevk arayan gezegen hükümdarınız Venüs, romantik ortaklıklarınızdan potansiyel beklentilerinize kadar her şeyi büyüleyerek ve karamelize ederek, bire bir bağlantılardan oluşan kararlı yedinci evinizde dolaşmaya devam ediyor. Romantik özlemlerine katlanmak neredeyse imkansız ama aşkını şimdilik kilit altında tutuyorsun. Bu arada Venüs, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla pragmatik Satürn ile yüzleşecek ve bu da size ve/veya sevgilinizin itibarına geldiğinde gerginlik yaratabilir. Bu bağlantının gerçekten çiçek açmasını engelleyen bir şey mi var? Eğer öyleyse, egonuzun kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin.


İkizler Burcu
17 Eylül 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür şimdiden gölge öncesi evresinde, İkizler. Haberci tanrının aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin üzerinde gezindiğini ve bunun da geçmiş aşkların ikinci bir tur için geri dönme olasılığını artırdığını unutmayın. Üstelik, egzotik dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla Merkür ve ay arasındaki bugünkü üçgen açı, sizden uzakta olan biriyle romantik bir bağ kurma olasılığını gösteriyor. Bazılarınız özel birini ziyaret etmek için doğaçlama bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir, ancak dahası var. Luna’nın Jüpiter’e yakınlığı, hayattan daha büyük hissettiren duyguları tetikleyebilir. Olasılıklara açık kalırken topraklanmış kalın.


Yengeç Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Paylaşmak önemsemektir, ama bu senin aceleci olduğun anlamına gelmiyorsa, Yengeç. Örneğin, ay, seksle ilgili sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı tutuşturmaya devam eder, cinsel yaşamınızı ve enerjik yatırımlarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirir. Bununla birlikte, Luna aynı zamanda duyguları ve arzuları büyüten geri giden Jüpiter’e de yakın olacak. Kendinizi fantezide kaybetmeyin; sezginizi takip edin. Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evi aracılığıyla tatlı Venüs ile karşı karşıya gelecek ve bu birliğin potansiyel bağı ile şehvetli arzularınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Anlayışını kullan.


Aslan Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sevgilini destekle ama bu süreçte arzularını da göz ardı etme Leo. Ay, taviz veren yedinci anlaşmalar, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarınız aracılığıyla şanslı Jüpiter’e katılacak ve bu süreçte sevgilinizin ihtiyaçlarını büyütürken ilişkilerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Destekleyici olmak, taahhütte bulunduğunuzda çim ile birlikte gelir. Yine de, Luna’nın dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Venüs’e zorlu karesi, değer sistemlerinize ve genel güvenlik duygunuza potansiyel olarak meydan okuyabilir. Bu romantik ilgi ya da diğer önemli kişiler fedakarlığa değer mi? Bu durumda dengeyi nasıl bulabilirsiniz?


Başak Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Pentagramına odaklanıyorsun ve gözlerini ödülde tutuyorsun Başak. Örneğin, Luna, Jüpiter’e, günlük ritüeller, durum tespiti ve bugünkü hizmet eylemleriyle dolu altıncı eviniz aracılığıyla katılacak, genel refahınızı ve sıkıcı yapılacaklar listenizi çevreleyen temaları büyütecek. Tatlınızın metin mesajlarını görmezden mi geliyorsunuz? Kişisel ve profesyonel yaşamınızı dengelemek bugün normalden daha zor görünebilir, bu nedenle topraklanın, ancak daha da önemlisi kendinize karşı dürüst olun. Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Venüs ile yüzleşecek ve bağlantı arzunuzla yoğun programınıza yönelme arasında sürtüşme yaratacak.


Terazi Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bugün kalbini koluna takıyorsun ve hayranlarının başka türlüsü olmazdı Terazi. Yakalayış? Karşı konulmaz derecede çekicisin, bu yüzden özellikle ilgisizsen kimseyi yönlendirmemeye çalış. Bu arada ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’e katılacak ve bu da şehvetli arzularınızdan şehvetli tutkularınıza kadar her şeyi büyütecek. Luna’nın, zevk peşinde koşan ikinci ev değer sistemlerinizden geçişi sırasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile çatışacağını unutmayın. Yani, ya şehvetli zevklerinize aşırı düşkünsünüz ya da belki de bu heyecan verici randevunun değerini göz ardı ediyorsunuz. Gerçekten buna değer mi?


Akrep Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Şimdilik kendine saklıyorsun, Akrep. Bu, özellikle gizli gündemlerin gizli onikinci evi aracılığıyla meraklı Merkür ile uyum içindeyken, rahat dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızın üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Bekar veya alıngan, bu süre zarfında büyük olasılıkla önemli miktarda netlik kazanıyorsunuz, ancak muhtemelen yüzde yüz emin olana kadar duygularınızı bastırıyor veya her şeyi sessiz tutuyorsunuz. Leydi Venüs ayrıca Satürn ile yüzleşecek, ilişkinizde kısıtlama ve sınırlama duygularını tetikleyecek ve cesur bir yüz tutmakta sorun yaşıyorsunuz.


Yay Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Yeni bağlantılar kuruyorsun ve bu süreçte flört etmeye başlıyorsun, Yay. Örneğin, ay, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizi harekete geçirirken – gezegeninizin yöneticisi Jüpiter’in yakınındayken – şansınız normalden çok daha fazla vokal olmanızdır. Luna ayrıca, toplulukla ilgili on birinci eviniz aracılığıyla, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan meraklı Merkür ile uyumlu bir bağlantı kuracak ve bu da, sevgilerinizi ifade etmeyi kolaylaştıracak. Yakalayış? Henüz iyimserliğinize teslim olmayın. Venüs, Satürn ile ters düşecek ve her şey göründüğü gibi değil.


Oğlak Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizi harekete geçirmeye devam edecek, dikkatinizi finansal konulara ve öz değer duygunuzu çevreleyen temalara getirecek, ancak dahası var. Luna, Jüpiter’e katılacak ve bu da arzularınızı ve özgüveninizi büyütür. Masaya ne getirdiğini biliyorsun ve daha azına razı olmayacaksın, Oğlak. Başka bir notta, Luna, hırslı onuncu otorite eviniz aracılığıyla Merkür ile uyum içinde olacak, bu da muhtemelen bir durumun sorumluluğunu almaya hazır olduğunuz anlamına geliyor. Ancak yakalama, Venüs’ün karesinden gezegensel yöneticiniz Satürn’e bağlı olabilir ve hapsedilme duygularını tetikleyebilir. Her şey bakış açısıdır.


Kova Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Bugün açık fikirli olmanın size ne kadar fayda sağlayacağına şaşıracaksınız, Kova. Örneğin, ay burcunuzda kapanmadan önce Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bu süreçte Merkür ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Bekar veya önceden alınmış bu büyüleyici sinerji, yalnızca sevgi arzularınızı ifade etmeniz için size ilham vermekle kalmayacak, aynı zamanda kendinizi sevgilinizin yerine koyma fırsatı da sunacaktır. Ne de olsa güneş, seks ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi ateşliyor, bu yüzden bu bağlılık konusunda ciddiyseniz, o zaman yapmanız gereken bazı işler var.


Balık Burcu
17 Eylül 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Sevgili Balık, henüz yapmadıysan, senden uzakta olan birine aşık olmaya başlıyorsun. Bu özel kişi için için için yanan arzularınıza ve cilveli kalp gözlerinize rağmen, Venüs’ün ciddi Satürn’e zorlu karesi, kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratır. Aynı şekilde, bu, bunların başlangıçta “sorunlar” olup olmadığı üzerinde düşünmeniz için bir fırsattır. Kendi yolunda duran sen olabilir misin? Doğru zihniyetle her şey mümkün ve bugünün astro-havası size bir tür aydınlanma getiriyor, ancak buna açıksanız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.