Ekim Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2021 Ekim

Yılın 10. ayında burçların etkisini karakterimiz ve günlük hayatımız üzerinde ne kadar hissettiğimizi öğrenmek istiyoruz. 2021 Yılının da 10. ayı olan Ekim ayında  KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarını neler bekliyor? Burçların Ekim ayı nasıl geçecek? Ekim Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza yanıt olmaya çalışacağız.

Koç Burcu
Koç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Koç, başkalarıyla işbirliği yapmaktan ve yalnız gitmek yerine bir takımın parçası olarak çalışmaktan kazanılacak çok şey var. Ayın başında güneş, ateşli Mars ve geveze Merkür Terazi’deyken, bu müzakere ve temkinli diplomasi için iyi bir zaman.

6 Ekim’deki yeni ay, özellikle benzer düşünen insanları bir araya getirmek, bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya yeni anlaşmaları tartışıp kapatmak için yardımcı olabilir. Önümüzdeki haftalarda otuzuna kadar, aşk hayatınız parlayabilir ve havayı temizlemek ve kalan sorunları çözmek için bolca fırsatınız olacak.

Sevgili Venüs, yedincide Yay burcuna ve seyahat sektörünüze ve uzak ufuklara hareket ediyor. Bu süre zarfında, egzotik bir tada sahip olabilir ve doğal olarak maceracı türlere ve diğer ülke ve kültürlerden olanlara ilgi duyabilirsiniz.

20 Ekim’de burcunuzdaki dolunay, önemli bir bağı farklı bir ışıkta görmenize yardımcı olabilir. Bu ilişki hakkında daha önce bariz olmayan ve davranış değişikliğine neden olan içgörüler edinebilirsiniz. Ayrıca, bir proje veya plan tamamlanmak üzere olabilir ve başarınızı kutlamak için bir fırsat getirebilir.

Güneşin yirmi saniyedeki yıllık dört haftalık kalışı için manyetik Akrep’e geçişi, karışıma yoğun bir kalite getiriyor. Bu, delici farkındalıkların, radikal kararların ve sizi geri tutuyor gibi görünen her şeyi bırakma fırsatının zamanı olabilir.

Son olarak, kişisel gezegeniniz olan dinamik Mars da yaklaşık altı haftalık bir konaklama için 30 Ekim’de Akrep burcuna geçiyor. Bu, planlarınıza ve çabalarınıza lazer benzeri bir odaklanma ve konsantrasyon getirebilir. Kendi iyiliğiniz için çok yoğun olduğunuz zamanlar olabilir, bu yüzden gevşemeyi ve daha rahatlatıcı aktivitelere katılmayı unutmayın. Bunu yaparsanız daha az stresli hissedeceksiniz.


Boğa Burcu
Boğa Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Hayatınızın bazı alanları durmuş gibi görünüyorsa, Boğa, bu ay işler yoluna girmeye başlayabilir. 30 Ekim’e kadar yaşam tarzınıza odaklanma, günlük yaşamınızda denge yaratmaya vurgu yapıyor. Ekim ayının sonuna kadar bu sektörde ateşli Mars ile, işleri istediğiniz gibi elde etme konusunda daha proaktif olacaksınız. Kayıtsız olabileceğiniz zamanlar vardır, ancak hayati Mars sizi buna devam etmeye zorlayacaktır.

Altıncıda Terazi burcundaki yeni ay, bu yeni girişimleri başlatmak için kullanılacak olandır. İster daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek, ister zamanınızı daha iyi kullanmak istiyorsanız, şimdi şansınız. Ve bir iş kurmak veya yeni bir işe başlamak için de işe yarar.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna ve değişim sektörünüze geçerek, aşkta veya hayatınızın diğer önemli alanlarında daha büyük ve daha iyi deneyimler için bir arzu getiriyor. Her şeye daha fazla evet demenin zamanı geldi.

Bu ay ayrıca istisnai bir durum çünkü dört geri giden gezegen altıncı ve on sekizinci haftalar arasındaki iki haftalık boşlukta doğrudan dönüyor ve bu da yaşamın temposunu hızlandırabilir ve gecikmelere son verebilir. Radikal Plüton, ihtiyatlı Satürn, neşeli Jüpiter ve düşünceli Merkür ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş hızlanacak.

20 Ekim Koç burcundaki dolunay zamanında duygular zirveye ulaşabilir. Eğer programınızı basitleştirebilir ve bir veya iki gün için rahatlayabilirseniz, beklenmedik bir drama adım adım atabilirsiniz.

Güneşin yirmi saniyede Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra dinamik Mars hareketi, ortaklıklara ve diğer ilişkilere daha fazla tutku ve yoğunluk getiriyor. Bu, stok almak ve ölü odun gibi olan bağlantıları kesmek için iyi bir zaman olabilir. Yeni ve daha zengin dostlukların önünü açabilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

22 Ekim’e kadar güneş Terazi’de ve ay sonuna kadar aynı burçta Mars’ta olacak olan İkizler, tüm ay boyunca gündemin en üst sıralarında yer alıyor. Bu, yaratıcı yeteneklerinizle yeniden bağlantı kurduğunuz ve bunu yapmaktan çok zevk aldığınız harika bir zaman olabilir. Ve yeni bir hobi öğrenmeye veya eskiden zevk aldığınız biriyle tekrar iletişime geçmeye hevesliyseniz, şimdi tam zamanı.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni ay, yeni bir projeye başlamak, bir beceri öğrenmek veya halihazırda sahip olduğunuz bir yeteneği geliştirmek için yardımcınız ve müttefikiniz olabilir. Ve çalışmanızı daha geniş bir kitleye tanıtmak istiyorsanız, bunu yapmak için harika bir fırsat. Çabalarınız hızla ivme kazanacaktır.

Tatlı Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna geçiyor ve ilişkilerinizi geliştiriyor. Birlikte daha heyecan verici şeyler yaparak önemli bir ilişkiyi daha ileriye götürmek için ilham alabilirsiniz. İşler her zamanki gibi ilerliyorsa, bir gezi veya yeni bir proje bağlantınız için harikalar yaratabilir.

On sekizinde, düşünceli Merkür, üç haftalık retrograd evresinden sonra Terazi’ye doğru dönüyor ve bu, bir aşk denemesi biraz soğumuşsa yardımcı olabilir. Yakında tekrar yükselebilir.

Partiye ve kutlamaya hazır mısınız? Eğer öyleyse, 20 Ekim’deki dolunay, fırtınalı ve canlandırıcı bir olayla aynı zamana denk gelebilir. Bu, biraz stres atmak için harika bir fırsat ve dans etmekten hoşlanıyorsanız, bir topunuz olacak.

Güneşin Akrep burcuna geçişi ve yirmi saniyedeki iş ve sağlık sektörünüz, orada ayın sonunda cılız Mars tarafından takip edilir. Bu güçlü etkiler, rutinlerinizi değiştirmek ve kötü alışkanlıkları ortadan kaldırmak için mükemmeldir.

Önümüzdeki haftalarda, işinize yaramayan alanları ayıklayabilecek ve yerine daha tatmin edici ve daha kazançlı bulduğunuz faaliyetler veya yeni bir iş koyabileceksiniz.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Güneş, Mars ve Merkür iç bölgeniz Başak’ta devam ediyor, bu nedenle odak noktanızı gemi şekline sokmak olabilir. Bu sadece mekanınızı düzenli ve dağınıklıktan arındırmak anlamında değil, aynı zamanda birlikte yaşadığınız insanlar arasında uyum yaratmak anlamındadır. Bir aile veya grup olarak kafanızda herhangi bir sorun varsa, bu sorunları çözmek için en iyi zamanlardan biridir. Terazi burcunun vurgulanması, incelik ve diplomasinin zor durumları kolaylaştırmaya ve insanları tekrar bir araya getirmeye yardımcı olabileceği anlamına gelir.

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, herhangi bir yeni plan veya girişimi başlatmak için harika bir zaman. Mekanınızı baştan yaratmaya hazır mısınız? Şimdi başlayın ve sonuçlardan gerçekten memnun kalacaksınız. Büyük bir düzenleme yapmanız gerekiyorsa, özellikle konuşkan Merkür geri giderken yapın. Bu karanlık köşeleri kazmaya ve daha fazla yer açmaya hevesli olacaksınız.

Büyüleyici Venüs, yedinci ayda Yay burcuna geçerek, yaşam tarzı seçimlerinize ve kararlarınıza cesur ve maceracı bir not getiriyor. Belki aynı anda hem çalışmak hem de seyahat etmek istersiniz. Bu, özellikle iyi bir arkadaşınızla gitmeyi düşünüyorsanız, önümüzdeki haftalarda size hitap eden bir fikir olabilir.

20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay, bir planın veya projenin tamamlanması ve başarınızı kutlama şansı ile aynı zamana denk gelebilir.

Güneş yirmi ikincide hareket ederken ve sekiz gün sonra Mars’a girerken, odak Akrep burcuna kaydığında, boş zaman ve zevk sektörünüz aydınlanır. Aşk hayatınız dramatik bir şekilde gelişebilir, belki de tüm yılın en iyisi olabilir.

Aynı zamanda, terapötik değeri olan yaratıcı aktivitelerden ve hobilerden hoşlanabilirsiniz. Sadece arkanıza yaslandığınızdan ve yapmayı sevdiğiniz şeyleri yapmaktan zevk aldığınızdan emin olun.


Aslan Burcu
Aslan Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Anlaşmaları kapatma ve anlaşmalara varma söz konusu olduğunda kazanan sensin, Aslan. Bu ayın konuşma ve düşünce sektörünüze verdiği önem, düşünme, planlama, iletişim ve pazarlamayı içeren tüm görevler ve projeler için mükemmeldir. 22 Ekim’e kadar güneş burada ve ay sonuna kadar burada savaşçı Mars ile kendinizi satmak ve mesajınızı dünyaya yaymak için birçok fırsatınız var.

Altıncı gündeki Terazi burcundaki yeni ay, onu kullanırsanız başarı şansınızı artırabilir. Neye başlamak istersen, şimdi tam zamanı. Çalışmanızı tanıtın, benzer düşünen insanlarla bağlantı kurun, bir proje başlatın, bir web sitesi veya blog oluşturun veya çevrimiçi işinizin sizin için çalışmasını sağlayın. Şimdi yapın ve gelişmeye başlayabilirsiniz.

Ayrıca, nefis Venüs 7 Ekim’de Yay burcuna ve romantizm sektörünüze geçerken, ilişkileriniz daha heyecan verici bir nitelik kazanabilir. Solo? Bu, benzeri olmayan bir aşk macerası için bir fırsat olabilir.

Bu aynı zamanda, şu anda geri harekette olan altı gezegenden dördünün doğrudan döndüğü ve bu da olayların hızını artırmaya yardımcı olabilecek aydır.

Yirminci ayın Koç burcundaki dolunayı, sizi gerçekten harekete geçiren fırsatları vurgulayabilir. Kalbiniz daha hızlı atabilir ve onları düşünürken bir coşku dalgası hissedeceksiniz. İçgüdüleriniz size devam etmenizi söylüyorsa, acele edin.

Son olarak, 22 Ekim’de güneş Akrep’e ve iç bölgenize, ardından sekiz gün sonra Mars’a hareket ettiğinde, evde yaşam oldukça yoğun olabilir. Bir süredir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, işte o zaman harekete geçebilirsiniz. Ve bazı planlarınız oldukça radikal olabilir, özellikle de taşınmayı, büyük bir tadilatı veya aile dinamiğinde değişiklik yapmayı düşünüyorsanız. Yine de, ne planlıyor olursanız olun, önce çok düşüneceksiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Başak burcu, kaynak sektörünüze harika bir odaklanma, becerilerinizden ve yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı teşvik eder. Şu anda atıl durumda olan bazı yetenekleriniz varsa, onlardan yararlanma ve belki de onları mükemmelleştirme fırsatlarınız olabilir ve bunu yapmak gelirinizi artırabilir.

Ayrıca artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmayı ve bunları gerçek paraya çevirmeyi de düşünebilirsiniz. Hesapları dengelemeye ve mali durumunuzu düzene sokmaya hevesliyseniz, önümüzdeki haftalar bunu yapmak için mükemmel bir zaman.

6 Ekim’de Terazi burcunda ve para bölgenizde bir yeni ay var, bu nedenle bu, yeni bir başlangıç ​​yapmak için en iyi zamanlardan biri. Bir bütçe oluşturmak, bir tasarruf hesabı açmak veya daha az harcamak istiyorsanız, başlamak için harika bir zaman.

Uyumlu Venüs, yedinci gün Yay burcuna geçerken, iç cephede de iyi şeyler oluyor. Önümüzdeki haftalarda, aile üyeleriyle yaşadığınız sorunları çözme şansınız olacak, ancak bir durum özel dikkat gerektiriyorsa arabulucu olarak hareket etmeniz gerekebilir.

Evinizi güzelleştirmeye hevesliyseniz, gerektiğinde renk ve atmosfer eklerken diğer ülkelerden ve kültürlerden ilham gelebilir.

Dört gezegen 6 Ekim ile 18 Ekim arasında doğrudan dönüyor: güçlü Plüton, ihtiyatlı Satürn, neşeli Jüpiter ve konuşkan Merkür. Geç kalınmış ciddi gecikmeler yaşadıysanız, bu yön değişikliği hayal kırıklığına son verebilir ve daha iyi ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir.

Yirminci ayın dolunayı yoğun duyguları vurgulayabilir. Onları harekete geçirmek yerine, onları kucaklamak ve kucaklamak, sizin içinizden geçip gitmelerine yardımcı olabilir. Yakında bir rahatlama hissedeceksiniz.

Son olarak, güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra harekete geçen Mars, konuşma ve düşünce sektörünüzü vurgular. Konuşmalar doğrudan konuya girecek ve sonuç olarak büyük kararlar dinamik eylemlere yol açabilir.


Terazi Burcu
Terazi Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Terazi, Ekim ayının sonuna kadar burcunuzdaki dinamik vurgu, çok fazla etkiye sahip olabileceğiniz anlamına gelir. Kendinizi ifade etme, yeni arkadaşlar edinme ve anlamlı hedeflere ulaşma konusunda kendinizi iyi ve kendinden emin hissedeceksiniz. İlerlemek istiyorsanız bu sizin için oldukça uzun bir ay olabilir çünkü burcunuzdaki alıngan Mars size en büyük planlarınızı gerçekleştirme cesareti veriyor.

Başlamak için en iyi zamanı bilmek ister misiniz? 6 Ekim’de burcunuzda olan yeni ay ile birlikte kozmos, hayallerinizi ve fikirlerinizi gerçekleştirmeniz için size büyük bir fırsat sunmuştur. İster iyi alışkanlıklar başlatmak, ister bir ilişkiye başlamak, bir meydan okuma üstlenmek, daha fazla para kazanmak veya daha başarılı olmak istiyorsanız, bunu gerçekleştirmek için şimdi başlayın.

Kişisel gezegeniniz olan Nefis Venüs, müzakerelerde ve tartışmalarda size avantaj sağlayabilecek yedinci ayda Yay burcuna ve iletişim sektörünüze geçiyor. Yay burcundaki sevimli Venüs çok vahşi ve açık sözlü olabilir. Doğal Venüs diplomasisinin ön plana çıkmasına izin vermenin daha iyi olacağı zamanlar olduğu gibi, çok dürüst olmak istediğiniz zamanlar da olacaktır. Sen yargıç ol.

Bu ay ayrıca, 6 Ekim’de yeraltı dünyası Plüton’dan başlayarak, onuncuda ihtiyatlı Satürn, bir hafta sonra cömert Jüpiter ve ondan sonraki gün canlı Merkür olmak üzere dört gezegen doğrudan dönüyor. Sonuç olarak, gerginlik ve hayal kırıklığı erimeye başlayabilir.

Güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra savaşçı Mars, kişisel finansal bölgenize vurgu yapıyor. Bu, büyük bir revizyon için fırsatınız olabilir. Her şeyi akıcı hale getirmek, paranızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Arzular normalden daha güçlü olabilir, bu yüzden gerçekten istediğin bir şey varsa onu elde edene kadar vazgeçmeyeceksin.


Akrep Burcu
Akrep Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Akrep, Ekim ayına girerken, vurgu maneviyat, içsel şifa ve tüm potansiyelinizi yaşamak için adımlar atmak üzerindedir. Manevi alanınıza odaklanmak tüm ay sürer ve duygusal yükü ortadan kaldırma ve devam eden sorunlara çözüm bulma şansı verir. 22 Ekim’den sonra, içgörüler rahatlama ve yardımcı çözümler getirdiğinden, dört hafta öncekinden farklı bir insan olabilirsiniz.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni aydan yararlanın. Meditasyon yapmak veya başka bir spiritüel uygulama öğrenmek istediyseniz, başlamanın tam zamanı. Hayallerinizi anlamaya hevesliyseniz, onları şimdi yazmaya başlayın, sizi muhteşem bir kendini keşfetme yolculuğuna çıkaracaklar. Yoga, günlük kaydı, tai chi ve daha birçok aktivite şimdi size yardımcı olabilir.

Delightful Venus, lüks ve çılgın maceralara olan arzunuzu artırabilecek 7 Ekim’de para bölgenize giriyor. Bunu size ekstra gelir sağlayacak para kazanma fikirleriyle dengeleyebilirseniz, saçlarınızı biraz salıp biraz yaşamamanız için hiçbir neden yok.

Altıda kişisel rehberiniz Plüton da dahil olmak üzere dört retro gezegen bu ay doğrudan dönüyor. Ne istediğinizi görselleştirmek ve zihniyetinizi geliştirmek için çalışıyorsanız, yakında sonuçları görmeye başlayacaksınız. İlerleyen diğer gezegenler, 10 Ekim’de Satürn’ü ayıklarken, bir hafta sonra Jüpiter’i sevindiriyor ve ondan sonraki gün Merkür’ü canlandırıyor. Birleşik çaba, çok daha iyi ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir.

Son olarak, güneşin yirmi saniyede burcunuza geçmesi ve ardından sekiz gün sonra iddialı Mars’ın gelmesi, gerçekten kendi elementinizde olduğunuz anlamına gelir. Bu, tam güçle çalışma ve birçok yeteneğinizden yararlanmanızı sağlayan fırsatları arama şansınızdır.


Yay Burcu
Yay Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Yay, bu ay devam ederken parti modundasın. Sosyal sektörünüze canlı odaklanma umutla parıldıyor ve sizi en iyi şekilde bulabilir.

22 Ekim’e kadar burada güneş ve ayın sonuna kadar dinamik Mars, oldukça sosyal bir kelebek olduğunuz ve muhteşem yeni bağlantılar kurmaya istekli olduğunuz anlamına gelebilir. Bu aynı zamanda ekip çalışması, akraba ruhlarla uyum ve topluluğunuz veya hayır kurumunuz için başkalarıyla bir araya gelmek için iyi bir zamandır.

Altıncı aydaki Terazi burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​şansını beraberinde getiriyor. Özellikle hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek kişilerle arkadaş olabiliyorsanız, yeni çevrelere girmeye hevesli olabilirsiniz.

Bu aynı zamanda uzun süredir devam eden dileklerin ve hayallerin sektörüdür. Birini gerçekleştirme arzunuz varsa, şimdi bunun için gidin.

Güzel Venüs, 7 Ekim’de burcunuza geçerek size çekici faktörünü veriyor. Bu muhteşem gezegen, sizi kalabalığın arasından öne çıkaran muhteşem bir ışıkla donatabilir.

Yirminci gündeki Koç burcundaki dolunay, duyguları açığa çıkarabilir. Bu zamanda bir romantizm çiçek açabilir veya hayran olduğunuz birine çıkma teklif etmeye karar verebilirsiniz. Bu duygu aciliyet duygusudur ve dürtüsel bir hareket yapabilirsiniz, bu yüzden bir şey yapmadan veya söylemeden önce sonuçlarını düşünün.

Güneş 22 Ekim’de Akrep’e ve ardından sekiz gün sonra rekabetçi Mars’a geçerken odak daha sessiz ve daha manevi bir sektöre kayıyor. Önümüzdeki haftalar olası değişiklikler açısından oldukça dramatik olabilir.

Bu, derinlere inmenin ve çok uzun zamandır bir acı kaynağı olabilecek o ham alanları ve gizli yaraları ortaya çıkarmanın zamanıdır. Bir terapist, danışman veya enerji şifacısı ile bağlantı kurmak, bu sorunları çözmenize ve sonunda kendinizi bütün hissetmenize yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Oğlak burcu, yüksek uçan bir sektöre vurgu tüm ay sürer ve işinizi, kariyerinizi veya işinizi bir sonraki seviyeye taşıma arzusuyla çakışabilir. Güneş, dinamik Mars ve sizin adınıza çalışan konuşkan Merkür ile bu, istediğinizi elde etmek için güçlü bir eylemde bulunma fırsatıdır. Ancak, akıllı Merkür 18 Ekim’e kadar geri harekette olacak, bu nedenle planlar, anlaşmalar ve müzakerelerle ilgili gecikmelere ve kafa karışıklığına dikkat edin.

Bir hedefe başlamaya veya bir proje başlatmaya hazır mısınız? En iyi zaman, altıncı aydaki Terazi’deki yeni ay civarındadır çünkü ayın gelgitiyle uyum içinde çalışmak işlerinizin güzel bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.

Büyüleyici Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna ve ruhsal bölgenize hareket edecek ve bu, kendinize iyi davranmak için en iyi zamanlardan biri olacak. İhtiyaçlarınızı görmezden gelme ve ne olursa olsun çalışmaya devam etme eğilimindeyseniz, önümüzdeki haftaları vücudunuzun mesajlarını dinlemek, ruhsal yönünüzü ayarlamak ve biraz öz bakımın tadını çıkarmak için kullanın.

Onuncu ayda yöneticiniz olan ayık Satürn de dahil olmak üzere dört gezegen bu ay doğrudan dönüyor. Şu anda finans sektörünüzde yer aldığından, para meseleleri daha iyiye gidebilir.

Koç burcundaki dolunay, 20 Ekim’de ev ve aile sektörünüzde gerçekleşecek ve gömülü duyguları yüzeye çıkarabilir. Bu, havayı temizlemek için bir fırsat olabilir, ancak yıkıcı olabilecek dürtüsel hareketlerle sonuçlanabilir. Başkalarının duygularına karşı duyarlı olmak, onları üzmeden onları anlamanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, yirmi saniyede güneş Akrep’e ve sosyal sektörünüze geçer, ardından ayın sonunda alıngan Mars, arkadaşlıklara ve diğer önemli bağlantılara enerji ve ışıltı verir. Etkisi olan ve istediğiniz bir şeyi elde etmenize yardımcı olabilecek kişilerle bağlantı kurmaya çekilebilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Kova, Ekim ayında yeni keşifler yapmaya ve altın fırsatları yakalamaya hazır olacaksınız. Bu ay sizi huzursuz ve yeni arazileri keşfetmeye hevesli bulabilir. Bu, yeni çevrelerde hareket etmeyi, daha fazla ağ kurmayı ve dünyanın diğer tarafında olabilecek insanlara veya gruplara ulaşmayı içerebilir. Yine de bu aktivite olumlu sonuçlar verebilir ve faydalarını çok çabuk göreceksiniz.

6 Ekim’de Terazi’deki yeni ay, yeni bir eylem planı başlatmak, bir ürünü tanıtmak veya piyasaya sürmek veya belki bir blog veya web sitesi geliştirmek için çok faydalıdır. Neyi başarmayı umuyorsanız, bu zamanda bir hamle yapmak başarıya yardımcı olabilir.

Bu ay boyunca, altı gezegenden dördü, altıncı ve on sekizinci arasında doğrudan döner; bu, sizi bir süredir rahatsız etmiş olabilecek gecikmeleri ve hayal kırıklıklarını hafifletecektir.

7 Ekim’de sosyal sektörünüze taşınan Lovely Venus, çeşitli etkinliklere daha fazla katılmanız için size ilham verebilir. Çıkmak istiyorsanız, ne kadar çok katılırsanız şansınız o kadar artar.

Koç’ta dolunay ve yirminci hakkındaki konuşma ve düşünce sektörünüzle birlikte, hayal kırıklığınızı dışa vurmaya hazır olabilirsiniz. Eğer işler başınıza geldiyse, her şey o zaman açığa çıkabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkmak veya erken saatlerde egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Bu fazla enerjinin bir kısmını egzersize yönlendirmek, gün içinde gezinmeyi kolaylaştırabilir.

Güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçmesi ve ardından sekiz gün sonra iddialı Mars’ın gelmesi, haritanızın en üst bölümünü harekete geçirir. Fark edilmek istiyorsanız, sunum yapmanın, yeteneklerinizi sergilemenin ve işinizi veya işinizi tanıtmanın tam zamanı. Kalabalıktan sıyrılmak için ne kadar istekli olursanız, sizin için o kadar iyi olur.


Balık Burcu
Balık Burcu Ekim Ayı Burç Yorumları

Bu, sizi bekleyen birçok sorunu çözebileceğiniz yoğun ama ödüllendirici bir ay olabilir. Paylaşılan varlıklar, iş, güçlü duygular ve dönüşüm sektörünüze odaklanarak, kaçındığınız konularla başa çıkabilirsiniz.

Önümüzdeki haftalarda, enerjinizi ne kadar tükettiklerini ve arka planda strese neden olduklarını fark edebilirsiniz, bu da tek başına bir şeyler yapmak istemeniz için yeterli olabilir.

6 Ekim’deki yeni ay, işleri halletmek için harika bir zaman. Her şeyi bir anda yapamayabilirsiniz, ancak sağlam bir plana sahip olmak ve onu harekete geçirmek, çabalarınızı kartopu gibi görebilir. Ve endişeli hissediyorsanız, bir şeyler yapmak bunu hafifletebilir.

Yedincisinde, güzel Venüs Yay burcuna ve haritanızın en üst sektörüne geçerek sizi hedeflerinizi ve tutkularınızı paylaşanlarla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Önemli insanlarla ve etkileyici kişilerle kaynaştığınız sosyal etkinlikler, size bazı harika yeni bağlantılar sağlayabilir.

20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay, para ekseniniz boyunca gerçekleşir ve bu, savurganlık dürtüsüne neden olabilir. Yakacak paranız varsa ve kendinizi huzursuz hissediyorsanız, internete veya alışveriş merkezine gidip ne alabileceğinizi görebilirsiniz. Dürtüsel satın almalar çok az kalıcı zevk getirebilir ve daha sonra satın aldığınız için pişman olabilirsiniz.

Güneşin Akrep burcuna geçişi ve yirmi saniyedeki seyahat bölgenizi ayın sonunda ateşli Mars takip ediyor. Sizi değiştirebilecek ve dönüştürebilecek yeni maceralar arıyor olabilirsiniz. Deniz kenarında bir tatil çok güzel olurdu ama bir atölyeye gitmeyi veya daha yoğun bir kursa gitmeyi tercih edebilirsiniz. Biraz ateşin içinde yürümek gibi olabilir: geçici bir deneyim olabilir, ancak çok farklı hissederek ortaya çıkabilirsin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.