Boğa Haftalık Burç Yorumları (13 Eylül – 19 Eylül Haftası)

Boğa burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası neler bekliyor? Boğa burcunu 13 Eylül – 19 Eylül haftası aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Eylül – 19 Eylül haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 13 Eylül – 19 Eylül haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ateşli Mars’ın enerjisini haftanın en tepesindeki beşinci evinizde, Boğa burcunda kullanın. 14 Eylül’e kadar bu heyecan verici ve maceralı romantizm sektöründe kalacak. Mars geçişleri kabaca iki yılda bir gerçekleşir ve yeni bir aşk bulmak veya sevgilinizle kıvılcımı yeniden alevlendirmek için en önemli zamanlardan biridir.

Bununla birlikte, güneş tutkulu beşinci evinizde yörüngede dönmeye devam ederken, önümüzdeki hafta diğer romantik potansiyellerle parlamaya devam edecek.

14 Eylül’de beşinci evinizdeki güneş, on birinci evinizdeki Neptün ile karşı karşıya gelecek ve aşk hayatınızın sanrılar üzerine kurulu olup olmadığını ve nihayetinde doğru yere gidip gitmediğinizi merak etmenize neden olacak. Ayrıca ilişkinizi kıskanan bir arkadaş gibi hissedebilirsiniz, ilişkinizi sabote etmek için dışarı çıkar.

Boğa Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık Burç Yorumu

Özlemleriniz değerli hedefler olduğundan, bu hafta kendinizi hızlandırın. 14 Eylül Salı günü Başak burcundaki güneş, risk alan evinizde Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapıyor. Bugün, bir şans yaratmak için biraz ilham alabilir veya motive olabilirsiniz. Bu, bir arkadaşla buluşup birlikte müzik çalmayı, resim çizmenize yardımcı olacak bir öğretmen bulmayı veya kıyafet dikme konusunda bir eğitimden geçmeyi içerebilir. Bugün vizyonunuzun şekillendiğini görmeye başlayabilirsiniz.

16 Eylül Perşembe günü Başak burcundaki güneş, kariyer evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kavuşum yapıyor. Boğa, işini, birlikte çalıştığın insanları ve hatta yöneticini sevebilirsin ama bazı kurallar can sıkıcı olabilir. Bugün size saçma sapan bir kuralın izlenmesi gerektiği söylenebilir. Bugün hiçbir tartışma yardımcı olmayacak. Muhtemelen ayarlamaları yapmanız gerekecek.

Haftanın sonuna doğru, 17 Eylül Cuma günü dikkate alınması gereken iki husus var. Hala Başak burcunda olan güneş, inanç evinizde güçlü Plüton ile üçgen açı yapıyor. Yapabileceklerinizin çoğu, kendinize ve kendi yeteneklerinize ne kadar inandığınıza bağlıdır. Bugün kendinize güvenmeniz hatırlatıldı. Doğru, bazen erteleyebilirsin ama sonunda işi bitirirsin. Şimdi ne yapılması gerektiğine bakmanın ve bunu çözmenin zamanı geldi.

Boğa Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İş Burç Yorumu

Eylül ortasına kadar, profesyonel taahhütleriniz yoğun bir şekilde gözden geçirilecek. Umarız, sahip olduğunuz anlaşmalar ve ilişkiler profesyonel gelişiminizi sürdürür. Değilse, rotayı düzeltmenin zamanı geldi.

12 Eylül Pazar günü, ay geri giden Jüpiter ile kare açı yaptığında, profesyonel sorumluluklarınızın duygusal bileşenini düşünüyor olabilirsiniz. Duygusal yatırımlarınız profesyonel çizgileri bulanıklaştırabileceğinden, bir sözleşmeye, anlaşmaya veya iş ilişkisine duygusal olarak yatırım yapamayacağınızı fark edebilirsiniz. Başarılı olmak için ilişki kurmak gerekli olsa da, sınırların hala yerinde olması gerekir.

Bu farkındalık sayesinde, haftanız boyunca işteki tüm profesyonel sınırları eski haline getirmenin şimdi tam zamanı. Birisi bir anlaşmayı takip edemezse, onları sorumlu tutun. Bir iş arkadaşınız uygunsuz bir yorum yaparsa, onu arayın. Hem kişisel hem de profesyonel olabilirsiniz, ancak zaman ve yer her şeydir. 14 Eylül Salı günü, Mars Terazi’ye girdiğinde, iş tutkunuzu harekete geçirecek bir üretkenlik artışı bekleyebilirsiniz. Aynı zamanda, profesyonel kişiliğinizi korumak için iş yerinde dengeli ve tarafsız kalmak için iyi zamanlanmış bir geçiştir. Mars, iş yerinde de yeni fırsatlar bularak harekete geçme çağrınız olabilir!

Boğa Burcu 13 Eylül – 19 Eylül Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günlerini, sizi mest edecek bazı alçakgönüllü pozitif enerji sayesinde yüzünüzde büyük, aptal bir sırıtışla geçireceksiniz. Sezgileriniz güçlü ve dinlemeye değer olacak. Haftanın ilerleyen saatlerinde arkadaşlar arasında bir kavgaya karışabilirsiniz, ancak dışarı çıkmaktan başka yapabileceğiniz pek bir şey yok. Diplomatik yönünüz, arkadaşlarınızın mantığı dinleme konusundaki istekliliği sayesinde bu hafta sonu işleri sizin için çok daha kolay hale getirecek – sonunda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.