Boğa Burç Yorumları 9 Eylül 2021

Boğa burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıkıcı iş rutininiz hakkında ne söyleyeceğinizi söyleyin, ancak işler daha da tatlılaşmak üzere, Boğa. Örneğin, ay günlük rutin, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evinde dolaşmaya devam ediyor, ancak bu süreçte karşı konulmaz Venüs ile buluşacak. İyi günler? Daha da kötüsü olabilir, ancak Luna’nın için için yanan Plüton’un karesi, hem duygularınızı hem de romantik arzularınızı yoğunlaştırmaya mahkumdur. Bununla birlikte, zorluk, özellikle şu anda deneyimlemekte olduğunuz ilham dalgasıyla ilgili olarak, deneyimlemekte olduğunuz kesinlik eksikliğinden kaynaklanabilir. Kişisel olarak tanışmadığınız birine aşık olanlar için, ağırdan alın ve birbirinizi tanıyın.

Boğa Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün etrafınızı iyi insanların sardığından emin olmalısınız – kendi başınıza geçinebilmenizin hiçbir yolu yok. Bu kulağa sert geliyorsa, harika arkadaşların olduğunu unutma!

Boğa Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay, diğer Venüs burcu olan Terazi’ye girerek size bugün iş yerinde istikrarlı bir duruş sağlıyor. Her zamankinden daha sakin hissedebilirsiniz. Hiçbir şey tüylerinizi kabartamaz. İş stresleri daha az yoğun görünüyor. Terazi burcundaki ay, bugün işiniz zorlaştığında duygusal benliğinizi planlamanıza yardımcı olabileceğinden lehinize çalışır. Hatta kendinizi normalden biraz daha sosyal hissedebilirsiniz, Boğa! Rahat olduğunuz ve çalışma ortamınızın sosyal yönünden keyif aldığınız için işin üstesinden gelmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz.

Durumunuzu giderek daha iyi anlıyorsunuz. Netlik yakındır.

Boğa Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hayatınızın büyük resmi vizyonu, şu anki gerçekliğiniz Boğa ile çelişiyor mu? Perşembe günkü gökyüzü boşluğu kapatmak için çalışıyor, ancak süreç büyük olasılıkla sert doğruları söylemeyi ve rahatsızlığı içerecek. Uysal Terazi ayı, bu gerilimlere değinerek, düşünceli Plüton ile kareler halinde. Luna’nın vizyon sahibi Jüpiter ve manyetik Venüs ile daha sonra tatlı buluşması, stresi dağıtmaya ve duygusal çıkışları nazikçe açmaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.