Boğa Burç Yorumları 6 Eylül 2021

Boğa burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, havada aşk var. ve hayır, bu bir tatbikat değil. Bekar, ezici veya zaten kararlı bir birliktelik içinde, bugünün Başak burcundaki yeni ayı, romantik beşinci evinize, tutku ve sevgi dillerine dokunacak. Luna’nın dansı, hem romantizm hem de cinsel içgüdüleriniz söz konusu olduğunda, kalbinizin arzularını çevreleyen temalara yeni başlangıçlar getirecek. Yeniden başlamak için size temiz bir sayfa bahşediliyorsunuz, ancak bu enerjiyle bir şeyler yapmak size kalmış. Güneş ayrıca burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak ve karışıma ekstra bir eksantriklik katmanı ekleyecektir. Konfor alanınızın dışına çıkın.

Boğa Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Birinin duymanız gereken ciddi bir bilgeliği var ve biraz daha yaklaşıyorlar. Onlara izin versen iyi edersin ve eğer şanslıysan işler bundan sonra düzelebilir.

Boğa Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcundaki yeni ay, şimdi başlamak için yeni bir altı aylık döngüye davet ediyor. Yeni ay, Bakire iş, rutin ve alışkanlık ideallerini yansıtabilir. Bu yeni ay altında tezahür etmeye veya altı aylık hedefler belirlemeye yaklaştığınızda, kariyerinize neyi davet etmek istediğinizi düşünün. İdeal olarak, yapmayı sevdiğiniz bir işte olmaya, daha tatmin edici sorumluluklar veya roller üstlenmeye ve günlük akışınızda olumlu değişiklikleri davet etmeye niyet etmelisiniz. Önümüzdeki altı ay boyunca iş hayatınızın daha mutlu ve daha tatmin edici olma niyetini belirleyin.

Her zamankinden daha fazla topraklanmış hissediyorsunuz ve bu güçlü temel ile sebat edeceksiniz.

Boğa Burcu 6 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yeni ufuklar açılmaya başlıyor Boğa. Sadece yeni bir başlangıç geliştirmek için açık fikirli olmanız gerekir. Pazartesi gökyüzü, pratik ve verimli Başak burcunda yeni ayın gelişini görüyor. Bu canlandırıcı ay, eski engelleri yıkmanıza yardımcı olan enerji verici bir etki ile önümüzdeki haftaları renklendiren, değişim getiren Uranüs ile destekleyici bir bağlantı içinde. Ortaya çıkacak yaratıcı projeler ve romantizm hakkında yeni hikayeler arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.