Boğa Burç Yorumları 25 Eylül 2021

Boğa burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aranızdaki sarhoş edici kimya riske değer mi, Boğa? Luna, heyecan arayan macera, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan dokuzuncu eviniz aracılığıyla, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan Pluto ile uyumlu bir hizalanma oluşturacak. Muhtemelen ufkunuzu genişletmek için ilham almış hissediyorsunuz. Bekar veya tek başına, alışık olduğunuzdan tamamen farklı bir şeye yatırım yapma arzusunu hissediyor olabilirsiniz, ancak aynı şekilde, süreçte biraz netlik arıyorsunuz. Venüs’ün de ilişki sektörünüzden geçtiğini unutmayın, bu da bir yolculuk ya da öl olduğunuz anlamına gelir ve bunun etrafından dolaşamazsınız.

Boğa Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük resimdeki yerinizi eskisinden çok daha kolay görebilir, seçtiğiniz arkadaş ve tatlılar sayesinde her zamankinden daha popüler olursunuz. Kamusal imajınızı ayakta tutacaklar.

Boğa Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, çalışma haftanızdan uzaklaşırken, günlük operasyonların kariyer yolunuzu nasıl etkilediğini düşünmelisiniz. Bugün Merkür’ün Plüton ile kare açı yaptığı son gün olduğundan, şimdi uzun vadeli kariyer çabalarınızı potansiyel olarak etkileyebilecek iletişimsel veya zihinsel farklılıkları düşünmenin zamanıdır. Belki bir problemin ele alınma şekli veya bir amirin bir meslektaşınızla konuşma şekli, mesleğinizde neyi değiştirmek istediğinizi etkilemiştir. Kariyerinizde ilerlemek istediğiniz şey hakkında daha iyi bir fikir edinmek için bu haftanın etkinliklerini düşünün.

Sakin ol ve fazla yapma. Planlarınız iddialı ama hepsi mümkün değil.

Boğa Burcu 25 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evren, kariyerinize yaklaşımınızı sürekli olarak yeniden yapılandırıyor, Boğa. Bu tamamen hoş bir süreç olmasa da, macera çağrısına eğilmeniz çok önemliydi. Cumartesi günü gökyüzü, kendi kendini motive eden Mars, rüya testi Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurarken bu hikayeyi dürtüyor. Bu güçlü enerji, projeleri çalışma cephesinde ileriye taşımanıza ve doğru yönde adımlar atmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.