Boğa Burç Yorumları 24 Eylül 2021

Boğa burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 24 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 24 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkının teninin altına girmesine izin verme, Boğa. Aynı şey, halihazırda kararlı bir birlik içinde olanlarınız için de geçerlidir. Tabii, hava kalın ve işler gergin. Herhangi bir şey varsa, bu size neyin düzeltilmesi gerektiği konusunda daha fazla netlik sağlıyor. Şimdi, Ay’ın burcunuzdaki yolculuğunun ortasında—sizi en içteki duygularınıza yaklaştırırken, duygusal istikrar arzusuna ilham veriyor—Luna, diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci eviniz aracılığıyla cilveli gezegen hükümdarınız Venüs’e karşı çıkacak. Yine, normalden daha duygusalsınız ve eşinizin sevgi dili tarafından oldukça tetikleniyorsunuz. Kişisel olarak almayın.

Boğa Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve bir arkadaşınız veya tatlınız birlikte yeni bir aktiviteye başlamak isteyeceksiniz. Bir okuma grubu gibi küçük bir şey veya kendi işinizi açmak gibi büyük bir şey olabilir.

Boğa Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün çok şey yapacak güce sahipsin, Boğa. Hafta sonunuz başlamadan önce iş görevlerinizi çabucak bitirebilirsiniz. Mars, Satürn’ün bugün geri hareketinde üçgen açı yapıyor, bu da şimdi yaptığınız şeyin daha sonra karşılığını alacağınızı gösteriyor. Bu üçlü size çok ihtiyaç duyulan bir üretkenlik artışı sağlayacaktır, bu nedenle işe başlamanın nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kariyer gelişiminize hazırlanmak için harika bir gün olabilir. Örneğin, gelecekte kariyer yolunuzu önemli ölçüde etkileyecek bir başvuru, özgeçmiş veya proje üzerinde çalışabilirsiniz.

Bugün sahip olduğunuz eğlence iş bittikten sonra geliyor ama beklemeye değecek.

Boğa Burcu 24 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası, ihtiyaçlarınızı yeni bir kapasite olan Boğa’da ayarlamanıza yardımcı olur. Ay, burcunuzda gezinerek kendinizi beslemek ve şımartmak için güçlü bir arzuyu işaret ediyor. Ay’ın çığır açan Uranüs ve sizin yöneticiniz manyetik Venüs ile dolanması, muhtemelen dünün ifşaatlarına bir miktar duygusal kapanış getirecek. Çalışmak yerine, egzersiz ve aktivasyon yoluyla bastırılmış duyguları serbest bırakmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.