Boğa Burç Yorumları 20 Eylül 2021

Boğa burcunun 20 Eylül 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Eylül 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Eylül 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Eylül 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Eylül 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Eylül 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut ilişkinizde gelişiyor musunuz yoksa biraz FOMO mu yaşıyorsunuz, Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizde yolculuk ederken, muhtemelen “ben ve biz” temalarına daha fazla yatırım yapıyorsunuz ve tam tersi. Bununla birlikte, Balık burcunda bugünün parıldayan dolunayı, sosyal olarak bilinçli onbirinci evinizi, dernekleri, topluluğu ve dünyaya ait olma duygunuzu ateşleyecek, sosyal durumunuzu çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek. Luna ayrıca, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan güç merkezi Pluto ile uyum içinde olacak ve güne bir yoğunluk katmanı ekleyecektir. Sonunda bir şeyler mantıklı gelmeye başlıyor.

Boğa Burcu 20 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün patronluğunu adım adım atmaya çalışın ve birinin kafasını ısırmayın. Sonuçta, kimin tavsiyeye ihtiyacı var? Sen değil – en azından bugün değil. Ama ne yazık ki, bir kulak dolusu (veya daha fazla) alacaksınız.

Boğa Burcu 20 Eylül 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcunda dolunay bugün zirveye ulaşırken, durgun toplulukları ve hayalleri bırakmanın zamanı geldi, Boğa. Dolunay ağınızda ve hayallerinizde bir bölümü kapatıyor. Bu, istenen şekilde olmasa bile, bazı profesyonel özlemlerin yollarına nasıl çıktığını anlamanın zamanı olabilir. Bu ay tutulmasını, herhangi bir başarılı profesyonel özlem için şükran ifade etmek için de kullanabilirsiniz. Dolunay, belirli profesyoneller veya gruplarla olan ilişkinizi de sonlandırabilir. Bu ay ile yolculuğu takdir etmek için zaman ayırın.

Bakım – arabada, kasada, evde veya banka hesabında – bugün geçerli olacak.

Boğa Burcu 20 Eylül 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa, son haftalarda bir zevk duygusu geliştirmen senin için çok önemliydi. Başak mevsimi, romantizm, eğlence ve yaratıcı aksiyon peşinde koşarak iyi zamanlar aramanız için bu dürtüyü harekete geçirir. Dolunay vizyon sahibi Balık burcunda çiçek açarken Pazartesi günü gökyüzü bir an için odağınızı değiştirir. Bu ay tutulması, uzun vadeli hedeflerinizin ve özlemlerinizin mevcut durumuna daha geniş bir ışık tutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.