Boğa Burç Yorumları 19 Eylül 2021

Boğa burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 19 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 19 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Sadece odayı çalıştırıyorsun, değil mi? Diğerleri fikirlerinize ve hatta belki de ilerlemenize açık olacak. Nadir süper sosyal anlarınızdan birini yaşıyorsunuz, o yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın.

Eviniz istediğiniz kadar çekici değilse, bu konuda bir şeyler yapın. Bir değişiklik yap.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün sakinleştirici gökyüzünün altında kendinizi iyi hissetmemek elde değil, Boğa. Ay, her şeyi hisseden Balıkların arasından geçerek topluluğunuzla olan mevcut bağlantınızı aydınlatır. Luna’nın cetveliniz olan manyetik Venüs ile destekleyici bağlantısı, hoş bir duygusal denge duygusu geliştirmeyi kolaylaştırır. Başka yerlerde, haber getiren Merkür’ün idealist Jüpiter ile uyumu, kariyer gelişimi için yollar açabilir.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Belirli bir grup birey, özellikle kalp ve kendini sevme meseleleri söz konusu olduğunda, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarma gücüne sahiptir, Boğa. Ay, dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen bir ilham dalgası ve belki de kendinizi ifade etme arzusu hissediyorsunuz. Luna’nın yalnızca burcunuzdaki özgürlüğü seven Uranüs ile değil, aynı zamanda ilişki sektörünüzdeki boğucu geçişinin ortasında gezegensel yöneticiniz Venüs ile de uyum içinde olacağını unutmayın. Özür dilemeden kendin olma yeteneği, aniden sana arzuladığın sevgiyi getirir.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta çalışmaya hazırlanmadan önce hafta sonunun son gününün tadını çıkar. Önümüzdeki haftayı düşünürken, profesyonel sözleşmelerinizi ve anlaşmalarınızı geliştirmek için neler yapabileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Venüs karşı burcunuzda, Akrep, profesyonel taahhütlerinizi değiştirmenizi istiyor. Sözleşmelerinizi, ilişkilerinizi ve anlaşmalarınızı bir sonraki seviyeye taşımanın zamanı geldi. Bu yönlere profesyonel olarak nasıl yaklaşmak istediğinizi beyin fırtınası yapmak için bugün kullanın. Bu hafta neye odaklanacağınızı bilmeniz için bunu aklınızda bulundurun.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün duygularının içindesin ve sorun değil. Ayın yaralı şifacı Chiron’a olan yakınlığına ek olarak, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla, bu süreçte kızgın Mars’a doğrudan bir muhalefet yapacaktır. Tek veya zaten bağlı, bu bazı bastırılmış duyguları yüzeye çıkarabilir. Buradaki zorluk, bu duyguların en yumuşak şekilde yeniden ortaya çıkmayabilmesidir. Bu nedenle, sandığınızdan daha hassas olduğunuz için bu süre zarfında kendinize karşı nazik olmanız önemlidir. Zaten bir çiftseniz, destek için sevgilinize yaslanın veya kişisel bir gün geçirin.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Ortalığı sakin tutmak için müzakere ve barışı koruma becerilerinizi toplamanız gerekecek. Elbette, ilk etapta bu tür bir münakaşa ile uğraşmamalısın, ama diğerleri sana güveniyor.

Boğa Burcu 19 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün her şey işte orta yolu bulmakla ilgili, Boğa. Merkür, Jüpiter retrosu ile üçgen açı yapıyor; bu, mevcut konumunuzdaki iletişimsel ve zihinsel çabalarınızın kariyerinizdeki profesyonel gelişiminizi ilerletebileceğini ima ediyor. Büyüme açısından oldukça olumlu bir yön! Bununla birlikte, Merkür ayrıca, normal rutininizden çıkmak isteyebileceğinizi ima ederek geri giden Plüton ile kare açı yapar. İş için yeni fikirleriniz ve yeni arayışlarınız olabilir. Ancak, bu tür deneyimler için fırsat orada olmayabilir. Hayal kırıklığına uğramak yerine, mevcut imkanlarınız dahilinde neler yapabileceğinizi görün.

Bir arkadaşınızı gösterişli yollarından kaçınması için uyarın – bu fırsat kaçırılmayacak kadar büyük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.