Boğa Burç Yorumları 18 Eylül 2021

Boğa burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey başarısız olduğunda, kime yaslanırsın, Boğa? Ay, bugün topluluk ve sosyal statü ile ilgili deneysel onbirinci evinizde parıldayacak, özgürlüğünüzü ve genel destek sisteminizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Gezegensel yöneticiniz Venüs, önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinizin üzerinde gezinirken, sadece bire bir bağlantılarınızda daha fazla yakınlık arzu etmiyorsunuz, aynı zamanda sezgisel ve büyüleyici bir birlik de arıyorsunuz. Gerçek şu ki, uzun süredir içindesiniz ya da hiç değilsiniz ve aynısını özel birinden de bekliyorsunuz. Bu arada tezahür ediyorsun.

Boğa Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Davanızı bir yemek üzerine yapın. Dünyevi bağlantı lehinize çalışacak ve farkında olmadan bir tarih büyünüze düşecek. Kelimelerle olan yolunuz şu anda hiç olmadığı kadar sıcak.

Boğa Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bitirme zamanı, Boğa. Ay bugün fütüristik Kova burcunun son derecelerine giriyor, bu nedenle kariyeriniz için profesyonel planlarınıza son rötuşları yapmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Daha sonra neyi başarmak istediğinize dair bir fikriniz olabilir. Profesyonel başarı için herhangi bir planın ayrıntılarını kesinleştirin. Ay Balık burcuna geçmeden önce bugün daha sonra yapın, böylece planlarınız sadece bir dilek haline gelmesin. Ay Balık burcuna girdikten sonra, bir sonraki profesyonel planınızı başlatmanıza yardımcı olması için bazı eski bağlantıları aramak isteyebilirsiniz!

Romantizmin hayatta daha büyük bir rol oynamasına hazırlıklı değilseniz, olsanız iyi olur!

Boğa Burcu 18 Eylül 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün kozmik manzarası, hırslarınızın büyük resmine odaklanmanızı sağlıyor, Boğa. Yine de, ilerleyen Kova ayının açı eksikliği, herhangi bir gerçek eylemde bulunmayı zorlaştırıyor. Bu enerjiyi bakıma odaklanmak ve mevcut projeleri gerçekleştirmek için kullanın. Daha sonra, Luna duygusal Balıklara derinlemesine dalar ve odak noktanızı arkadaş gruplarına ve topluluğunuz arasında aidiyet duygunuza yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.