Boğa Burç Yorumları 12 Eylül 2021

Boğa burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 12 Eylül 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 12 Eylül 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Eylül 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 12 Eylül 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

İşler kızışıyor, Boğa. Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, taahhütlü yedinci evinizi, anlaşmaları, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi göz kamaştırıyor, bire bir bağlantılarınızdan başkaları üzerindeki ilk izleniminize kadar her şeyi büyülüyor ve karamelize ediyor. Bu arada, bugünün Yay burcundaki ayı, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinize dokunarak, enerjik alışverişlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Kendini keşfetme yolculuğundasın ve bunu kalbinden çok sevdiğin biriyle birlikte yapmaya hazırsın. Birleştirme fırsatı mevcut, ancak bunu gerçekleştirmek size kalmış.

Boğa Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni kabadayılığının tadını çıkar, ama kendini fazla zorlama – bugün kendini tanımakta zorluk çekebilirsin. Aynada farklı göründüğünüz için değil, risk almaya ve zarları atmaya her zamankinden daha heveslisiniz.

Boğa Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Başarılı olmak için doğru taahhütlere sahip misiniz, Boğa? Bugün ay, Jüpiter'in geri hareketine kare açı yapıyor, bu da mesleki yükümlülükleriniz ve kariyer yolunuz arasında biraz gerilim olduğunu gösteriyor. Doğru kişi ve şirketlerle bağlantı kurup kurmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz, özellikle de arzu ettiğiniz tanınmayı alamıyorsanız. Taahhütler ve ilişkiler, kariyerinizi istediğiniz hızda ilerletmeyebilir. Durum buysa, taahhütlerinizi yeniden gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu taahhütlerin size yeni profesyonel deneyimler getirip getiremeyeceğini araştırmayı deneyin.

Biri seni acele etmeye çalışıyor ama tutamayacağını bildiğin sözler verme.

Boğa Burcu 12 Eylül 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası pürüzsüz ve yavaş ilerliyor, Boğa. Ay, büyük yürekli Yay burcunda geçit töreni yaparak sizi yüzeyin altında iyileşmeyen yaralara ve iltihaplı duygulara bakmaya zorlar. Kendinizi şifa yöntemlerine veya samimi ortaklıklarda derin, hassas konuşmalara adamak için ideal bir gün. Ayın yere inmiş Satürn ile olan sıkı bağı güne sabır ve metanet aşılarken, rahatlamayı ve alçakta kalmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.