Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Ekim 2021

Boğa burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Boğa burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Hayatınızın bazı alanları durmuş gibi görünüyorsa, Boğa, bu ay işler yoluna girmeye başlayabilir. 30 Ekim’e kadar yaşam tarzınıza odaklanma, günlük yaşamınızda denge yaratmaya vurgu yapıyor. Ekim ayının sonuna kadar bu sektörde ateşli Mars ile, işleri istediğiniz gibi elde etme konusunda daha proaktif olacaksınız. Kayıtsız olabileceğiniz zamanlar vardır, ancak hayati Mars sizi buna devam etmeye zorlayacaktır.

Altıncıda Terazi burcundaki yeni ay, bu yeni girişimleri başlatmak için kullanılacak olandır. İster daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek, ister zamanınızı daha iyi kullanmak istiyorsanız, şimdi şansınız. Ve bir iş kurmak veya yeni bir işe başlamak için de işe yarar.

Kişisel gezegeniniz Tatlı Venüs, 7 Ekim’de Yay burcuna ve değişim sektörünüze geçerek, aşkta veya hayatınızın diğer önemli alanlarında daha büyük ve daha iyi deneyimler için bir arzu getiriyor. Her şeye daha fazla evet demenin zamanı geldi.

Bu ay ayrıca istisnai bir durum çünkü dört geri giden gezegen altıncı ve on sekizinci haftalar arasındaki iki haftalık boşlukta doğrudan dönüyor ve bu da yaşamın temposunu hızlandırabilir ve gecikmelere son verebilir. Radikal Plüton, ihtiyatlı Satürn, neşeli Jüpiter ve düşünceli Merkür ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş hızlanacak.

20 Ekim Koç burcundaki dolunay zamanında duygular zirveye ulaşabilir. Eğer programınızı basitleştirebilir ve bir veya iki gün için rahatlayabilirseniz, beklenmedik bir drama adım adım atabilirsiniz.

Güneşin yirmi saniyede Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra dinamik Mars hareketi, ortaklıklara ve diğer ilişkilere daha fazla tutku ve yoğunluk getiriyor. Bu, stok almak ve ölü odun gibi olan bağlantıları kesmek için iyi bir zaman olabilir. Yeni ve daha zengin dostlukların önünü açabilir.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Cetveliniz Venüs, 2 Ekim’de yenilenen Plüton ile altmışlık açısı sırasında korunan Akrep’teyken, bir durumun gelişmesine yardımcı olacağını düşünüyorsanız, en derindeki düşüncelerinizi mevcut veya potansiyel bir ortakla paylaşmaya biraz daha istekli olursunuz. Sırları paylaşmak sizi bir araya getirir, ancak gizli bir sonuç olabilir.

Yedinci ayda Venüs Akrep’ten çıkıp ateşli Yay burcuna geçiyor ve size önümüzdeki üç haftayı çok az sayıda iple romantik maceralar yaşamanız için veriyor. Bir çiftin parçasıysanız, seçeneklerinizi birlikte keşfedin. Single Bulls, yeni biriyle biraz eğlenceye ve heyecana hazır olun.

Güneş, 22 Ekim’de Akrep’in güçlü burcuna geçerek, güçlü güven duygunuzu yeniliyor ve aşk hayatınızı gizemli tutkuyla besliyor. Elde edilmesi zoru oynamayı ya da gizli hayranınızın kim olduğunu anlamaya çalışmayı seviyorsunuz. Ne kadar entrika o kadar iyi!

Mars duygusal Akrep’i yönetir, bu yüzden otuzunda bu sulu işaretle yolculuğuna başladığında, kendinizi tutmakta zorlanıyorsunuz. Hissettiğin her şeyi ifade edemesen de, içten içe duygularla boğulmuşsun.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay kendinizi savunmak istemeseniz bile, işte zam istemenizin zamanı geldi.

6 Ekim’deki Terazi yeni ayı, Terazi’de geri giden Merkür ile aynı hizada olacak ve özellikle gezegen yöneticiniz Venüs ertesi gün Yay burcuna geçtiğinden, değerinizi ve kişisel değerinizi yeniden değerlendirmeye ve yanına bir dolar işareti koymaya itiyor. Sayının şu anki işinizde yaptığınızdan daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak zor ama önemli. Ekipteki en çalışkan kişilerden birisiniz ve seviyenizdeki diğer kişiler kadar olmasa da kazanmayı hak ediyorsunuz.

İhtiyacınız olan parayı almanın uyarısı, Mars’ın pasif Terazi’de (otuzda Akrep’e girer) ve harekete geçmemesidir. Bu, patronunuzun veya şirketinizin parayı hemen serbest bırakmasını engelleyebilir (para o zamana kadar mevcut olmayabilir veya beklemede olabilir).

20 Ekim’deki Koç dolunayı size gülümsemek için bir neden verecek. Sıkı çalışmanız için maddi bir ödül yerine, patronunuz tarafından size istediğiniz tüm krediyi veren bir unvanla geri ödenebilir. Sadece şirketiniz tarafından takdir edildiğinizi hissetmekle kalmayacak, aynı zamanda görüldüğünü de hissedeceksiniz – ve daha da fazlası, güneş yirmi saniyede Akrep burcuna geçtiğinde – ki tüm istediğiniz buydu.

Boğa Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Dişler arası bir ilişkiye sahip olmak istiyorsanız, 6 Ekim’de Terazi’de yeni ay olduğunda kendiniz üzerinde çalışmaya başlamalısınız. Bazı sağlıklı flört alışkanlıkları geliştirmeye başlayın ve yakında ne gibi muameleler göreceğinizi göreceksiniz. Özellikle ertesi gün Venüs Yay burcuna girdiğinde, bu onu ideal bir randevu gecesi yapar. Perili bir kır gezintisi veya korku filmi gibi samimi durumlarda romantizm bulun. Sıkı tutun, Boğa.

Merkür on sekizinci ayda direkt gittiğinde romantizm tekrar rayına oturuyor. Ancak, daha fazla flört alıyor olmanız, her vampire evet demeniz gerektiği anlamına gelmez. Kalbinizi bir korku filminin doruk noktasından daha hızlı attıran birini bulun. Korkudan bahsetmişken, 20 Ekim’de Koç burcundaki dolunay sırasında evde kalın. İçinizdeki canavarı ortaya çıkarmaya hazır hale getirebilir. Telefonunuzdan uzak durun.

Aşk sonbahar havasındadır, yirmi ikincide güneş Akrep burcuna geçtiğinde. Sizi kolayca baştan çıkarabilecek gizemli bir yaratığa aşık olabilirsiniz. Ancak, 30 Ekim’de Mars Akrep’e girdiğinde kırmızı bayraklara dikkat edin. Hayalinizdeki partnere benzeyen birine, taktığı maskeyi görmezden gelecek kadar çekici gelmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.