Başak Haftalık Burç Yorumları (27 Eylül – 3 Ekim Haftası)

Başak burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası neler bekliyor? Başak burcunu 27 Eylül – 3 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 27 Eylül – 3 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 27 Eylül – 3 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Başak, bu hafta sarılmayacaksın. Kaçmaya hazırsın.

Hafta 26 Eylül Pazar günü, para evinizde Terazi’de, kariyer evinizde İkizler’de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaparak başlıyor. Aynı gün Merkür Terazi burcunda geri gidiyor. Bugün, kariyerinizi yeniden düşünüyor ve oldukça ciddi bir şekilde başka bir iş arıyor olabilirsiniz. Artık Merkür gerilemeye başladığına göre, daha önce başvurduğunuz bir şirkete geri dönüp yeni bir pozisyon açılıp açılmadığını görebilirsiniz. Veya terfi istemek için mevcut yöneticinize gidebilirsiniz. İşe 18 Ekim’den başlayarak gerileme döneminin dışında başladığınızdan emin olun.

29 Eylül Çarşamba günü, iletişim evinizdeki Akrep burcundaki Venüs ile başlayan, ilişkiler evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapan iki görünüm vardır. Ah, ne romantik bir yön, şarkılar ve şiirlerle dolu. Başak, sevgilini al ve birlikte gerçekten eğlenceli bir şeyler yap. Sakin bir gölde kano ve kürek kiralayın. Bir sinemanın arkasında oturun ve sevişin. Yatakta çilek yiyip şampanya içerek kalın.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Evren alarm veriyor Başak: bir kez daha Merkür gerileme mevsimi! Gezegensel yöneticiniz olarak, özellikle kozmik habercimizin gittiği her yerden etkileniyorsunuz. Gökyüzünde ay yürüyüşü yaptığında, genellikle tüm dünya sana karşı kurulmuş gibi hissedersin!

Strese girmek yerine, tepki vermeden önce dinlemek ve evrenin size yeni bilgiler ifşa etmesini izlemek akıllıca olacaktır. Çıkma konusunda kafanız karıştıysa, bir nefes alın ve daha net bir kafanız olduğunda tekrar ziyaret edin.

29 Eylül, yedinci evinizdeki Neptün ile tatlı Venüs’ü üçgen açı yapacak ve bir partnerle büyülü bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Bekarsanız, atmosferik titreşimlerin tadını çıkarabileceğiniz unutulmaz bir tarih ayarlayın.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Neye değer veriyorsun, Başak? Eylül ayının bu son haftası, Ekim ayı boyunca işteki mali kararlarınızı ve eylemlerinizi sorgulamanızı sağlayacak.

27 Eylül Pazartesi günü Merkür Terazi burcunda kaçınılmaz geri hareketini gerçekleştiriyor. Merkür gerilemesi sektörünüzün finansmanını ve değerini vuracak. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, bir işte neye değer verdiğiniz ve paranızı nasıl kazandığınız gözden geçirilecek. Şimdi tüm seçenekleri düşünmenin ama ani hareketler yapmamanın tam zamanı!

Haftanızın çoğunluğu mali açıdan kısıtlayıcı olabilir. 29 Eylül – 2 Ekim Çarşamba – Cumartesi arası, Merkür gerilemesi Plüton gerilemesi ile kare açı yapacak. Bu kare, finans ve yaratıcılık arasındaki sürtüşmeyi gösterir. Hobi gibi eğlenceli uğraşları maddi olarak telafi edemeyeceğinizi fark edebilirsiniz. Aynı şekilde, yaratıcı satış noktalarınızı sermayeleştirmeniz gerektiğini hissedebilir, ancak bunları nereden ve nasıl paraya çevireceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Tutku projeleriniz de bu süre zarfında ters gidebilir!

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı enerjiniz bu haftanın başlarında size büyük ölçüde yardımcı olacak ve işinize veya en son sanat projenize biraz daha fazla zaman ayırmayı denemek isteyebilirsiniz. Ne yaparsan yap seni ileriye götürecek. Çarşamba ve Perşembe günleri, tam olarak doğru insanlara yapıcı eleştiriler sunma şansınız olacak, bu yüzden kendi parçanızı konuştuğunuzdan emin olun. Hafta sonu oldukça yavaş geçecek, çünkü çoğunlukla insanlarınız kendilerini sersemliklerinden eğlenmek için yeterince uzun süre kaldıramayacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.