Başak Burç Yorumları 9 Eylül 2021

Başak burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendi değerinize sahip çıkın ve şehvetli zevklerinizi şımartın Başak. Tek veya zaten bağlı olan ayın karşı konulmaz Venüs’e yakınlığı, genel frekansınıza bir cazibe katmanı ekler. Bu ilahi kadınsı ışıkların her ikisi de istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken, mutluluğunuza, beslenmenize ve öz bakımınıza öncelik vermeniz için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Ayrıca Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile yüzleşecek ve bu da konfor alanınızda kalma ihtiyacı ile romantik arzularınız arasında gerilim yaratabilecektir. İkisine birden sahip olamayacağınızı kim söylüyor?

Başak Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Akıl sağlığınızı korumak için biraz yalnız aktivite denemeniz gerekebilir. Arkadaşlarınız bir şeyler kaybediyor ve bugün hemen hemen her etkinliğe geç kalıyor ve bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Başak Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay, zihinsel Merkür ile kavuşum olan sosyal Terazi’dedir. Bugünün astrolojisi mali durumunuza yöneliktir. Başak, mali durumunuz biraz dengesiz veya istediğiniz kadar dengeli olmayabilir. Durum buysa, bütçenizi dengelemenin yollarını beyin fırtınası yapmak için bugünü kullanın. İş arkadaşlarınızla sohbet edin, işte kazançlı fırsatlar olup olmadığına bakın! Bu, ücreti iki katına çıkarmak için fazla mesai yapmayı, fazladan bir vardiya veya proje almayı veya hatta amirinizden zam istemeyi düşünmeyi içerebilir.

Kalbiniz buna katılmayabilir, ancak sağlam bir çaba harcarsanız takdir edilecektir.

Başak Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yaratıcı hayatınız söz konusu olduğunda ciddi bir baskı altındasınız, Başak. Tutkularınıza yaklaşımınızı ve kalbinizi başkalarıyla nasıl paylaştığınızı yeniden yapılandırmanız sizin için çok önemliydi. Bu anlatı, denge arayan Terazi ayı, düşünceli Plüton ile kareler olarak bugün boyunca dürtülüyor. Ay, ileri görüşlü Jüpiter ve fayda getiren Venüs ile aynı hizaya geldiğinde daha barışçıl bir ton yerleşir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.