Başak Burç Yorumları 30 Eylül 2021

Başak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 30 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 30 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 30 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

En iyi arkadaşlarınız Başak ile sağlıklı bir dedikodu seansında kendinizi şımartın. Sonuçta, gerçekten güvendiğiniz birinden gelenden daha iyi bir aşk tavsiyesi yoktur. Örneğin, ay, özgürlüğü seven on birinci topluluk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla cilveli Venüs’ü üçgen yapacak. Bu nedenle, ister yüz yüze ister sosyal medya aracılığıyla olsun, kesin olan bir şey var: Uzun süredir kalpten kalbe bir konuşma yapmak üzeresiniz. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür’e kare açı yapması belirsizlik duygularını tetikleyebilir, ancak cesaretiniz kırılmasın. Kendinizi bu şüphe gölgelerinden kurtarın.

Başak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Enerjinizi toplayın ve doğru olduğunu bildiğiniz şeyi yapmaya kendinizi zorlayın. Ne yapılması gerektiğini biliyorsunuz – ama yapmak istediğinizden emin olmayabilirsiniz. Bugün gibi günlerde bunun bir önemi yok.

Başak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Her şey ters gidiyor Başak! Merkür gerilemesi, Plüton gerilemesi ile karesini devam ettirerek iş yerinde basit görevleri yerine getirmeyi oldukça zorlaştırıyor. İletişim bugün biraz bozulabilir. İster yüz yüze ister çevrimiçi olsun, square’in yanlış iletişime neden olacağını garanti edebilirsiniz. Hatalar, tarihler, saatler ve hatta mesajı kime gönderdiğiniz için herhangi bir teknik yazışmayı üç kez kontrol edin! Bugün bir şey sunmanız gerekiyorsa, konuşmanızı önceden uygulamak ve başarılı olmak için gerekli tüm materyallere sahip olduğunuzdan emin olmak isteyebilirsiniz. Hatalar olursa, ilerlemeye devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün işler aceleye geldi, bu yüzden tereddüt etmeye zaman yok. Hızlı ve emin bir şekilde hareket edin.

Başak Burcu 30 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, haberci Merkür’ün keskin hareketlerini takip ederek kozmik içgörü kazanırsınız. Perşembe günü gökyüzü, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile ikinci zor karesine geri dönerken Merkür’ü zor durumda buluyor. Bu güçlü enerji, görmezden gelmeye çalıştığınız gerilimleri veya saatli bombaları doğrudan kabul etmenize yardımcı olur. Bu enerjiyi, bu süreçte bazı tüyleri karıştırmak anlamına gelse bile, havayı arındırmak ve temizlemek için kullanmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.