Başak Burç Yorumları 2 Eylül 2021

Başak burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 2 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 2 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 2 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zaman bir planın var ve *sonunda* harekete geçmeye hazırsın Başak. Bu, elbette, burcunuzda cızırdayan, kalbinizdeki ateşi tutuştururken cinsel arzularınıza ilham veren go-geter Mars sayesinde. Ezici? Potansiyel olarak çekiciliğini kaybedebileceği için durumu fazla düşünmeye gerek yok. Aslında, toplulukla ilgili deneysel onbirinci evinizdeki ay ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla rüya gibi Neptün arasındaki bugünkü tatlı üçgen açı, siz ve sevgilinizin duygusal ihtiyaçları arasında uyumlu bir sinerji yaratır. Mars’ın da Neptün’e karşı olduğunu unutmayın, bu yüzden takaslarınıza karşı dikkatli olun. Enerji vampirleri gerçektir.

Başak Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Yakınınızdaki insanlar gergin, bu yüzden bu sabah oda arkadaşlarının ve iyi arkadaşların arasında sessizce dolaşın. Sorunlarını çok yakında aşacaklar ve büyük partiye veya yaklaşan etkinliğe hazırlanmanıza yardımcı olacaklar.

Başak Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yeni ve eski profesyonel bağlantılara ulaşmaya hazırlanın! Mars, Neptün’e karşı muhalefetini sürdürüyor ve şimdi ay Yengeç burcuna geçti, bu nedenle astrolojik enerji sizi ağınızı kendi yararınıza kullanmaya teşvik ediyor. Yeni, eski veya devam eden profesyonel ilişkiler olsun, her biri başarınız için hayati önem taşır. Özellikle sektörünüzde veya alanınızda daha iyi tanınmak istiyorsanız, daha büyük profesyonel ağınızla yeniden bağlantı kurmanın zamanı gelebilir. Meslektaşlarla bağlantı kurmak korkutucu olsa da, kariyer gelişiminizi olumlu yönde etkileyebileceğini unutmayın!

Kollarınızı sıvamanın ve kaçındığınız şeyleri derinlemesine incelemenin zamanı geldi.

Başak Burcu 2 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, çevrenizdeki ihtiyacı olan diğer insanlara yardım etmek için geriye doğru eğilme eğiliminiz var. Kendi kendini motive eden Mars, mutlu Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlığa kilitlendiğinden, bugün bu alışkanlığın farkında olun. Bu hayal kırıklığı yaratan eşleşme, yakın çevrenize kafa karışıklığı, idealleştirme veya aldatıcı düşünce getirmesi muhtemeldir. Herhangi bir ortak, uzun vadeli taahhütlere katılmayı ertelemeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.