Başak Burç Yorumları 1 Ekim 2021

Başak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 1 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 1 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Akıllı ol Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, konfor, finans ve değer sistemlerinden oluşan istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla *hela* geri harekette. Sonuç olarak, büyük olasılıkla, ilişkilerinizin temeline ikinci kez bakıyor ve tüm kalbinizle inandığınız şeyle rezonansa girip girmediğine karar veriyorsunuz. Merkür ayrıca, aşkla ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla Plüton ile çatışacak ve ilişkiler arasında sürtüşme yaratacaktır. için için yanan tutkularınıza karşı doğru olduğunu biliyorsunuz. Bu arada, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin içinden parıldayan ay ile, geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Üzerinde uyu.

Başak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Görünüşte, pratikte antisosyal hissediyorsunuz ve bu gece dışarı çıkma havasında olmasanız bile, yine de kendinizi gitmeye ve iyi vakit geçirmeye zorlayın. Düşündüğünüzden çok daha hızlı bir şekilde konuya gireceksiniz – ve doğru kişiyle tanışabilirsiniz!

Başak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl etkili iletişim kurmak istersiniz Başak? Bugün Venüs Pluto’yu geri giderken altmışlık yaparken, iletişim sektörünüz ile işe gidip gelme sektörünüz arasında yaratıcılık sektörünüzle uyum vardır. Artık fikirlerinizi iş yerinde gündeme getirmenin tam zamanı olabilir. Venüs tonunuzu tatlandırırken, Plüton retrosu dönüştürücü yaratıcı sürecinizi öne çıkarıyor. Birlikte, bu gök cisimleri, fikirlerinizi işyerinde ortaya koymanız için sizi teşvik ediyor. Fikirlerinizi dile getirirken kendinize güvenerek ve kendinden emin bir şekilde konuşun. Söyleyeceğiniz her şey meslektaşlarınız tarafından iyi karşılanacaktır.

Devam etmek! Azim, zamanın uçmasını sağlayacak ve hedefinize daha fazla ulaşılmasını sağlayacaktır.

Başak Burcu 1 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün yalnızlığı aramak önemlidir, Başak. Ay, kalp merkezli Aslan’ın içinden geçerek sizi nazikçe öz bakıma ve iyileşmeye yönlendiriyor. Luna’nın sınırlayıcı Satürn ile sert muhalefeti, sağlığınız ve iş yükünüz ile ilgili sorunların altını çizebilir. Kendinizi yakmak yerine, hızınızı yavaşlatmayı hedefleyin. Luna’nın go-alıcı Mars ve enerji veren güneş ile canlandırıcı buluşması, yeteneklerinizi özel olarak harekete geçirmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.