Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Ekim 2021

Başak burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Başak burcunu Ekim ayında neler bekliyor? Başak burcunu Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Burç Yorumu

Başak burcu, kaynak sektörünüze harika bir odaklanma, becerilerinizden ve yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmanızı teşvik eder. Şu anda atıl durumda olan bazı yetenekleriniz varsa, onlardan yararlanma ve belki de onları mükemmelleştirme fırsatlarınız olabilir ve bunu yapmak gelirinizi artırabilir.

Ayrıca artık ihtiyacınız olmayan ürünleri satmayı ve bunları gerçek paraya çevirmeyi de düşünebilirsiniz. Hesapları dengelemeye ve mali durumunuzu düzene sokmaya hevesliyseniz, önümüzdeki haftalar bunu yapmak için mükemmel bir zaman.

6 Ekim’de Terazi burcunda ve para bölgenizde bir yeni ay var, bu nedenle bu, yeni bir başlangıç ​​yapmak için en iyi zamanlardan biri. Bir bütçe oluşturmak, bir tasarruf hesabı açmak veya daha az harcamak istiyorsanız, başlamak için harika bir zaman.

Uyumlu Venüs, yedinci gün Yay burcuna geçerken, iç cephede de iyi şeyler oluyor. Önümüzdeki haftalarda, aile üyeleriyle yaşadığınız sorunları çözme şansınız olacak, ancak bir durum özel dikkat gerektiriyorsa arabulucu olarak hareket etmeniz gerekebilir.

Evinizi güzelleştirmeye hevesliyseniz, gerektiğinde renk ve atmosfer eklerken diğer ülkelerden ve kültürlerden ilham gelebilir.

Dört gezegen 6 Ekim ile 18 Ekim arasında doğrudan dönüyor: güçlü Plüton, ihtiyatlı Satürn, neşeli Jüpiter ve konuşkan Merkür. Geç kalınmış ciddi gecikmeler yaşadıysanız, bu yön değişikliği hayal kırıklığına son verebilir ve daha iyi ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir.

Yirminci ayın dolunayı yoğun duyguları vurgulayabilir. Onları harekete geçirmek yerine, onları kucaklamak ve kucaklamak, sizin içinizden geçip gitmelerine yardımcı olabilir. Yakında bir rahatlama hissedeceksiniz.

Son olarak, güneşin 22 Ekim’de Akrep burcuna geçişi ve ardından sekiz gün sonra harekete geçen Mars, konuşma ve düşünce sektörünüzü vurgular. Konuşmalar doğrudan konuya girecek ve sonuç olarak büyük kararlar dinamik eylemlere yol açabilir.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayınız, yöneticiniz Merkür’ün yılın son gerileme döngüsünde güzel Terazi ile eşleşmesiyle başlar, bu nedenle işler her zamanki kadar kötü olmayabilir. Bazı garip ve/veya utanç verici anlardan kaçınmanıza yardımcı olan sözlü karışıklıkların çoğundan konuşarak kurtulabilirsiniz.

9 Ekim, sizi yapacağınızı söylediğiniz şeyi yapmaya teşvik eden güçlü bir Merkür-Mars kavuşumu getiriyor. Partnerinize bir yere vardığınızda mesaj atacağınızı söylerseniz, yapın. Bir flört uygulaması aracılığıyla tanıştığınız birine, onu belirli bir zamanda arayacağınızı söylerseniz, yapın. Kelimeler artık sadece kelimeler değil.

On sekizinde Merkür, hala adil fikirli Terazi’deyken ileri gidiyor ve bu son birkaç haftadır yaşadığınız hayal kırıklıklarının çoğuna son veriyor. Son zamanlarda size ulaşmaya çalıştığını iddia eden kişilere çok fazla üzülmemeye çalışın, özellikle de bunun doğru olmadığını kesin olarak kanıtlayamazsınız.

30 Ekim’de Mars’ın Akrep’e girmesiyle güçlü bir çift oluşuyor ve cinsel yeteneklerinizden daha emin ve emin olmanızı sağlıyor. Çoğu insan bu transit sırasında sizi karşı konulmaz buluyor, Başak, bu yüzden bundan tam olarak yararlanın!

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, yolunuza birçok karışık enerji getiriyor, çünkü çoğunlukla kariyerinizdeki sonraki adımları stratejik olarak planlamakla o kadar meşgulsünüz ki, dünyaya getirmek istediğiniz şeye odaklanmak için zamanınız olmadı.

18 Ekim’de Merkür’ün geri hareketinin sona ermesi, istediğiniz tazminat ve unvandan başlayarak sizi profesyonel hedeflerinizin daha büyük resmini anlamaya itebilir. Bu, herhangi bir şüphe duymadan ve arzularınızın başkaları tarafından manipüle edilmesine veya gizlenmesine izin vermeden, ayağa kalkıp arzu ettiğiniz şeye doğru ilerlemek için güveni bulduğunuz bir zamandır.

İyi haber şu ki, güneşin yirmi saniyede Akrep burcuna geçişi, işinize ne getirmek istediğinize ve onu daha iyi hale getirme planlarınıza dair daha net bir bakış açısı edinmenize yardımcı olabilir. Bu ayın son haftasının yaratıcı bir şekilde gelişebileceğiniz ve işinize duyduğunuz sevgiyi yeniden canlandırabileceğiniz bir zaman olduğunu göreceksiniz. Gelişime ve değişime açıksanız başarılı olabilirsiniz. Akışkanlık, sizin sabit enerjilerinize sahip biri için zor olabilecek en önemli bileşen olacaktır.

30 Ekim’de Mars’ın Akrep burcuna geçişi, yeni vizyonunuzu ve profesyonel projelerinizi dünyaya açıklamanın ya da en azından onlar hakkında konuşmaya başlamanın en iyi zamanı.

Başak Burcu 27 Eylül – 3 Ekim Aylık İlişki Burç Yorumu

Kabul edelim Başak, son birkaç hafta senin özgüvenin için korkunçtu. O halde 6 Ekim’de Terazi burcunda yeni ay olduğunda, kendinize bakım gecesi ile moralinizi düzeltin. Ancak bu, size saygısızlık eden insanlardan gelen ganimet çağrılarını kabul etmek için ücretsiz bir geçiş değildir. Yine de, ertesi gün Venüs Yay burcuna geçtiğinde maceralı romantizm için can atıyorsunuz. Seni tutan ne?

Neyse ki, Merkür on sekizinde doğrudan gittiğinde romantik rutininizden kurtulursunuz. Tüm ürkütücü dikkat dağıtıcı şeyler olmadan çıkmakta özgürsünüz. Sizi kurutan değil, öz değerinizi yükselten insanlarla çıkın. En iyi randevu gecesi, 20 Ekim’de Koç burcunda dolunay olduğu zamandır. Bir kostüm partisinde yaramaz bir karşılaşma, sizi daha fazlası için uluyacak samimi bir bağ deneyimine yol açabilir.

Güneş, yirmi saniyede yoğun Akrep burcuna girdiğinde flört edin. Ancak, bu akılsız bir flört değil, Başak. Metin mesajlarınızda bolca özlem ve özlem var. 30 Ekim’de Mars Akrep burcuna geçtiğinde siz sözlerinizle aşıkları kendinden geçirirken gizemli havayı koruyun. Cadılar Bayramı gecesi kovalamacanın heyecanını canlı tutmak istiyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.