Balık Burç Yorumları 9 Eylül 2021

Balık burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 9 Eylül 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Eylül 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 9 Eylül 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularınız yoğunlaşıyor ve onları inkar etmek gittikçe zorlaşıyor, Balık. Bekar, sevecen veya şimdiden tatlı arkadaşınıza bağlı, bugünün astro-havası erotik olduğu kadar yoğun hissedebilir. Ne de olsa ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor ve samimi birlikteliklerin erotik sekizinci evi aracılığıyla karşı konulmaz Venüs’e katılıyor. Sevgilinle yarı yolda buluşmaya hazır mısın? Bazılarınız için bu, belki de ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştıktan sonra, bir tür romantik karşılaşmanın potansiyelini gösterebilir. Bununla birlikte, göreviniz, şu an için işleri düşük anahtarda tutmaktır. Kliklerden ve küçük dramalardan kaçının.

Balık Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğum gününüzden çok sonra olsa bile, bugün kendinize harika bir şey ısmarlamalısınız – belki eziyetten bir mola veya tam olarak karşılayamayacağınız bir oyuncak. Sadece ihtiyatlı ol.

Balık Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yatırımlarınızı yeniden düşünmeye hazır olun Balık! Ay, bugün sosyal Terazi’de Merkür’ü birleştiriyor ve ortak kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve işbirlikçi çabalarınızı vurguluyor. Astrolojik geçişlerin çoğu, işteki taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi vurguluyor. Kazançlı sözleşmelere bağlı olup olmadığınızı veya mümkün olan en iyi profesyonellerle çalışıp çalışmadığınızı sorguluyor olabilirsiniz. Bugünün astrolojisi, bunun artılarını ve eksilerini tartmak için mükemmeldir. Emin olmadığınız profesyonel taahhütlerin tüm olumlu ve olumsuz yönlerini düşünmek için bir adım geri atın.

Bugün balon dedektörünüzü takın. Meşru ve sahte arasında ayrım yapmayı öğrenin.

Balık Burcu 9 Eylül 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Olmak istediğin yerde olmak için çabalıyor musun, Balık? Perşembe günkü gökyüzü, dengesiz Terazi ayının gergin karesi ile değişim talep eden Plüton arasında rahatsız edici bir şekilde gösterdiğinden, artık bir kıyıya ulaşma umuduyla süzülemezsiniz. Hedeflerinizi ve oraya ulaşmak için yaptığınız somut planları inceleyin. Ay’ın sevgili Venüs ve iyimser Jüpiter ile destekleyici bağlantısı, daha sonra, yakınlık açısından şehvetli, sıcak bir atmosfer yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.