Balık Burç Yorumları 28 Eylül 2021

Balık burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 28 Eylül 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Eylül 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 28 Eylül 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ruh halini belirlemeye hazır mısın, Balık? Ay bugün Yengeç burcunda ilk çıkışını yapıyor, aşk, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçiriyor, bu da büyük olasılıkla kalbinizin arzularına ve cinsel içgüdülerine duygusal olarak yatırım yaptığınız anlamına geliyor. Aklında özel biri var mı? Bugünün meydan okuması, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınızla ilgili erotik sekizinci eviniz aracılığıyla Luna’nın karesinden Mars’a potansiyel olarak kaynaklanabilir. Uzun mesafe için mi içindesiniz, yoksa bu kesinlikle tutkulu mu? Venüs şimdi rüya gibi gezegen hükümdarınız Neptün ile üçgen açı yapıyor ve sizi hayal kurmaya daha yatkın hale getiriyor. Yerde kalın.

Balık Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Fikirlerinizi bugün o kadar güçlü hissetmeyeceksiniz, ama bu o kadar da kötü bir şey değil – tabii bir seksi onlar hakkında karar vermeniz için sizi zorlamadıkça. Bu tamamen felce yol açabilir, o yüzden oyalamaya çalışın.

Balık Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Ah, iş günü daha bitmedi mi Balık? Erken, ay Jüpiter retrosu yapacak ve bu da yatakta kalma arzunuzu güçlendirecek. Bugün işe gitmek veya üretken olmak istemeyebilirsiniz. Ay seni evine, yatağına çağırıyor! Jüpiter retrosu aynı zamanda içe dönük olma arzunuzu yaşamdan daha büyük hale getiriyor. Ama dışarı çıkmak için önce iş gününü atlatmalısın. En iyi bahsiniz iş yerinde diz çökmektir. Küçük bir yardıma ihtiyacın olduğunda, işten sonra eve geldiğinde yatağa çarpacağını kendine hatırlat!

Dakikalar bugün yavaş geçebilir, ancak başarıya yaklaşıyorsunuz. Devam etmek!

Balık Burcu 28 Eylül 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, dönüştürücü bir aşama olan Balık’ta yürüyüş yapan samimi ortaklıklara yaklaşımınızı görüyor. Şimdi daha derin şifa ve iletişim gerektiren şeylere yaslanın ve her şeyi halının altından süpürmeye çalışın. Salı günü gökyüzü, duygusal açıdan zengin Yengeç burcunda üçüncü çeyreğin gelişini getiriyor ve cinsel yaşamınıza ve yaratıcı özgüveninize yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.