Balık Burç Yorumları 17 Eylül 2021

Balık burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 17 Eylül 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 17 Eylül 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 17 Eylül 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balık, henüz yapmadıysan, senden uzakta olan birine aşık olmaya başlıyorsun. Bu özel kişi için için için yanan arzularınıza ve cilveli kalp gözlerinize rağmen, Venüs’ün ciddi Satürn’e zorlu karesi, kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratır. Aynı şekilde, bu, bunların başlangıçta “sorunlar” olup olmadığı üzerinde düşünmeniz için bir fırsattır. Kendi yolunda duran sen olabilir misin? Doğru zihniyetle her şey mümkün ve bugünün astro-havası size bir tür aydınlanma getiriyor, ancak buna açıksanız.

Balık Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün başlarken hala çeşitli sevgililerinizle meşgul olabilirsiniz, ancak ne yazık ki, bu öğleden sonra işinize geri dönmeniz gerekecek (bu kulağa ne kadar cesaret kırıcı ve moral bozucu gelse de).

Balık Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz zihninizde ağır bir yük oluşturuyor, Balık. Ay Kova burcuna geçtiğine göre, bu zamanı taahhütlerinizin arayışlarınızı geliştirip geliştirmediğini düşünmek için kullanmalısınız. Ayın soğuk doğası, anlaşmalarınızın artılarını ve eksilerini tartmak için mükemmeldir. Bu ay enerjisini, anlaşmalarınızın tüm yönlerini, özellikle söz konusu anlaşmaların bireyselliğinizi, benzersiz bakış açınızı ve uzun vadeli vizyonunuzu geliştirip geliştirmediğini değerlendirmek için kullanabilirsiniz. Profesyonel taahhütlerinizi siyah beyaz bir şekilde değerlendirmek harika bir ay olabilir!

Süslü sözler ve hayal ürünü iltifatlar, sonradan pişman olacağın şeyler yapmana neden olabilir.

Balık Burcu 17 Eylül 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinize ait bir dünyaya dalın, Balık. Ay, yalnızlık arayan Kova’nın arasında kıvrılırken, diğer insanların enerjinizi tüketemeyeceği sessiz ve dinlendirici bir şarja umutsuzca ihtiyacınız var. Luna’nın etkileyici Merkür ile destekleyici bağlantısı, size en yakın olanlar arasında terapötik çabalar ve savunmasız konuşmalar için ideal bir gün olurken, elektrikli Uranüs ile karesi beklenmedik içgörüler uyandırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.